הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון חוב לראק - 140 דד ליפט

עומר סגל

משתמש מתחיל
16
1
נק' מוניטין:
67
16
1

בעקבות חובי לראק (;
140x2 דד ליפט כתוב 160 בסרטון זו טעות, שבוע הבא אני אעלה x5 עם עצירות נורמליות ולא ככה זה סתם גרוע!

למה טאץ' אנד גו? do you like your spine?

ולפני שכולם קופצים שאני קרוספיטר אז מה אני מדבר- אני לא עושה אף פעם טאץ' אנד גו באימונים.

• פותח/ת השרשור
למה טאץ' אנד גו? do you like your spine?

ולפני שכולם קופצים שאני קרוספיטר אז מה אני מדבר- אני לא עושה אף פעם טאץ' אנד גו באימונים.

רשמתי שזה חרא ושבוע הבא אני אעלה עם עצירות נורמליות!! תקרא :nono:

אני קראתי ששבוע הבא תעלה עם עצירות נומליות. אני פשוט תוהה למה עד עכשיו עשית ככה. אנשים צריכים להשאיר את האגו שלהם בכניסה למכון.

לאיזו רמה התדרדרנו אם מבקשים הוכחה ל-140X2..........
אין לו בכלל חוב לראק. הוא המציא לעצמו חוב לראק לחמישייה של 140 ואז פתח שרשור טיזינג עם 140x2...

😖

מה קשור פרופורציה 180 דדליפט ו140 סקוואט? דדליפט מתקדמים בהתחלה יותר מהר אבל אצלי ההבדלים ביניהם 10~ קילו

מה קשור פרופורציה 180 דדליפט ו140 סקוואט? דדליפט מתקדמים בהתחלה יותר מהר אבל אצלי ההבדלים ביניהם 10~ קילו
בטח שיש קשר.ניתן להסביר אותו במילה אחת : סטטיסטיקה.
אצלך אמנם היחס בין משקלי ההרמות של דדליפט וסקוואט כמעט 1, זה מה שיפה בסטטיסטיקה, אין לך כמקרה פרטי כמעט השפעה עליה...😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית