הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוסף לחיטוב

eldadr

משתמש מתחיל
92
1
נק' מוניטין:
-17
92
1
שלום לכולם
אני מעוניין לרכוש תוסף תזונה לחיטוב אני תקוע במשקל ועם הימים גם הכוחות לעשות אירובי בסוף אימון נגמרים לי
חשבתי לשלב תוסף שיתן לי פוש לאירובי שבסוף ואולי יעזור לי לרדת במשקל
רציתי לדעת האם LIPO 6 BLACK יכול לעזור אם יש פה מישהו שהתנסה במוצר אשמח לקבל חוות דעת והסבר על אופן השימוש הכי יעיל

דרך אגב אני עם תפריט דל פחמימה מסודר
5 אימונים בשבוע של משקולות + אירובי
אני כבר חודשיים בחיטוב בחודש הראשון הורדתי 5 קילו
ובחודשי השני ירדתי רק 2 ואני מרגיש שאני נתקע וכבר מתחיל להיות לי קשה
וכמו שאמרתי אין לי כח לאירובי שבסוף האימון אני מרגיש מותש

שלום לכולם
אני מעוניין לרכוש תוסף תזונה לחיטוב אני תקוע במשקל ועם הימים גם הכוחות לעשות אירובי בסוף אימון נגמרים לי
חשבתי לשלב תוסף שיתן לי פוש לאירובי שבסוף ואולי יעזור לי לרדת במשקל
רציתי לדעת האם LIPO 6 BLACK יכול לעזור אם יש פה מישהו שהתנסה במוצר אשמח לקבל חוות דעת והסבר על אופן השימוש הכי יעיל

דרך אגב אני עם תפריט דל פחמימה מסודר
5 אימונים בשבוע של משקולות + אירובי
אני כבר חודשיים בחיטוב בחודש הראשון הורדתי 5 קילו
ובחודשי השני ירדתי רק 2 ואני מרגיש שאני נתקע וכבר מתחיל להיות לי קשה
וכמו שאמרתי אין לי כח לאירובי שבסוף האימון אני מרגיש מותש
2 קילו בחודש זה סביר ביותר (הכוונה לא לחודש הראשון שיורדים בעיקר בנוזלים, אלא אחר כך)
התוספים שמומלצים במסה הם גם התוספים שמומלצים בחיטוב, אין הבדל גדול... למולטי ויטמין למשל יש קצת יותר השפעה בחיטוב מאשר במסה (עניין של תזונה)
ניסית קפאין לפני אימון?

• פותח/ת השרשור
2 קילו בחודש זה סביר ביותר (הכוונה לא לחודש הראשון שיורדים בעיקר בנוזלים, אלא אחר כך)
התוספים שמומלצים במסה הם גם התוספים שמומלצים בחיטוב, אין הבדל גדול... למולטי ויטמין למשל יש קצת יותר השפעה בחיטוב מאשר במסה (עניין של תזונה)
ניסית קפאין לפני אימון?
כדורים לא אבל קפה שחור כן

כדורים לא אבל קפה שחור כן
תשמע אתה יורד כרגע עדיין במשקל, כמו שאמרתי 2 קילו בחודש (חצי קילו בשבוע) זה סביר ביותר. אם הבעיה שלך היא שאין לך כוח לעשות אירובי, אז אין הרבה איך לעזור לך. אתה בדל פחמימה מן הסתם יהיה לך קשה.
5 אימוני כוח בשבוע זה הרבה יותר מדי לחיטוב. תוריד ל-3 אימונים עצימים יותר, ואולי זה יפתור לך קצת את בעית האירובי.

• פותח/ת השרשור
תשמע אתה יורד כרגע עדיין במשקל, כמו שאמרתי 2 קילו בחודש (חצי קילו בשבוע) זה סביר ביותר. אם הבעיה שלך היא שאין לך כוח לעשות אירובי, אז אין הרבה איך לעזור לך. אתה בדל פחמימה מן הסתם יהיה לך קשה.
5 אימוני כוח בשבוע זה הרבה יותר מדי לחיטוב. תוריד ל-3 אימונים עצימים יותר, ואולי זה יפתור לך קצת את בעית האירובי.
הבנתי שעדיף לפצל את האימונים על מנת שזמן האימון לא יהיה ארוך ויהיה מספיק זמן לאירובי בסוף
אני גם מחפש דרך להעסיק את עצמי וללכת להתאמן זה משהו שממלא לי את החסר
השאלה היא האם תוסף כמו הכדורי קפאין או ה LIPO 6 שמכיל בתוכו קפאין ועוד
יתנו כח לאירובי בסוף האימון ?
אני יודע שתוספים חוקים הם לא באמת שורפים שומנים אלה רק ממריצים ועוזרים והאמת זה מה שאני צריך משהו שיתן לי מרץ

ליפו 6 שחור יתן לך מרץ ויעזור לך פחות או יותר בשריפת שומן בשלבים הראשונים של החיטוב.
אבל קפסולות קפאין יעזרו לך גם בקבלת מרץ,בעיקר לפני אירובי.

• פותח/ת השרשור
ליפו 6 שחור יתן לך מרץ ויעזור לך פחות או יותר בשריפת שומן בשלבים הראשונים של החיטוב.
אבל קפסולות קפאין יעזרו לך גם בקבלת מרץ,בעיקר לפני אירובי.
מה אופן השימוש בליפו 6 ? והאם אני יכול לרכוש אותו מחו"ל ולהביא אותו ללא בעיה במכס או משהו ?

הבנתי שעדיף לפצל את האימונים על מנת שזמן האימון לא יהיה ארוך ויהיה מספיק זמן לאירובי בסוף
אני גם מחפש דרך להעסיק את עצמי וללכת להתאמן זה משהו שממלא לי את החסר
השאלה היא האם תוסף כמו הכדורי קפאין או ה LIPO 6 שמכיל בתוכו קפאין ועוד
יתנו כח לאירובי בסוף האימון ?
אני יודע שתוספים חוקים הם לא באמת שורפים שומנים אלה רק ממריצים ועוזרים והאמת זה מה שאני צריך משהו שיתן לי מרץ
אל תפתח תקוות שווא, קפאין בהחלט יכול לעורר אותך ולתת לך מרץ (במיוחד אם אתה מתסף אותו בצורה נכונה ויעילה, ולא שותה הרבה קפה ביום-יום), אבל ממש לא יצמיח לך כנפיים וייתן לך עודף כוחות שפשוט אין לך

לגבי ליפו 6 : http://www.lbs.co.il/threads/13359/ הוא נכנס בקטגוריה של יהומבין
גם פה אתה יכול לקרוא: http://www.kilogram.co.il/140/יוהימביןyohimbine-מהו/

נערך לאחרונה:
מה אופן השימוש בליפו 6 ? והאם אני יכול לרכוש אותו מחו"ל ולהביא אותו ללא בעיה במכס או משהו ?
2 בבוקר על קיבה ריקה ו 2 לפני אימון או ריצה,ולא יתנו לך להעביר במכס,אצלי זה נכשל בגלל היוהו.

• פותח/ת השרשור
2 בבוקר על קיבה ריקה ו 2 לפני אימון או ריצה,ולא יתנו לך להעביר במכס,אצלי זה נכשל בגלל היוהו.
תודה על התשובה
איך זה שבארץ משווקים את זה אבל אם אתה מזמין את זה בעצמך לא מעבירים את זה ?
ולגבי השימוש אני קודם עושה אנארובי ורק בסוף אירובי עדין לקחת את זה לפני תחילת כל האימון ?
או שבאמצע האנארובי לקחת ?

• פותח/ת השרשור
כתבו לך קודם שלא.
סבבה רציתי להיות בטוח כי חלק אומרים שזה עבר להם בלי בעיה וחלק לא רציתי שמשתמש נוסף שהזמין יענה אבל אף אין כרגע מישהו אז תודה אני ישקול האם להזמין או לקנות בארץ במחיר שחיטה

סבבה רציתי להיות בטוח כי חלק אומרים שזה עבר להם בלי בעיה וחלק לא רציתי שמשתמש נוסף שהזמין יענה אבל אף אין כרגע מישהו אז תודה אני ישקול האם להזמין או לקנות בארץ במחיר שחיטה
יכל להיות שזה תלוי מאיפה תזמין למרות שחומר זה חומר לא משנה מאיפה.
מאיפה שאני ניסיתי זה לא הלך בגלל הסיבה במכס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית