הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה בסקוואט

Great Shaped

משתמש מתחיל
218
66
נק' מוניטין:
350
218
66
גרייט שייפ רחובות
אני אשמח לביקורת, נכשלתי בסקוואט אימון קודם, ואולי זה קשור לטכניקה.
בעיקרון זה אימון של ריסט אבל הייתי מותש היום, אז לא היה פשוט.

• פותח/ת השרשור
אתה מאבד כיווץ בתחתית רואים שהברכיים קורסות פנימה ויש גלגול אגן, אתה צריך להחזיק את הברכיים יציב, לקבל באונס ולעלות ישר, כרגע זה נראה מאולץ/טתה לא מנצל את הריבאונד מהתחתית ומאבד כיווץ

סה"כ לא נורא ומשהו שאתה אמור להצליח לשפר בלי הרבה בלאגן
תודה, אני איישם את זה

חצי ממה שאתה לכאורה רואה נובע בכלל מעמידה מאוד רחבה בלי גמישות מספיק טובה במקרבים. זה הכל...

העמידה שלו לא "רחבה מאוד", גם לא רחבה בהרבה ממה שריפטו מלמד(עקבים ברוחב כתפיים), הוא פשוט לא משתמש נכון בPstr. chain: לא בגב תחתון(גלגול אגן), לא בהאמס(הברך גולשת קדימה, אין ריבאונד מהתחתית, אין היפ דרייב גם בסט הקל) ולא בישבן(לא הכי רצוני, אבל עדיין לא בשימוש נכון &היפ דרייב), סט קל בLB סקוואט לא יכול להראות כמו הסט שהוא צילם ב105 שיש גריינד כלשהו/המוט זז לאט ביציאה מהבור

לא יודע אם זה קשור לגמישות או לא, ולאד פה מהפורום שהתאמן איתי עד לפני חודש סבל בעבר מקריסת ברכיים וזה היה בגלל שהוא איבד כיווץ/ירד עמוק מדי/לא הרגיש באונס עד שהוא החליף טכניקה לפני התחרות PL ונעמד רחב יותר, באימון הראשון היה מוזר קצת, לאחר כמה אימונים כבר נראה סקוואט משורטט. אגב, ולאד הרבה יותר גמיש ממני ולי לא הייתה קריסת ברכיים בעמידה זהה @Vibryll

מסכים ששווה לנסות את שני הדברים(לסגור את הרוחב עקבים קצת בכל רגל) ובמקביל לעבוד על יציאה מהבור+באונס מהבור(אני הייתי עובד על לרדת לאט יחסית, לדעת לנצל את היציאה מהבור/לדעת מאיפה לעלות ובשלב הזה לנסות לעלות כמה שיותר מהר- ככה שעובדים גם על שמירה של כיווץ וגם על היפ דרייב מהיר)

נערך לאחרונה:
העמידה שלו לא "רחבה מאוד", גם לא רחבה בהרבה ממה שריפטו מלמד(עקבים ברוחב כתפיים), הוא פשוט לא משתמש נכון בPstr. chain: לא בגב תחתון(גלגול אגן), לא בהאמס(הברך גולשת קדימה, אין ריבאונד מהתחתית, אין היפ דרייב גם בסט הקל) ולא בישבן(לא הכי רצוני, אבל עדיין לא בשימוש נכון &היפ דרייב), סט קל בLB סקוואט לא יכול להראות כמו הסט שהוא צילם ב105 שיש גריינד כלשהו/המוט זז לאט ביציאה מהבור

לא יודע אם זה קשור לגמישות או לא, ולאד פה מהפורום שהתאמן איתי עד לפני חודש סבל בעבר מקריסת ברכיים וזה היה בגלל שהוא איבד כיווץ/ירד עמוק מדי/לא הרגיש באונס עד שהוא החליף טכניקה לפני התחרות PL ונעמד רחב יותר, באימון הראשון היה מוזר קצת, לאחר כמה אימונים כבר נראה סקוואט משורטט.
אגב, ולאד הרבה יותר גמיש ממני ולי לא הייתה קריסת ברכיים בעמידה זהה @Vibryll

מסכים ששווה לנסות את שני הדברים(לסגור את הרוחב עקבים קצת בכל רגל) ובמקביל לעבוד על יציאה מהבור+באונס מהבור(אני הייתי עובד על לרדת לאט יחסית, לדעת לנצל את היציאה מהבור/לדעת מאיפה לעלות ובשלב הזה לנסות לעלות כמה שיותר מהר- ככה שעובדים גם על שמירה של כיווץ וגם על היפ דרייב מהיר)
זה מספיק רחב כדי שהמקרבים ימתחו וימשכו פנימה.

זה מספיק רחב כדי שהמקרבים ימתחו וימשכו פנימה.

יכול מאוד להיות שאתה צודק ואם היינו שלושתינו פיזית שם סביר שהיינו פותרים את זה ב5 דקות מעשיות איתו.
נחכה שהבחור יישם את כל ההערות ויחזיר פידבק מה עבד לו טוב/יעלה סרטונים בטכניקה טובה

• פותח/ת השרשור

@SmokingSnake בוידאו השני (לא זוכר איזה סט זה) המוט זז לי על הגב בחזרה האחרונה ובגלל זה איבדתי כיווץ, בדרך כלל לא קורה

בכל החזרות זה נראה שיש לך קריסה קלה בגב העליון.
בווידאו השני, החזרה הראשונה שלך חסרת עומק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית