עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהחלט יכול להיות. יש לך סימוכין?
אני נוטה להסכים איתך, במיוחד, כמו שציינת, בתקופות של גרעון קלורי. בקשת הסימוכין לא נועדה לצרכי התנגחות, באמת חשבתי שאולי יש לך.אני חושב שטוב נעשה אם ניקח מרחב בטחון לכיוון עודף קל כדי להימנע מחוסר.
במקרה שלפנינו מדובר על מאמר מערכת במגזין רפואי מכובד, כך שחדשות ערוץ 2 הן לא האוטוריטה.תפקיד החדשות לעורר סנסציות ולזבל בשכל, למה כולם בארץ בטוחים שכל מה שאומרים בחדשות= אוטוריטה?
במקרה שלפנינו מדובר על מאמר מערכת במגזין רפואי מכובד, כך שחדשות ערוץ 2 הן לא האוטוריטה.
ברור שרוב האנשים שמעו על זה דרך אחד מערוצי החדשות הפופולריים. גם ברור שהרבה פעמים האינפורמציה שמגיעה דרך הפילטרים האלה מעוותת, סנסציונית ולא מהימנה.תסכים איתי שרוב האנשים התייחסו לזה כי זה היה בMAKO
שוב "ג'ורנל זניח"? המחקרים אולי זבל (אין לי גישה אליהם כך שלא קראתי) והמסקנות אולי זבל (אותן דוקא קראתי, אבל בלי שאני מכיר את המחקרים עצמם אני לא יודע אם הן מבוססות) , אבל הג'ורנל לא זניח. אגב, לא רק בארץ קפצו על המציאה, זה עורר הרבה הדים בעולם (לא שזה, לכשלעצמו, אומר הרבה. תאוות הסנסציות בעולם לא פחותה מזאת שבישראל).זה מה שקורה ברגע שאיזה ג'ורנל זניח מפרסם כתבה