הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם אפשר לשפר את התוכנית

JustWorkOut

משתמש מתחיל
66
0
נק' מוניטין:
0
66
0
קצת מידע על עצמי לפני שאני יגש
אני לא מתאמן חדש אני מתאמן שנתיים מתוכם רק חצי שינ ברצינות כל ה/שאר סתם לבוא לחדר כושר לעביר את הזמן ולבית
לקחתי את עצמי ביידים התחלתי לאכול כמו שצריך 180גרם חלבון ביום +-
אני שוקל 80
גובה 70
גיל 17.5
קיצר הייתי עושה בתקופה של החודשיים האחרונים תוכנית ABC עם הרבה תרגילים לכל קבוצת שריר
אתמול שאלתי מאמן איך התוכנית הוא אמר בזבוז זמן ורשם לי תוכנית די פשוט ואיך שהנבתי מאוד אנשים בסיסית ומתאימנ למתחילים
משקלי העבודה שלי באנץ 6X6 עם 80קילו סווקאט עמוק 90קילו 3X10 סווקאט עד 90 מעלות יכול אפילו לשים 110 ל 3X10
אז השאלה אם אתם יכולים לייעץ לי מה לשפר בתוכנית א אפילו להישאר איך שהיא
והשאלה אם היא מספיק טובה למסה כי המאמן אמר לי שהוא רוצה לראות אצלי שינוי תוך 8 שבועות האם זה ייתכן ?
http://upng.co.il/uploads/e9788a1bf863fcfa977a8e8ad5ba24fb.jpg
תודה לעוזרים

לך תעשה SS החורף זה הזמן המושלם לתוכנית הזאת. אתה תתחזק משמעותית ותוסיף הרבה בשר (בעיקר בפלג גוף תחתון)
אני אישית לא אהבתי את התוכנית בכלל.

• פותח/ת השרשור
לך תעשה SS החורף זה הזמן המושלם לתוכנית הזאת. אתה תתחזק משמעותית ותוסיף הרבה בשר (בעיקר בפלג גוף תחתון)
אני אישית לא אהבתי את התוכנית בכלל.

סבבה תודה גבר
עוד תגובות בבקשה

• פותח/ת השרשור
לא הייתי מציע לך לעשות שום תוכנית שדורשת עליה במשקל. מה שכן, בטח קל לך מאד לעשות דדליפט 😃
אה עקב הגובה הנמוך ואז אני יראה שמן וגוץ?
חחח ולמה קל לי לא ממש הבנתי
ולפי מה שאתה אומר מסתבר שהתוכנית שלי לא מתאימה?

מה קל לי לא ממש הבנתי
כתבת שהגובה של 70 ס"מ. לא 170, אלא 70. בגובה כזה דדליפט הוא עניין קל מאד, כשאתה עומד זקוף אתה בכלל לא מרים את הפלטות מהרצפה.

כלומר, קרצתי לך, לא צריך לקחת אותי ברצינות.

• פותח/ת השרשור
כתבת שהגובה של 70 ס"מ. לא 170, אלא 70. בגובה כזה דדליפט הוא עניין קל מאד, כשאתה עומד זקוף אתה בכלל לא מרים את הפלטות מהרצפה.

כלומר, קרצתי לך, לא צריך לקחת אותי ברצינות.

חחחחחחח איזה שרוט עכשיו נפל לי האסימון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית