עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה תופעות לוואי יורדות?באם משתמשים בטרן ב-2 סייקלים רצופים כמובן עם pct כמובן הפסקות לפי הספר השאלה עכשיו היא באם ממשיכים שוב סייקל עם טרן האם תופעות הלוואי יורדות כי הגוף כבר התרגל לכך.אני שואל זאת כי עכשיו אני בסייקל 2 עם טרן ופחות תופעות לוואי מורגשות
אין קשר לעוצמה של חומר. גם מפתחי גוף מקצוענים לא נוהגים להשתמש בטרן כל הזמן.לאיזה חומר הוא יכול להחליף אם הוא כבר השתמש בטרן שנחשב לחומר הכי חזק בזריקות ?... לא נראה שהוא בענייני אינסולין ןGH
יכול להיות שמשהו במעבר לאסטר קצר או בחוסר ניצול של הקצרים בסוסטנון (אני מתייחס אליהם כבונוס) השפיע על הליבידו. יש דיווחים על עדיפות לטסט עם אסטר קצר על ארוך גם ב-TRT. כעיקרון לא יודע אם קל לתלות את זה במעבר בין סוגי אסטרים של טסט. זה יכול להיות גם משהו בשימוש שלך או איך שהגעת לכ"א מהסייקלים.דולב,אכן מדובר בטרן מאןתה חברה ,הזעת יתר נישארה לפעמים מתעורר באמצע הלילה וכמו-כן אין ירידה בלבידו.השאלה האם יכול להיות שבמקום הסוסטנון שהייתי משתמש והחלפתי לפרופיונט זאת הסיבה?