הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מזרק לווינסטרול

טסלטה

משתמש פעיל
323
9
נק' מוניטין:
17
323
9
רציתי לשאול אני מעולם לא צרכתי ווינסטרול ולפי מה שאני קורא פה רשום שזה חומר שכואב .אני מבין שזה חומר על בסיס מים.האם לא כדי להשתמש במזרק של אינסולין שהמחט דקה וככה פחות יכאב

רציתי לשאול אני מעולם לא צרכתי ווינסטרול ולפי מה שאני קורא פה רשום שזה חומר שכואב .אני מבין שזה חומר על בסיס מים.האם לא כדי להשתמש במזרק של אינסולין שהמחט דקה וככה פחות יכאב

ממש אין קשר , מחט 23G תעשה אחלה של עבודה.

אתה מדבר על הזרקה SubQ (עורית)?
כי אם כן אז זה רעיון גרוע. הספיגה איטית והסיכון לזיהומים עולה.

הכאב לא קשורה לגודל המחט-זה פסיכולוגי רואים מחט גדולה מפחדים, הרי עם הטכנולוגיה של היום החוד של המחט עשוי כך שבקושי מרגישים אותו בחדירה,
מה שגורם לכאב זה החומר והטיב שלו..
וכמובן המצב הפיזי של השריר במיקום של הזריקה

הכאב לא קשורה לגודל המחט-זה פסיכולוגי רואים מחט גדולה מפחדים, הרי עם הטכנולוגיה של היום החוד של המחט עשוי כך שבקושי מרגישים אותו בחדירה,
מה שגורם לכאב זה החומר והטיב שלו..
וכמובן המצב הפיזי של השריר במיקום של הזריקה
לא לגמרי מדוייק. מסכים שהכאב מהחומר לא קשור בגודל המחט. אבל נסה להזריק עם מחט שאיבה (אל תנסה) והפציעה מהחדירה די תכאב...

לא לגמרי מדוייק. מסכים שהכאב מהחומר לא קשור בגודל המחט. אבל נסה להזריק עם מחט שאיבה (אל תנסה) והפציעה מהחדירה די תכאב...
צודק
אבל ...
זה יותר כואב אבל זה בגלל שהחוד של המחט שאיבה הוא כבר לא בטול, ז״א ברגע שאתה מכניס אותו דרך הגומי לאמפולה אתה פוצע אותו ופוגע בחדות שלו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית