עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היא לא עוזרת למנוע שום דבר, היא עוזרת להרים משקל כבד יותר. במשקלים גבוהים זה יכול גם לשמור עליך אבל ממש לא תחליף לטכניקה נכונה.עבדתי שנה בתור שליח פיצה ולא שמעתי על שום חגורה! חחחח
![]()
זאת החגורה, עבה ממש יושבת עלי ממש בנוח
ובעצם היא עוזרת למנוע קילה? ופריצת דיסק?
היא לא עוזרת למנוע שום דבר, היא עוזרת להרים משקל כבד יותר. במשקלים גבוהים זה יכול גם לשמור עליך אבל ממש לא תחליף לטכניקה נכונה.
כל עוד אתה יכול אתה צריך להרים ללא חגורה.
עוד לחץ תוך בטני.תמיד אפשר להרים בלי חגורה, אני שוקל 67.5 ואני מרים 140 קילו דד ליפט, כשאני שם חגורה מה זה נותן לי בעצם?
תמיד אפשר להרים בלי חגורה, אני שוקל 67.5 ואני מרים 140 קילו דד ליפט, כשאני שם חגורה מה זה נותן לי בעצם?
זה לא כזה מופרך....חוב לראק @incin
זה לא כזה מופרך....
אתה תיהיה מופתע כמה אנשים מדברים שטויות לגביי המשקליי עבודה שלהם. אפילו שאחרי שהם הוסיפו ''קצת'' לעצמם זה עדיין לא נישמע הרבהזה לא כזה מופרך....
עוד לחץ תוך בטני.
"תמיד אפשר להרים בלי חגורה" זה לא נכון. יגיעו משקלים שלא תצליח להרים בלי חגורה
בדרך כלל, ברגע שהטכניקה כבר מתחילה להתקלקל, (גב עגול למשל), אפשר להתחיל להשתמש בחגורה. אבל עוד פעם, זה תלוי מאוד, כי מישהו עם גב עגול שעושה דדליפט של 80 קילו, אני לא ימליץ לו על חגורה אלא על חיזוק שרירי הליבה .
ב-140 קילו דדליפט לא הייתי ממהר להשתמש בחגורה. יש אנשים שגם ב-200+ לא משתמשים בחגורה. תנסה למשוך כמה שאפשר עם טכניקה נכונה ללא חגורה.
אני משתמש בחגורה ב140 )x5 לא סינגל )
וגם ככה ממש קשה לי בחזרה החמישית אני מתחיל לאבד טכניקה, פשוט לא ידעתי
כמה בנץ'?כבר העלתי הוכחה ידידי
אני חייב לראק בנץ ופרס?? 😛😉כמה בנץ'?
כמה פרס?
(ממש מתגעגע לחובות...)
🤣
אתה כנראה עושה רק דדליפט אז לא...😉בנץ 10 קילו סינגל ופרס 5 קילו (;
אני חייב לראק בנץ ופרס?? 😛😉
אלה אם אני עושה בנץ' עם מקל של מטאטא ושני דליים של מים (; (לא מתחייב על זה שלא תתבלבלו!)אתה כנראה עושה רק דדליפט אז לא...😉
למרות שאם זה היה תלוי בי הייתי מחייב אותך להעלות סרטון שלך עושה בנץ תקני עם 10 קילו.
(יחייב אותך לתנאים של חוסר כבידה... 🤣)
החוב לראק מיועד למשוויצים במשקלים בלבד, ולא אם אתה עונה למישהו ששואל אותך כמה אתה מרים.כמה בנץ'?
כמה פרס?
(ממש מתגעגע לחובות...)
🤣
זה אני ה:jester:...החוב לראק מיועד למשוויצים במשקלים בלבד, ולא אם אתה עונה למישהו ששואל אותך כמה אתה מרים.
אני גם יכול לאשר את המשקלים של @עומר סגל אבל אני לא יכול לאשר שהוא לא ליצן 🤡