עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה אחי , יש לאנשים פה עוד הצעותDymatize super mass
Optimum serious mass
אחד מהם אני הייתי לוקח
אתה יכול לתת קצת יותר פרטים כמה קילו זה העלה אותך האם עליתה מזה גם אחוזים בשומן? כמה שקלתה לפניאני משתמש בdymatize והוא מעולה אבל שיילך על מה שיותר זול כי אני לא חושב שיש הדבל כל כך גדול בין החברות
עליתי קצת יותר מ4 קילו בחודש, אחוזי שומן לא יודע בדיוק להגיד לך.אתה יכול לתת קצת יותר פרטים כמה קילו זה העלה אותך האם עליתה מזה גם אחוזים בשומן? כמה שקלתה לפני
אתה מוזמן לראות מה רשמתי למעלה שגם אני לא חושב שזה אבקת קסמיםדימטייז ואופטימום הן חברות מעולות.
לגבי כמה קילו זה מעלה או כמה אחוזי שומן, תבין שזה לא שיקוי קסמים, זה תחליף לאוכל. אתה תעלה במשקל אם תהיה במאזן קלורי חיובי.
תודה על המידע גבר אני יביא את הסופר מאס דרך אגב זה נכון שאפשר לעלות מזה ממש בשומן כמו , העלמת קוביות וכו׳?הם שייכים ל2 קבוצות שונות של גיינרים
הסריוס מאס וסופר מאס הם גיינרים ביחס של 1-4/5 זה אומר המון פחמימה
והטרומאס 1-2.5
אם אתה צריך הרבה קלוריות ואוכל כבר מספיק חלבון בתפריט הראשונים טובים לך (אם אתה שחיף קח אותם)
אם אתה צריך גם חלבון וגם פחמימה ואתה כבר אוכל די טוב/או עם נטיה להשמנה לך על הטרומאס
מזתומרת תשמע אחי אין לי תפריט אני פשוט מנסה לאכול כמה שיותר פחמימותהכל תלוי בתפריט, אם תהיה בעודף קלורי גדול תשמין
אם לא תתאמן חזק תשמין
דיי להיות לייצן ותתחיל לספור קלוריות.מזתומרת תשמע אחי אין לי תפריט אני פשוט מנסה לאכול כמה שיותר פחמימות
אורז, תפוחי אדמה, פתיתים, מקרוני
כמובן שצריך גם בשר חזה עוף אחרי אימון
שומנים בריאים כמו אבוקדו , בבוקר שיבולת שועל או חמאת בוטנים וכמובן הרבה לחם..
השאלה שלי רק אם האבקה יכולה להשמיו בצורה לא טובה כאילו שזה יכול להעלים קוביות וכל הדברים האלה כי בעיקרון אני רוצה לעלות בעיקר מסה בשריר וזהו
למה דיבור נגוע גבר?דיי להיות לייצן ותתחיל לספור קלוריות.
אם תשמור על פלוס קלורי של 200-300 קלוריות לא תשמין בצורה שתיראה לעיין כלכך.
אי אפשר לעלות מסת שריר בלי מסת שומן אם אתה רוצה לעשות מסה.
מנסים לעזור לך אבל החוסר ידע שלך כבר מטריד.למה דיבור נגוע גבר?
במקום לעזור
בכל מקרה moo תודה רבה אחי
חחחחחחחחחחח זה לחבר שלי הגיינר גם 97 גיינרים לא יכול לתת למישהו גוף של ג׳ף סייד זה תלוי בגנים ומבנה גוף והשקעה של שנים זה פשוט המטרה שלו אמרו שזה חשוב להתאים גיינרים למטרות, תודה על המידע אחימנסים לעזור לך אבל החוסר ידע שלך כבר מטריד.
אין דבר כזה גיינר שיביא לך גוף של ג'ף סייד.
אתה יכול להסתדר גם בלי גיינר .
ואם כבר בחרת להשתמש כל הקטע בסופו של יום זה המאזן הקלורי וכמות החלבון שאכלת.
מיצטער אם ניפגעת ממני. אני סך הכל מנסה להאיר את פניך.
תתחיל לחקור ולקרוא ( יעזור לך פלאים ).
בהצלחה.