אחר הסייקל הקרב ובא שלי 😃

• פותח/ת השרשור Shadow
  • פורסם בתאריך

Shadow

משתמש מתחיל
251
3
נק' מוניטין:
127
251
3
1000 מ"ג טסט אנטט במשך 10 שבועות 1-10
400 מ"ג טרן אנטט במשך 8 שבועות 1-8
100 מ"ג אנדרול ליום במשך 8 שבועות החל משבוע רביעי ועד לשבוע 12 (סוף השימוש בכוריגון)

ארימיקס וברומוקריפטין בהישג יד בשביל תופעות לוואי.
PCT זה כוריגון החל מהרגע שהפסקתי לקחת טסט ונולבה שבועיים אחרי הזריקה האחרונה.

1000 מ"ג טסט אנטט במשך 10 שבועות 1-10
400 מ"ג טרן אנטט במשך 8 שבועות 1-8
100 מ"ג אנדרול ליום במשך 8 שבועות החל משבוע רביעי ועד לשבוע 12 (סוף השימוש בכוריגון)

ארימיקס וברומוקריפטין בהישג יד בשביל תופעות לוואי.
PCT זה כוריגון החל מהרגע שהפסקתי לקחת טסט ונולבה שבועיים אחרי הזריקה האחרונה.

וואלה אחי אתה יודע שאני מחזיק ממך וחושב שהידע שלך הוא מעל הממוצע אבל יש כמה דברים בסייקל שאני ממש לא אוהב אז חשבתי להביע את דעתי אחי.
אני אחלק את התגובה לשתיים הסייקל עצמו ו PCT

1. לגבי הסייקל אחי מינונים מינונים מינונים למה גרם טסט אחי למה זה טוב מה אתה עולה על במה? לא צריך כל כך הרבה טסט אני היתי ממליץ לך לרדת לכיוון ה-600 זה הגבול העליו לדעתי של טסט בייחס של בין תוצאות לתופעות לוואי
2. אנדרול 100מ"ג זה טירוף (אני אישית בכלל אנטי אורליים יותר מידי סכנות בהשוואה לתוצאות)
אני ממליץ לך בכלל לרדת מזה העליה ברמות הכולסטרול הרע ושומנים בדם שלא לדבר על הנזק לכבד עוד במינון כזה גבוהה פשוט לא שווה את זה עוד בכלל שלא לדבר על רמות האסטרוגן המטורפות שיהיו לך בשילוב עם כל כך הרבה טסט ואנדרול.

PCT

1. תכנית ממש אבל ממש לא טובה תראה מה אתה עושה כאשר עדיין יש לך מלא הורמון בדם אתה הולך להזריק HCG כאשר זה זמן שאתה בכלל לא צריך להרים את רמות ה LH שלך בגלל שעדיין יש לך הורמונים במחזור הדם לגבי הנולבה מה אתה חושב שכל כך מעט נולבה יעשה לך משהו בסייקל? עוד בכלל אתה מפסיק לקחת נולבה הזמינם שאתה הכי תצטרך אותו כאשר רמות ההורמון החיצוני ירדו ואז את תצטרך להלחם ברמות אסטרוגן גבוהה אתה הולך להפסיק לקחת נולבה אני לא מבין מה ההיגיון אני הייתי ממליץ לך על התנית הבאה שבוע אחרי שאתה מסיים את הסייקל תתחיל לקחת HCG 1500 יחידות כל 4 ימים למשך 16 יום 20 מג נולבה 100מג כלומיד
כלומיד למשך חודש נולבה למשך 45 יום התכנית הזאת זה פרוטוקול ה PCT היחיד שמגובה מדעית ומחקרית להתאוששות מטיפול אנדרוגני (אם אתה רוצה אני אשמח לשלוח לך את המחקר)
תבין אחי התאוששות מסייקל לוקחת הרבה יותר זמן ממה שאנשים חושבים זה עניין של 1-3 חודשים עם לא יותר עד שאתה חוזר להפריש טסט טבעי ברבה נורמאלית

זאת דעתי אחי אני יודע שיש לך ראש על הכתפיים בניגוד להרבה חברה פה אני מקווה שתעשה החלטה מושכלת בהצלחה.

אחלה סייקל חוץ מדבר אחד, למה אנדרול למשך 8 שבועות?

ממה שקראתי על החומר הזה, הוא מאוד רעיל, ממליצים לקחת אותו עד 4 שבועות עקב הרעילות שלו לכבד.
אפילו דיאנבול לא לקחתי 8 שבועות, אלא רק 6 שבועות.

מזה החומר הזה:
ברומוקריפטין?

לא שמעתי עליו.

זה אנטי פרוג'סטרון הוא לוקח טרן ואול הוא רגיש לתופעות של פרוג'סטרון אז הוא לוקח את זה סייקל סבבה יש לי בעיה עם המינונים וה PCT כמו שכתבתי

דעתי על MEGADOSING כבר רשמתי כאן לא פעם, כל אחד שיעשה את השיקול שלו אם 1 גרם טסט זה מספיק בשבילו או לא.
יש דברים שהם יותר קריטיים כמו אנדרול ל 8 שבועות, שזה סוג של התאבדות. פשוט דרך בטוחה להרס של הכבד.

לי גם יש בעיה עם המינון 100מג אנדרול זה מטורף אין אפילו איזכור של איזה שהוא תכשיר להגנה על הכבד

אחלה סייקל חוץ מדבר אחד, למה אנדרול למשך 8 שבועות?

ממה שקראתי על החומר הזה, הוא מאוד רעיל, ממליצים לקחת אותו עד 4 שבועות עקב הרעילות שלו לכבד.
אפילו דיאנבול לא לקחתי 8 שבועות, אלא רק 6 שבועות.

מזה החומר הזה:
ברומוקריפטין?

לא שמעתי עליו.

הרבי מלייל (ישתבח שמו) כתב ספר שלם על זה.. קבל קישור להורדה:

http://www.easy-share.com/1905550961/LMB.zip

• פותח/ת השרשור
הרעיון בתזמון של הכוריגון שהגוף יתחיל לייצר טסט' לבד אפילו בזמן שהאסטר של החומר עדיין פעיל,הרעיון הוא להמנע מDOWN TIME ברמות טסט' (שיוביל לאובדן חלק לא מבוטל של מה שהשגתי בסייקל),בנוסף הפרדתי בין הנולבה לכוריגון כי הם סותרים אחד את השני.

המינון של האנדרול הוא לא כזה בשמיים וגם לא זמן השימוש,מחקרים בדקו שימוש ללא נזק לכבד גם ב20 שבועות ,אז 8 שבועות (מן הסתם בשיתוף עם ליב 52 אחרי הסייקל) .

בנוגע למינון של הטסט' ? איך אומרים בטקסס "זה לא הרודיאו הראשון שלי" ,זה לא הסייקל הראשון שלי וגם לא השני או השלישי.אני מודע למינונים שאני לוקח ועשיתי סייקלים במינונים נמוכים יותר,אבל אני קצת מעלה הילוך כי כן יש לי תוכניות לעלות על במה (לא בקרוב בכלל ,אבל עדיין הגיע הזמן להיות BIG BOY עם החומרים)

שכחתי לציין שלאורך הסייקל אני גם אקח T3 במינון של 50 מק"ג ליום.

אפשר לראות את המחקרים שדיברת עליהם? זה מאוד מעניין אותי.
קשה לי להאמין שהמחקרים מדברים על 100 מ"ג אנדרול ביום, אבל אולי אני טועה 😃

100 מלגרם אנאדרול זה יוצא שתי כדורים ביום של ANAPOLON נכון? עם כן אז זה סבבה יחסית רוב החברה אצלי במכון שהם מכניסים אנאדרול בסייקלים שלהם זה על שתי כדורים ביום למשך 4-5 שבועות

ANADROL-50
(OXYMETHOLONE)
Reported Characteristics
Active - Life: Less than 16 hours
Drug Class: Highly Androgenic / Anabolic Steroid (Oral)
Average Reported Dosage: Men 50-400 mg daily. Women 25-mg daily
Acne: Yes
Water Retention: Yes, high
High Blood Pressure: Yes
Liver Toxic: Yes, very high
DHT Conversions: This is a derivative of DHT
Decreases HPTA Function: Yes, severe
Aromatization: Debatable
This is an oral 17-alfa-alkylated steroid that is highly androgenic and highly
anabolic. Reported gains in body weight of up to 20 LBS in the first 3 weeks of use were
not uncommon. Athletes using this drug experienced remarkable strength and recovery
elevations. Users noted a distinct increase in aggressiveness, (which if focused on
training only was noted as positive) excessive water retention, and muscular size.
Oxymetholone is commonly used as an off season mass building drug, though some mass
monsters have used it up to 7-10 days before competition by stacking antagonist anti-
estrogens and diuretics.
Unfortunately this drug is probably the most dangerous of all AAS when abused
and utilized when not under a physician’s care. Users get huge but often feel flu-like
symptoms during use. Oxymetholone abuse is linked to prostate and liver cancer, liver
disease, thyroid dysfunction, leukemia, and heart disorders. Even hepatic coma can result
from abuse. Not uncommon side effects included: sensitivity to anti-coagulants (the stuff
that regulates bleeding internally and externally) hair loss, prostate enlargement, severe
suppressions of the HPTA resulting in low sperm and endogenous (natural) androgen
production, nausea, stomach aches, diarrhea, and throwing up on occasion. Women can
add possible virilizing symptoms such as clitoral enlargement, facial hair growth, deeper
voice, missed periods, and other androgenic linked side-effects.
Oxymetholone negatively effects liver function such as an increase in SGPT and
SGOT enzymes which are indications of hepatitis (liver infections) which can manifest
itself as yellowing of the eyes and finger nails because of an increase in biliburin in the
liver. Another liver enzyme, gamma -GT, is sensitive to Oxymetholone, and alkaline
phosphatase is altered as well. I cannot stress the importance of monitoring by a doctor.
Oxymetholone is a derivative of DHT. Many report gyno from use but this is
unlikely due to this drug aromatizing because DHT does not aromatize to estrogen. The
more likely reason is they purchased bogus oxymetholone from a black market dealer
that actually contained methyltestosterone. There is another reason gyno is possible, but
we will discuss that in a moment. Oxymetholone does cause high water retention due toelectrolyte retention thus creating a massive but puffy appearance to muscles. For the
same reason, the drug causes water retention and fluid build up in joints. This manifests
itself in joint pain-free training for most users. In medicine Oxymetholone is used to treat
low red blood cell production which means during administration red blood cell count is
stimulated. For this reason the drug increases oxygen transport to the muscles resulting
in an incredible muscle pump after only a few sets of training. I have often noted those
who used oxymetholone recovered between sets, exercises, and work-outs at a
remarkable rate. So the drug does protect against overtraining quite well, thus when it
was stacked with anti-estrogen such as Nolvadex and a diuretic to cut electrolyte
(aldosterone) caused water retention, and a high anabolic drug such as Deca Durabolin,
quality, quantitative, muscle gain resulted. The fact that this drug's water retention side
effect responds to antagonist type anti-estrogens is interesting since, from a chemical
structure stand-point, it should not aromatize to estrogen. Even the insert states edemas
(water retention) may occur but does not list elevated estrogen levels under "side effects".
However, readers should realize Oxymetholone itself can merge with Progesterone
receptors and may act as an estrogen in this manner.
As to dosages, advanced bodybuilders and power lifers usually reported excellent
results with 50-200 mg daily divided in 2-3 dosages. Since results begin to decline after
the first 2 weeks it some reported that their protocols were more productive (and safer)

when they started at 50mg daily and increase by one tab weekly until a total of 150-200
mg daily was reached at week 3. They then maintained that dosage for a total of 2-3
additional weeks. Some reported a following protocol that allowed reduced dosages by
one tab weekly. My personal experience has been that liver stress becomes an issue after
the 4th
week of administration
and as such did not personally exceed this time period for
use. Replacing Oxymetholone with a high anabolic such as Deca Durabolin or Equipoise
during the transitional phase was quite effective for maintaining a greater amount of the
oxymetholone induced lean mass. Many reported exceptional results with a stack
consisting of 50-100 mg oxymetholone daily, 152-228 mg of Parabolon weekly, and 200-
500 mg of testosterone enethate weekly.
*Women should not use oxymetholone, but of course some hard core types did report self
administration. Novice steroid users should never use oxymetholone without a doctors
supervision.

In most cases users reported that liver values returned to normal after 1-2 months
of discontinued. This seems to be supported by the available medical literature on
oxymetholone. High blood pressure was common during use. High blood pressure should
never go untreated. The hair loss does not reverse by the way. Post-cycle the
administration of HCG and Clomid was used to return normal HPTA function in all but
very rare cases. "The boys" normally began to produce normal sperm and testosterone
levels after 2-3 weeks of discontinuance. Can you tell that I did not like Oxymetholone
for long term personal use? Post-cycle, without the layering of a transitional phase
replacement AAS such as nandrolones, Primobolan Depot, Equipoise or Winstrol Depot,
gains made with Oxymetholone alone soon disappear in most cases. (See "Max Androgen
Phases" in "Building The Perfect Beast" for a discussion of solutions some hard-core
types have utilized)​

• פותח/ת השרשור
אפשר לראות את המחקרים שדיברת עליהם? זה מאוד מעניין אותי.
קשה לי להאמין שהמחקרים מדברים על 100 מ"ג אנדרול ביום, אבל אולי אני טועה 😃

נעשה על חולי איידס במשך 20 שבועות במינון של 50 מ"ג.

הרעיון בתזמון של הכוריגון שהגוף יתחיל לייצר טסט' לבד אפילו בזמן שהאסטר של החומר עדיין פעיל,הרעיון הוא להמנע מDOWN TIME ברמות טסט' (שיוביל לאובדן חלק לא מבוטל של מה שהשגתי בסייקל),בנוסף הפרדתי בין הנולבה לכוריגון כי הם סותרים אחד את השני.

המינון של האנדרול הוא לא כזה בשמיים וגם לא זמן השימוש,מחקרים בדקו שימוש ללא נזק לכבד גם ב20 שבועות ,אז 8 שבועות (מן הסתם בשיתוף עם ליב 52 אחרי הסייקל) .

בנוגע למינון של הטסט' ? איך אומרים בטקסס "זה לא הרודיאו הראשון שלי" ,זה לא הסייקל הראשון שלי וגם לא השני או השלישי.אני מודע למינונים שאני לוקח ועשיתי סייקלים במינונים נמוכים יותר,אבל אני קצת מעלה הילוך כי כן יש לי תוכניות לעלות על במה (לא בקרוב בכלל ,אבל עדיין הגיע הזמן להיות BIG BOY עם החומרים)

שכחתי לציין שלאורך הסייקל אני גם אקח T3 במינון של 50 מק"ג ליום.

אחי היקר
יש לך כמה טעויות בסיסיות.
הגוף לא יתחיל לייצר טסט כאשר יש לך רמות גבוהות של טסט בדם (מן הסתם ממקור חיצוני)
ואני ארחיב ואומר שלהיפך אחי אם אתה תיקח HCG כאשר רמות האנדרוגניים שלך גבוהות לא רק שלא תייצר טסט אלה אתה יכול לגרום לתופעות אסטרוגניות עקב לקיחת ה HCG (שיעור גבוה של ארומטזציה בגלל רמות גבוהות של חומרים אשר עוברים המרה לאסטרוגן כגון אנדרול וטסט) ו HCG יגרום לפעילות אסטרוגנית אז אתה משיג אפקט שלילי כאשר את לוקח HCG בצורה הזאת.
אין לך מה לדאוג מ down time מפני שאתה תקח HCG בכל מקרה וזה כן יעלה לך את רמות ה LH נולבה ו HCG לא סוטרים אחת את השני נולבה זה בסך הכל אנטי אסטרוגן ומונע את פעילות האסטרוגן ברקמות מסויימות תכונה של HCG אין בכלל אחי.

המינון של האנדרול אחי הוא מטורף. המחקרים שאתה מדבר עליהם הם אצל חולי איידס שיש להם
אטרופיה של שריר ברמות שאין לאדם בריא כך שנקודת המוצא של המחקר היא לא רלוונתית לגביך אחי.
אתה מתעלם מבעיות גדולות יותר לדעתי שאתה בכלל לא מייחס אליהם כגון רמות גבוהות של כולסטרול שיהיו לך בסייקל עקב המינון הגבוה של אנדרול ופרופיל שומנים רע

אבל אתה יודע מה אומרים שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אחי היקר
יש לך כמה טעויות בסיסיות.
הגוף לא יתחיל לייצר טסט כאשר יש לך רמות גבוהות של טסט בדם (מן הסתם ממקור חיצוני)
ואני ארחיב ואומר שלהיפך אחי אם אתה תיקח HCG כאשר רמות האנדרוגניים שלך גבוהות לא רק שלא תייצר טסט אלה אתה יכול לגרום לתופעות אסטרוגניות עקב לקיחת ה HCG (שיעור גבוה של ארומטזציה בגלל רמות גבוהות של חומרים אשר עוברים המרה לאסטרוגן כגון אנדרול וטסט) ו HCG יגרום לפעילות אסטרוגנית אז אתה משיג אפקט שלילי כאשר את לוקח HCG בצורה הזאת.
אין לך מה לדאוג מ down time מפני שאתה תקח HCG בכל מקרה וזה כן יעלה לך את רמות ה LH נולבה ו HCG לא סוטרים אחת את השני נולבה זה בסך הכל אנטי אסטרוגן ומונע את פעילות האסטרוגן ברקמות מסויימות תכונה של HCG אין בכלל אחי.

המינון של האנדרול אחי הוא מטורף. המחקרים שאתה מדבר עליהם הם אצל חולי איידס שיש להם
אטרופיה של שריר ברמות שאין לאדם בריא כך שנקודת המוצא של המחקר היא לא רלוונתית לגביך אחי.
אתה מתעלם מבעיות גדולות יותר לדעתי שאתה בכלל לא מייחס אליהם כגון רמות גבוהות של כולסטרול שיהיו לך בסייקל עקב המינון הגבוה של אנדרול ופרופיל שומנים רע

אבל אתה יודע מה אומרים שיהיה בהצלחה.

ההשלכות השליליות של HCG הן תלויות מינון ותדירות זריקות,זריקות תכופות יותר במינונים נמוכים של HCG שומרות על רמות דם יציבות ומונעות כמעט לחלוטין (לרוב תופעות לוואי שליליות נגרמות עקב קפיצות ברמות ההורמונים בדם ולא עקב רגישות לחומר עצמו),באופן עקרוני אני מאמין שאנשים לוקחים הרבה יותר מדי HCG ביחס לסייקלים חלשים מדי

האנדרול זה מינון שכבר לקחתי בעבר,חוץ מקצת כאבי ראש...אוקיי הרבה כאבי ראש חחח ,לא היו לי תופעות לוואי ממנו,אולי לחץ דם גבוה מהרגיל אבל גם זה לא ברמות מטורפות מדי.

אני באמת מעריך את הדאגה שלך ידידי,זה בהחלט נחמד לדעת שקודם כל מעריכים את השקפותיי בפורום ודבר שני דואגים לי,אבל אני ביצעתי את הפרוטוקול HCG הזה בעבר וגם פרוטוקול דומה למה שאתה מציע וביצעתי בדיקות דם לאורך כל הדרך (אני אחפש את התוצאות אם הן שמורות לי באי מייל עדיין ) וראיתי שהרמות טסט' שלי חוזרות לנורמה יותר מהר בשיטה שלי.

ההשלכות השליליות של HCG הן תלויות מינון ותדירות זריקות,זריקות תכופות יותר במינונים נמוכים של HCG שומרות על רמות דם יציבות ומונעות כמעט לחלוטין (לרוב תופעות לוואי שליליות נגרמות עקב קפיצות ברמות ההורמונים בדם ולא עקב רגישות לחומר עצמו),באופן עקרוני אני מאמין שאנשים לוקחים הרבה יותר מדי HCG ביחס לסייקלים חלשים מדי

האנדרול זה מינון שכבר לקחתי בעבר,חוץ מקצת כאבי ראש...אוקיי הרבה כאבי ראש חחח ,לא היו לי תופעות לוואי ממנו,אולי לחץ דם גבוה מהרגיל אבל גם זה לא ברמות מטורפות מדי.

אני באמת מעריך את הדאגה שלך ידידי,זה בהחלט נחמד לדעת שקודם כל מעריכים את השקפותיי בפורום ודבר שני דואגים לי,אבל אני ביצעתי את הפרוטוקול HCG הזה בעבר וגם פרוטוקול דומה למה שאתה מציע וביצעתי בדיקות דם לאורך כל הדרך (אני אחפש את התוצאות אם הן שמורות לי באי מייל עדיין ) וראיתי שהרמות טסט' שלי חוזרות לנורמה יותר מהר בשיטה שלי.

סבבה אחינו בהצלחה:79nb:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית