הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רמה הורמונלית במהלך הסייקל.

Koral Viner

משתמש מתחיל
52
1
נק' מוניטין:
1
52
1
רק למען הבהרה בנושא אשמח אם תשקיעו כמה דקות ותעזרו לי להבהיר פה כמה נושאים :
לפי מה שאני הבנתי מחברים שמזריקים לפחות לגבי החומר שנוגע לסייקל שלי שזה טסט אנטט הבנתי שבמהלך הסייקל לכולם דווקא יש חשק מיני מוגבר מהרגיל וכביכול "עומד" להם כל היום ...
רציתי לדעת אם זה נכון ובאמת מה ההשפעות שאמורות להיות על הגוף מבחינה אורמונלית במהלך הסייקל וגם אחריו ,
אני בנתיים תכיף מסיים שבוע שני כאשר כבר הזרקתי 4 זריקות של 250 כאילו כל שבוע זה יוצא 500,
אני שואל רק כדי לדעת פחות או יותר למה לצפות ומה נורמאלי ,
איך ההרגשה במהלך הסייקל ? מה ההרגשה אחריו ? וממה אני צריך להיזהר?
ורציתי גם לדעת עוד משהו מכיוון שכל הנושא של התפקוד המיני קשור בעוד הרבה דברים בין היתר פסיכולוגים ,
אשמח לדעת האם יש איזה שהיא בדיקה של התפקוד המיני כדי לדעת שלפחות מהבחינה הזאת אני בסדר והאם לעשות אותה במהלך הסייקל או אחריו ?,
אני יודע שמונחות כאן המון שאלות אבל אני אוהב יותר לדעת מאשר לא לדעת ובנוסף לדעת כמה שיותר במיוחד שזה נוגע לבריאות שלי ובנוסף אני מתכנן לעשות סייקלים נוספים ואני רוצה לדעת בסוף של הסייקל הזה אם הגוף שלי נפגע מזה ועד כמה .
אשמח אם תענו לי על כל השאלות כי יש פה הרבה ואם יש לכם את הידע להרחיב בנושא הזה אפילו מעבר למה ששאלתי אני עוד יותר אשמח תודה מראש לכל מי שנותן מזמנו ועוזר לי שיהיה יום טוב 😃

אני יענה לך מנסיון שלי שלקחתי מסייקלים , בזמן סייקל אתה אמור להרגיש חשק מיני מאוד גבוה תאווה מינית רצון לקיים יחסי מין גם אחרי שגמרת כמה פעמים לפחות זה קרה לי בסייקלים הראשונים . תאבון מוגבר פחות או יותר אלה התסמינים לטסט גבוה אתה יכול לבצע בדיקות במהלך הסייקל כדי לראות אם יש לך חומר פעיל וגם אחרי

• פותח/ת השרשור
אני יענה לך מנסיון שלי שלקחתי מסייקלים , בזמן סייקל אתה אמור להרגיש חשק מיני מאוד גבוה תאווה מינית רצון לקיים יחסי מין גם אחרי שגמרת כמה פעמים לפחות זה קרה לי בסייקלים הראשונים . תאבון מוגבר פחות או יותר אלה התסמינים לטסט גבוה אתה יכול לבצע בדיקות במהלך הסייקל כדי לראות אם יש לך חומר פעיל וגם אחרי
האמת היא שזה העניין אני לא מרגיש חשק מיני גבוה בכלל ,
איזה בדיקה אני צריך לעשות ולמה אני בדיוק צריך לצפות בתוצאות של הביקה כאילו מה אמור להיות התוצאות ?

האמת היא שזה העניין אני לא מרגיש חשק מיני גבוה בכלל ,
איזה בדיקה אני צריך לעשות ולמה אני בדיוק צריך לצפות בתוצאות של הביקה כאילו מה אמור להיות התוצאות ?
אמרת שאתה בשבוע השני מסיים ? איזה טסט אתה משתמש ? ספיונט ? אנטט ? בדרך כלל אם זה אנטט אתה אמור להרגיש עלייה בשבוע השלישי ספיונט הוא ארוך ורק אחרי חודש מרגישים משהו

• פותח/ת השרשור
מצטער לא הייתי ברור הכוונה הייתה שאני עכשיו סיימתי שבוע שני כאשר עשיתי כל שבוע שתי זריקות של 250 בסך הכל בשבועיים יצא שהזרקתי 1000
אבל אני לא מסיים את הסייקל , אני ממשיך כל הסייקל זה 10 שבועות כלומר נשאר שמונה ...
ואני משתמש באנטט
אני שואל כי אני פשוט הבנתי שהחומר פועל כבר אחרי שבועיים ואמורים להרגיש שינויים עכשיו זה לא שלא עומד לי אבל בוא נגיד ככה אין בכלל חשק מיני מוגבר,
אבל באותה נשימה אני כן מרגיש שימור ברמת ההתאוששות אחרי תרגילים בחדר כושר וכן גם במשקלים ניהיה לי קצת יותר קל להרים...

אז זה בסדר חכה קצת , אנטט לא לוקחים ל10 שבועות תמשוך ל12 ולפעמים זה משתנה אני מרגיש עלייה ממש אחרי 3-4 שבועות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית