הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים בחיטוב דל פחמימה

bidanb

משתמש פעיל
657
104
נק' מוניטין:
231
657
104
אהלן,
אני בקרוב סוגר את תקופת המאסה, עליתי לסביבות ה15 א"ש, והמסה שצברתי מספיקה לי בכדי לעבור לחיטוב.
אני חושב לעשות חיטוב דל פחמימה.
מבחינת התזונה אני די מסודר ואין בעיה.
החלק הבעייתי הוא תכנית האימונים- כעת (במסה) אני עושה ABC, כאשר A- חזה יד אחורית, B רגליים, כתפיים וטרפזים, וC גב ויד קדמית.
אשמח לקבל עצות לגבי תכנית האימונים לתקופת החיטוב.
תודה מראש! עזרה?

לתקופת חיטוב מאוד מומלץ תוכנית FBW למיניהן. מכיוון שאתה עובד על כל השרירים בתדירות גבוהה יותר ובכך גורם לאיבוד מינימלי של מסת השריר

• פותח/ת השרשור
זהו, שאני די חושש מהFBW מכיוון שזה יגרום לגירוי מינימלי ביותר של השריר, לא?

• פותח/ת השרשור
תוכל להציג לי תכנית אימונים לחיטוב (לינק)? אני מתאמן כשנה וזו הפעם הראשונה שאני לקראת תקופת חיטוב.
תודה מראש

• פותח/ת השרשור
יש לך בפורטל לא מעט תוכניות . תחבר לך אחת

עיינתי במאמרים שבפורום, אך לא הבנתי למה בחיטוב לא מתאמנים על כתף אחורית, לדוגמא.
הגרעון הקלורי+ אי גירוי של שריר ספציפי לא יביאו לירידה קיצונית במסת השריר הנ"ל? (לקחתי את הכתף האחורית כדוגמא, יש עוד כמה נוספים).

עיינתי במאמרים שבפורום, אך לא הבנתי למה בחיטוב לא מתאמנים על כתף אחורית, לדוגמא.
הגרעון הקלורי+ אי גירוי של שריר ספציפי לא יביאו לירידה קיצונית במסת השריר הנ"ל? (לקחתי את הכתף האחורית כדוגמא, יש עוד כמה נוספים).
כי בתוכניות FBW אתה עובד על תרגילים מוכרבים שמפעילים הרבה שרירים בו זמנית.
לדוגמא MILITARY PRESS מפעיל את כל הכתף ולכן אין צורך להוסיף עוד תרגיל לכתף אחורית.

• פותח/ת השרשור
דני תודה רבה על התשובות הענייניות.
אני אמנע מפתיחת אשכול נוסף ואשאל את השאלה כאן-
בתקופת חיטוב דל פחמימה, על איזה דופק מומלץ לשמור במהלך האירובי? וכמה אימוני אירובי מומלץ בשבוע?

דני תודה רבה על התשובות הענייניות.
אני אמנע מפתיחת אשכול נוסף ואשאל את השאלה כאן-
בתקופת חיטוב דל פחמימה, על איזה דופק מומלץ לשמור במהלך האירובי? וכמה אימוני אירובי מומלץ בשבוע?
אני הייתי מפריד את האירובי מאימוני המשקולות ועושה אותם בימים שאין לך אימון משקולות.
וגם זה לא בהגזמה כי אנחנו לא רוצים שתיפגע לעצמך בהתאוששות מהאימון הקודם ותגיע ביום הבא רענן לאימון המשקולות.
אל תייחס משמעות רבה לדופק. ההבדלים בשריפת השומן כימעט זניחים.
העיקר שתרוץ ( למרות שגם זה לא חובה כי אפשר להסתפק רק בתזונה נכונה )
אני הייתי עושה במקומך ( אם אתה ממש לחות על איירובי ) 2 גג 3 ריצות בשבוע .

• פותח/ת השרשור
אני עדיין לא תופס את הקטע שבFBW חלק מהשרירים פשוט לא עובדים (מייצבים לא בדיוק מגרה את השריר), פלוס התזונה הדלה שתגביר פירוק שריר.
לא מסתדר לי בראש הFBW, זה נראה כאילו אני אזרוק את כל העבודה לפח.

אני בעד תדירות על חשבון נפח

עדיף לגרות שריר בתכיפות גבוהה יותר מאשר בנפח גבוה
משנה אם אני במסה או חיטוב?
כי אני יודע שמעלים את התדירות בחיטוב בשביל למנוע פירוק של שריר מחוסר גירוי(מבחינת תדירות).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית