הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התפוצץ לי נים בעין בדדליפט

amitmelamed

משתמש מתחיל
215
11
נק' מוניטין:
11
215
11
טוב השיא שלי היה 105 ל3 אמרתי נבדוק מה הRM1 שלי עשיתי 120 הצלחתי אבל הרגשתי כאילו שחנקו אותי חח והתפוצץ לי נים בעין זה בסדר?? מה לעשות??

נערך לאחרונה:
חובות לראק -
1 - 120 דדליפט שהיה בן זונה.
2 - הוכחה לזה שחונקים אותך הרבה.
3 - עין נפוחה ואדומה.

סתם, זה קורה, אם זה לא מלווה בתחושה מוזרה ו/או לא משתפר תוך יום-יומיים לך לרופא.

חובות לראק -
1 - 120 דדליפט שהיה בן זונה.
2 - הוכחה לזה שחונקים אותך הרבה.
3 - עין נפוחה ואדומה.

סתם, זה קורה, אם זה לא מלווה בתחושה מוזרה ו/או לא משתפר תוך יום-יומיים לך לרופא.
מחזק, שים בנתיים משהו קר על העין בשביל להוריד את הנפיחות

ברמת העיקרון אין לך מה לדאוג, זה נפוץ למדי. אבל אם אתה בכל זאת דואג/אין שיפור, אתה מוזמן ללכת לרופא כמובן.
אבל מצבך טוב יחסית לבחור הזה, למשל:

Ryan+Kennelly+bloody+face+eyes.jpg

ברמת העיקרון אין לך מה לדאוג, זה נפוץ למדי. אבל אם אתה בכל זאת דואג/אין שיפור, אתה מוזמן ללכת לרופא כמובן.

😱

ראיתי כבר הרבה נימים מפוצצים ועיניים אדומות, כזה דבר עוד לא ראיתי.

WTF?!
🏋️😅🏋️😅🏋️😅🏋️😅.................😵

😱😱😱😱

לפי חיפוש בגוגל נראה שהוא ממשיך להתחרות גם בזמן האחרון ככה שכנראה שלא קרה לו כלום.

טוב השיא שלי היה 105 ל3 אמרתי נבדוק מה הRM1 שלי עשיתי 120 הצלחתי אבל הרגשתי כאילו שחנקו אותי חח והתפוצץ לי נים בעין זה בסדר?? מה לעשות??
כל ההכבוד על ההקרבה, תמשיך להפציץ ולהשקיע, אולי יום אחד תהיה כמו רן כהן http://www.lbs.co.il/threads/22822/
חזק ותימני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית