הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משכורת של קצין בדרגת סג"מ בסדיר

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אף פעם לא הסכמתי עם תגובה שלך כמו עכשיו!

אין מצב שיש לך פזם של יותר משנה.

רק הקדצ היה 6 חודשים, הטירונות עוד חודש ואני בסדיר כבר 9 חודשים בתיאוריה הייתי אמור לקבל עוד חודשיים סמל בפועל עוד חודש רב"ט ( מקווה לצאת לקצונה להיפטר מהגועל הזה )

• פותח/ת השרשור
ובגיל 18 התגייסת ועדיין אין לך מושג מה זה צבא, שיהיה בהצלחה בכל מקרה.

תודה ובינינו אחי, אתה לא חייב להיות אנטי לכל דבר. זה שאתה סבלת בצבא לא אומר שאחרים סובלים.

• פותח/ת השרשור
אין קשר, אתה תבין עם הפז"ם, באמת שאין טעם לנסות להסביר.

שמע, יש קטעים שנשבר הזין כמו כל דבר בחיים. שיגרה זה דבר שצריך להבין שלא תמיד זה כיף ומעניין אבל מסתכל בגדול על הדברים וגם על העתיד.
נכון להיום אני לא רואה באזרחות עם המצב הכלכלי משהו יותר טוב לעשות שאני אשתחרר, ולמלצר כמו איזה דפ"ר אני לא אלך.

רק הקדצ היה 6 חודשים, הטירונות עוד חודש ואני בסדיר כבר 9 חודשים בתיאוריה הייתי אמור לקבל עוד חודשיים סמל בפועל עוד חודש רב"ט ( מקווה לצאת לקצונה להיפטר מהגועל הזה )

מי יביא לך סמל אחרי 11 חודש?

ולא שלי יש בכלל זכות לדבר על פז"ם, אבל וואלה קורן צודק ב1000%, זה דברים שעם הזמן אתה מבין.

איזה קורס? חצי שנה קדצ בד"כ כן מחשיבים בפז"ם, כל הזין אם לא

מה התפקיד שלך?

תודה ובינינו אחי, אתה לא חייב להיות אנטי לכל דבר. זה שאתה סבלת בצבא לא אומר שאחרים סובלים.

כולם סובלים בצבא

רק שמשתחררים מתחילים לשכוח את הסבל וזוכרים רק את החוויות

ואז מתחילים להמצליץ לילדים מסכנים ללכת לפה או לשם ובסוף גם הם סובלים...

יש תקופות טובות בצבא ויש תקופות חרא, העיקר שיש חבר'ה טובים איתך

• פותח/ת השרשור
כולם סובלים בצבא

רק שמשתחררים מתחילים לשכוח את הסבל וזוכרים רק את החוויות

ואז מתחילים להמצליץ לילדים מסכנים ללכת לפה או לשם ובסוף גם הם סובלים...

יש תקופות טובות בצבא ויש תקופות חרא, העיקר שיש חבר'ה טובים איתך

יש איתי אחלה חבר'ה, אמנם יכולים להיות הורים שלי, אבל אני נהנה שם.

בהצלחה
אם מתרגלים למסגרת הצבאית זה יכול להיות נחמד

לאנשים קשה לקלוט שיש אנשים שנהנים בצבא....
גם אני לא מבין איך אפשר, אבל אי אפשר שלא לחשוב על כך שהמפקדות שהיו לי חיו טוב יחסית במשרד עם חיילים לפקד עליהם מאשר צעירות בנות גילן שמתרוצצות בבתי קפה ומגישות לקהל מטעמים, ויכלו מתי שהן רוצות לצאת ללימודים לתואר.

• פותח/ת השרשור
לאנשים קשה לקלוט שיש אנשים שנהנים בצבא....
גם אני לא מבין איך אפשר, אבל אי אפשר שלא לחשוב על כך שהמפקדות שהיו לי חיו טוב יחסית במשרד עם חיילים לפקד עליהם מאשר צעירות בנות גילן שמתרוצצות בבתי קפה ומגישות לקהל מטעמים, ויכלו מתי שהן רוצות לצאת ללימודים לתואר.

זה מה שאמרתי בנוגע למה יש לי לחפש באזרחות בגיל 21 בלי תואר ומקצוע..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית