הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ראיון של ד"ר אדטו ואיש הלילה בערוץ הספורט

• פותח/ת השרשור DarY
  • פורסם בתאריך

DarY

משתמש משקיע
3,705
2,496
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,104
3,705
2,496

אני מצטער על האיכות ועל הרעידות אבל זה צולם מהפלאפון הנייד שלי .

אופק בן ציון @obzion וד"ר גל אדטו הביאו ראיון יפה והכניסו תשובות כמו שצריך .

מקווה שזה יעזור לקדם את הספורט הזה .

תודה על הצילום קובה.
בקשר לאייטם. הוא לא היה מקצועי, אבל זו בכל זאת לא תוכנית על פאוורליפטינג אלא רק דרך להציג את הענף לקהל הרחב, ואני חושב שבמובן הזה התוצאה הייתה בסדר גמור. בסה"כ כל פרסום הוא חיובי ונקווה שנמשיך למנף את הספורט הזה קדימה.

ברמן הוא אח. אני לא מבין מה אתם מצפים ממנחה שלא יודע כלום על הענף... אם יתנו לכם לראיין שחקני קריקט גם אתם תצאו אהבלים ונצמדים לסטיגמות. (לא שיש לי מושג מה הסטיגמות על קריקט)

מישהו מוכן להסביר לי איך נותנים לשמוק ולשמוקית האלו להנחות תוכנית ספורט?!
על פי מה החלטת שהם לא ראויים להנחות תוכנית ספורט?
זו בסך הכל הייתה הצגה של ענף "חדש", הם לא אמורים להבין פסיק בנושא ולשם כך יש את המרואיינים.
אל תשכח שקהל היעד הוא לא האנשים שעוסקים בתחום הזה, אלא האנשים שלא מבינים \ מודעים לתחום והתכנית הרבה יותר אינפורמטיבית אם הם ישאלו שאלות כמו "זה לא הורס את הברכיים?" מאשר "כמה דדליפט יש לך לחמישיה?" או משהו בסגנון.

אני חושב שהשאלות של המראיינים היו במקום ודי מייצגות את מה שרוב האנשים חושבים כשהם רואים בנאדם שם 300 ק"ג על הגב או מרים 260 ק"ג מהרצפה.

התשובות היו לעניין והחשיפה מבורכת, נקווה שזו רק ההתחלה-לה-לה 😃

על פי מה החלטת שהם לא ראויים להנחות תוכנית ספורט?
זו בסך הכל הייתה הצגה של ענף "חדש", הם לא אמורים להבין פסיק בנושא ולשם כך יש את המרואיינים.
אל תשכח שקהל היעד הוא לא האנשים שעוסקים בתחום הזה, אלא האנשים שלא מבינים \ מודעים לתחום והתכנית הרבה יותר אינפורמטיבית אם הם ישאלו שאלות כמו "זה לא הורס את הברכיים?" מאשר "כמה דדליפט יש לך לחמישיה?" או משהו בסגנון.

נניח ואתה צודק, אתה חייב להסכים שהבחורה חסרת כריזמה בעליל. מישהו אמר תסמונת אסתי גינצבורג?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית