הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תפריט חיטוב

• פותח/ת השרשור Adi9232
  • פורסם בתאריך

Adi9232

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
חייבת חייבת תפריט חיטוב - אני 1.68 שוקלת 67, עושה 4 פעמים אירובי 40 דק ולפחות פעמיים אימון כח. כל מה שניסיתי פשוט לא עובד, לא יורדת מעבר ל66.
עזרה דחוף! על סף ייאוש.

היי עדי ברוכה הבאה לפורום

3 שאלות פשוטות בתור בהתחלה : מה תכנית האימונים המלאה שלך ? מה תכנית התזונה המלאה שלך ? כמה חלבון, פחמימות שומן וקלוריות את צורכת ביום ?

בת כמה את?

• פותח/ת השרשור
25
4 פעמים בשבוע אירובי + פעמיים- בשבוע כוח, עשיתי דיאטת 17 הימים, חלי ממן.. מה לא - שום דבר לא עזר. יוצא לי בסביבות ה1000-1100 קלוריות , היחס בין חלבונים לפחמימות משנה בניסיונות דיאטה השונים, משתדלת לצרוך יותר חלבונים, פחמימות בסביבות ה80 גרם, חלבונים סביבות ה100, שומן - 40

4 פעמים בשבוע אירובי + פעמיים- בשבוע כוח, עשיתי דיאטת 17 הימים, חלי ממן.. מה לא - שום דבר לא עזר. יוצא לי בסביבות ה1000-1100 קלוריות , היחס בין חלבונים לפחמימות משנה בניסיונות דיאטה השונים, משתדלת לצרוך יותר חלבונים, פחמימות בסביבות ה80 גרם, חלבונים סביבות ה100, שומן - 40

בואי תתחילי מחדש - מעכשיו תתחילי להתאמן 3 פעמים בשבוע אימוני כוח ו-3 פעמים אימוני אירובי.

בנוגע לתזונה - כל בן אנוש(ולא משנה אם זה גבר או אישה) יודע שלצרוך 1000 קל' זה לא משהו רציונלי והגיוני. ועם כל הכבוד לחלי ממן היא לא אשת מקצוע.

מצד אחד את מתאמנת כמו מטורפת באימוני אירובי ומעבידה ומתישה את הגוף שלך ומצד שני את אוכלת כמות של אוכל שהיא לא מספיקה בעליל.

• פותח/ת השרשור
לכן הפוסט הזה..מיואשת כבר מניסיוניות אבל לא אפסיק עד שאגיע לתוצאה שאני נלחמת כ"כ הרבה עליה. יש הצעות לתפריט?

ה1000-1100 קלוריו
זה נשמע נמוך מידי.

ההמלצה הראשונה שלי עבורך היא למצוא את הנייטרלי שלך. קחי חודש שבו את מקפידה על תפריט בריא אבל נייטרלי.
תתחילי ב1500 קלוריות (למרות שלדעתי הנייטרלי שלך קרוב יותר ל1800 קלוריות), תאכלי לפחות 100 גר חלבון ו60 גר שומן. השאר פחמימות.
תמשיכי באימוני הכוח כרגיל אבל תורידי את כמות האירובי למקסימום שעתיים בשבוע בעצימות בינונית.

אם בתום השבוע הראשון עלית במשקל את ממשיכה שבוע נוסף. אם גם בסוף השבוע השני עלית במשקל תקצצי פרוסת לחם (או שווה ערך) מהתפריט.
אם בסוף השבוע הראשון ירדת במשקל, את מוסיפה 100 קלוריות לתפריט.
את ממשיכה בתהליך לפחות חודש עד שאת מוצאת את הנקודה שבה המשקל שלך יציב.
אין טעם להשקל כל יום. תבחרי יום אחד קבוע בשבוע ותשקלי על הבוקר.

אל תלחצי מתנודתיות במשקל. פשוט קחי נשימה ותאפשרי לגוף שלך לחזור לאיזון. את תרוויחי שני דברים מהניסוי הזה: ראשית, תוכלי להתחיל את החיטוב הבא ממקום ריאלי יותר והגוף יגיב טוב יותר לגרעון קלורי קל. שנית, תגלי שכשאוכלים קל יותר לרדת במשקל.
אם קשה לך פסיכולוגית לאכול כל כך הרבה אני מזכירה לך שעלייך לאכול בריא. לא למלא את הקלוריות בעוגיות אלא להקפיד על לחם מלא, אורז, בטטה, דלעת.
תעדכני ואשמח לעזור ככל שאת מתקדמת.

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית