הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסת פחמימות - האם צריכה להתחיל בתחילת היום?

אילן טו

משתמש מתחיל
14
1
נק' מוניטין:
1
14
1
שלום.
האם העמסת פחמימות חייבת להתרחש מהבוקר כשמתחיל היום?
קראתי שאין לערבב בהעמסה שומן, אך אם אני מתחיל אותה מהערב הרי שאכלתי שומן קודם לכן.
תודה.

שלום.
קראתי שאין לערבב בהעמסה שומן, אך אם אני מתחיל אותה מהערב הרי שאכלתי שומן קודם לכן.
תודה.
בוקר טוב.
ההעמסה שלך מתחילה מתי שאתה מתחיל אך צריך לקחת בחשבון שבשל כמויות הפחמימה והאוכל הגדולות קשה לדחוס הכל ל2-5 שעות ולכן נדרש יותר זמן,ניתן לעשות גם העמסות של 36 שעות.לגבי השומן,ההמלצות שאני ראיתי מתייחסות בד"כ לעד 1ג' עבור ק"ג משקל גוף או פשוט לא לעבור את -100ג'.

בוקר טוב.
ההעמסה שלך מתחילה מתי שאתה מתחיל אך צריך לקחת בחשבון שבשל כמויות הפחמימה והאוכל הגדולות קשה לדחוס הכל ל2-5 שעות ולכן נדרש יותר זמן,ניתן לעשות גם העמסות של 36 שעות.לגבי השומן,ההמלצות שאני ראיתי מתייחסות בד"כ לעד 1ג' עבור ק"ג משקל גוף או פשוט לא לעבור את -100ג'.
שומן אמור להיות מינימלי, 1 גר' שומן למשקל גוף זה בערך מה שאתה אוכל בדיאטה ביום רגיל (ל AD וכו)

• פותח/ת השרשור
התכוונתי שאם אני מתחיל את ההעמסה בערב הרי שאכלתי שומן *לפני* (בAD אוכלים הרבה שומן יחסית) והאם זה יפריע להעמסה? כלומר ברור שבזמן ההעמסה עצמה לא אוכל שומן בכמות גדולה.
תשובתכם דיי דחופה כי אני רוצה להתחיל את ההעמסה הערב.

שלום.
תודה.
תיאורטית, אין בעיה. הבעיה שאני מצאתי היא איך לסדר את הקלוריות של 2 הימים כי קשה להאריך כמה קלוריות אוכלים בהעמסה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית