הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טרן וירידת ץופעות הלוואי

טסלטה

משתמש פעיל
323
9
נק' מוניטין:
17
323
9
באם משתמשים בטרן ב-2 סייקלים רצופים כמובן עם pct כמובן הפסקות לפי הספר השאלה עכשיו היא באם ממשיכים שוב סייקל עם טרן האם תופעות הלוואי יורדות כי הגוף כבר התרגל לכך.אני שואל זאת כי עכשיו אני בסייקל 2 עם טרן ופחות תופעות לוואי מורגשות

באם משתמשים בטרן ב-2 סייקלים רצופים כמובן עם pct כמובן הפסקות לפי הספר השאלה עכשיו היא באם ממשיכים שוב סייקל עם טרן האם תופעות הלוואי יורדות כי הגוף כבר התרגל לכך.אני שואל זאת כי עכשיו אני בסייקל 2 עם טרן ופחות תופעות לוואי מורגשות
איזה תופעות לוואי יורדות?
הסברה השולטת היא שיש ירידה בתוצאות (אני מדגיש סברה) ולכן נוהגים להחליף חומרים.
יש גם את שאלת האנדר/אובר דוס... בייחוד בטרן. אפילו מאותה החברה.

לאיזה חומר הוא יכול להחליף אם הוא כבר השתמש בטרן שנחשב לחומר הכי חזק בזריקות ?... לא נראה שהוא בענייני אינסולין ןGH

לאיזה חומר הוא יכול להחליף אם הוא כבר השתמש בטרן שנחשב לחומר הכי חזק בזריקות ?... לא נראה שהוא בענייני אינסולין ןGH
אין קשר לעוצמה של חומר. גם מפתחי גוף מקצוענים לא נוהגים להשתמש בטרן כל הזמן.
מחליפים חומרים מכל מיני שיקולים. הפרקטיקה השולטת היום היא שהתוצאות טובות יותר בתחלופה תמידית של חומרים (תוך שמירה על בסיס שהוא טסט).
ניתן להרכיב המון סייקלים טובים מאוד למטרות משתנות וחומרים שונים.
מעבר לכך, האמירה "טרן הכי חזק אין למה להחליף" היא לא נכונה קונספטואלית ומציגה הסתכלות לטווח קצר. יכול להיות שהסייקל הבא הוא פחות "חזק" במונחים מסויימים אבל מבחינת רוויית הרצפטורים, ההתאוששות, ההשפעות האנדרוגניות/אנאבוליות וכו' מתקבלים סייקלים שבמבט רטרוספקטיבי הביאו אותך לתוצאות טובות הרבה יותר. דווקא הגישה של להוציא כמה שיותר מכמה שפחות צריכה להיות שולטת.
לבסוף, שילוב אינסולין והורמון גדילה לא "יותר חזק" (אם יש דבר כזה). הוא נותן את ה-edge במנגנון פעולה מאוד שונה ומקביל. אם תחליף סייקל של טסט במינון סביר ל-9 שבועות בסייקל של סלין והורמון גדילה לאותה התקופה במינונים מתאימים לא תקבל תוצאות עדיפות.

• פותח/ת השרשור
דולב,אכן מדובר בטרן מאןתה חברה ,הזעת יתר נישארה לפעמים מתעורר באמצע הלילה וכמו-כן אין ירידה בלבידו.השאלה האם יכול להיות שבמקום הסוסטנון שהייתי משתמש והחלפתי לפרופיונט זאת הסיבה?

דולב,אכן מדובר בטרן מאןתה חברה ,הזעת יתר נישארה לפעמים מתעורר באמצע הלילה וכמו-כן אין ירידה בלבידו.השאלה האם יכול להיות שבמקום הסוסטנון שהייתי משתמש והחלפתי לפרופיונט זאת הסיבה?
יכול להיות שמשהו במעבר לאסטר קצר או בחוסר ניצול של הקצרים בסוסטנון (אני מתייחס אליהם כבונוס) השפיע על הליבידו. יש דיווחים על עדיפות לטסט עם אסטר קצר על ארוך גם ב-TRT. כעיקרון לא יודע אם קל לתלות את זה במעבר בין סוגי אסטרים של טסט. זה יכול להיות גם משהו בשימוש שלך או איך שהגעת לכ"א מהסייקלים.
בקיצור זה יכול להיות קשור במגוון סיבות. יהיה קשה להצביע על סיבה מובהקת לירידה בתופעות הלוואי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית