עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז מה שזה ה-FDA?מה רפרנס ?
זה FDA האמריקאי ... בכול מקרה יש על זה כתבה עוד מעט בערוץ 22 .. 😃
אז מה שזה ה-FDA?
אם זה אמיתי אמורים לספק לך קישור למאמר, כתבה, מחקר- משהו שמאמת את הדברים
למה אתה קופץ?אתה ליצן אולימפי או מה ? זה ה F D A מה נסגר איתך ? אתה עושה צחוק מזה?
To look at whether vitamins affect thinking and memory skills, researchers randomly assigned about 6,000 older male doctors to take either a standard multivitamin or vitamin-free placebo as part of a larger men’s health study. Then they gave the men up to four memory tests over the next 12 years.אז מה שזה ה-FDA?
אם זה אמיתי אמורים לספק לך קישור למאמר, כתבה, מחקר- משהו שמאמת את הדברים
לא הבנתי איך Mako הגיעו למסקנות שבכתבה.To look at whether vitamins affect thinking and memory skills, researchers randomly assigned about 6,000 older male doctors to take either a standard multivitamin or vitamin-free placebo as part of a larger men’s health study. Then they gave the men up to four memory tests over the next 12 years.
Howard Sesso from Brigham and Women’s Hospital in Boston and his colleagues found no cognitive differences between the vitamin and placebo groups at any time point. Nor did scores on the memory tests drop any faster among men in one group versus the other.
The second new study included both men and women who’d had a heart attack. About 1,700 of them were randomly assigned to take supplements – this time high doses of vitamins and minerals – or placebo pills.
Over an average of four and a half years, 27 per cent of people taking vitamins died or had another heart attack or other cardiovascular problem. That compared to 30 per cent of participants taking placebos – a difference that could have been due to chance.
את המחקר עצמו לא מצאתי.
מצאתי על מה שMAKO דיברו.לא הבנתי איך Mako הגיעו למסקנות שבכתבה.
כתוב שלא היה שיפור ביכולות שכליות, לא בשביל זה לקוחים מולטי.
ובקשר להתקף לב, אם לאדם יש בעיות שהן גנטיות או עקב תזונה לא טובה (או שילוב של שניהם)
הוא בסיכון להתקף לב עם או בלי מולטי.
לא הבנתי איך Mako הגיעו למסקנות שבכתבה.
כתוב שלא היה שיפור ביכולות שכליות, לא בשביל זה לקוחים מולטי.
ובקשר להתקף לב, אם לאדם יש בעיות שהן גנטיות או עקב תזונה לא טובה (או שילוב של שניהם)
הוא בסיכון להתקף לב עם או בלי מולטי.
לא יודע מה זה הג׳ורנל העקום הזה, אבל הצלחתי בסופו של דבר להשיג את המלא.
אתרי החדשות, צפו פגיעה.
זה אומר שאני לא מכיר אותו וגם לא עוד 15 אנשים ששאלתי. לא לי ולא לאותם ה 15 אנשים היה גישה לג׳ורנל הזה וזה אומר את שלו (ואני מדבר על בסיס נתונים/גישה מהאוניברסיטאות הגדולות/טובות בעולם).למה אתה מיתכון שאתה אומר "הג'ורנל העקום הזה" ?
רגע, אתה מדבר על Annals of internal medicine? זה אחד הג'ורנלים הכי מכובדים, מקום רביעי ברשימת הג'ורנלים בעלי ההשפעה הגדולה ביותר , בין LANCET ל PLOS ומיד אחרי NEJM ו-JAMA. אולי אתה הגעת לאיזה מגזין שציטט משם ולא למקור?זה אומר שאני לא מכיר אותו וגם לא עוד 15 אנשים ששאלתי. לא לי ולא לאותם ה 15 אנשים היה גישה לג׳ורנל הזה וזה אומר את שלו (ואני מדבר על בסיס נתונים/גישה מהאוניברסיטאות הגדולות/טובות בעולם).
לא יודע מה זה האתר הזה שפירסמת, הם מסתמכים על מדד דמיוני משלהם וגם בו הג׳ורנל הזה מקום 93 ולא 4 (הוא 4 ברשימה, אבל 93 לפי המדד העקום שלהם). המדד הכי חזק לגבי ג׳ורנלים מדעים הוא H-Index והינה התוצאות מול ג׳ורנלים ידועים כאלו ואחרים:רגע, אתה מדבר על Annals of internal medicine? זה אחד הג'ורנלים הכי מכובדים, מקום רביעי ברשימת הג'ורנלים בעלי ההשפעה הגדולה ביותר , בין LANCET ל PLOS ומיד אחרי NEJM ו-JAMA. אולי אתה הגעת לאיזה מגזין שציטט משם ולא למקור?
אתה טועה באינטרפרטציה של המספר: 93 הוא הדרוג בין כל הג'ורנלים - שים לב שאפילו ה NEJM הוא מס' 13 לפי אותה עמודה (במקום הראשון נמצא cell), בין הג'ורנלים הרפואיים בקטגוריה general and internal הוא מס 4. אבל אני באמת לא יודע כלום על האתר המדרג... (בתמימותי חשבתי שיש איזה קריטריון מקובל על כולם לדרוג הזה. בדיעבד אני חושב שזאת היתה מחשבה די טפשית, במיוחד בגלל שאני מכיר קצת את הויכוחים על דרוג מחקרים - לפי מס' הציטוטים, או האיזכורים במאמרים אחרים וכו').הג׳ורנל הזה מקום 93 ולא 4
שאני אבין, החלק הראשון מדבר על זה שמולטי לא שיפר זיכרון... בסדר.To look at whether vitamins affect thinking and memory skills, researchers randomly assigned about 6,000 older male doctors to take either a standard multivitamin or vitamin-free placebo as part of a larger men’s health study. Then they gave the men up to four memory tests over the next 12 years.
Howard Sesso from Brigham and Women’s Hospital in Boston and his colleagues found no cognitive differences between the vitamin and placebo groups at any time point. Nor did scores on the memory tests drop any faster among men in one group versus the other.
The second new study included both men and women who’d had a heart attack. About 1,700 of them were randomly assigned to take supplements – this time high doses of vitamins and minerals – or placebo pills.
Over an average of four and a half years, 27 per cent of people taking vitamins died or had another heart attack or other cardiovascular problem. That compared to 30 per cent of participants taking placebos – a difference that could have been due to chance.
את המחקר עצמו לא מצאתי.
למסקנה הזאת הם לא הגיעו משני המחקרים החדשים. יש ממצאים ממחקרים אחרים לגבי השפעות שליליות אפשריות של כמה ויטמינים ותוספים (המפורסם: בטא קרוטן נמצא כמעלה סיכון לסרטן אצל מעשנים), והם מזכירים אותם במאמר המערכת בהקשר של המחקרים החדשים.איך מפה הגיעו לזה שמולטי ויטמין גורם נזק??????
בהחלט יכול להיות. יש לך סימוכין?אנשים שמתאמנים/ספורטאים, הגוף שלהם דורש יותר