הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לוותר על החדר כושר או לא?

karin266

משתמש מתחיל
6
27
נק' מוניטין:
1
6
27
go active
התחלתי להתאמן עם מאמן אישי לא מהחדר כושר..הוא אמר לי שהחדר כושר מיותר ונשארה לי עוד חצי שנה למנוי..
השאלה אם כדאי לעזוב שם או לא ? הבעיה שזה נורא שומר לי על המסגרת...ולמשל בימים קרים כאלה אני לא עושה הליכות אז אני הולכת למכון.

דבר ראשון אני לא מסכים עם הקביעה הזאת של המאמן הזה.

ברגע ששילמת על המכון את תרגישי מחויבת ללכת, זה ישמור לך על המסגרת ולא תוותרי לעצמך, ובהשוואה למשהו אחר יש לך את כל הציוד שאת צריכה שם.

אבל נגיד וכן, הוא אמר למה כדאי לך לבטל את המנוי לחדר הכושר ? מה הסיבה לכך ?

ניסיתי תקופה מסויימת לעבור לאימונים בחוץ אבל זה הרבה יותר קשה לאתגר את עצמך.
80% מהאימון בחוץ היה ריצות, אבל מה עם כל השאר? עדיף הגיוון שחדר הכושר מספק.
בנוסף, בחורף זה בלתי אפשרי ולא רק בגלל הקור אלא גם בגלל שמחשיך כל כך מוקדם ועם הנהגים בארץ זו סכנה.

קודם כל מה המטרה שלך? אם אתה רוצה להיות באדי בילדר/חזק באופן מפחיד/להוריד מסת שומן תעזוב את המאמן שלך ותקח לפי דעתי את העזרה של הצוות של הפורום או שתתחיל לקרוא בפורטל
עריכה: אוי את בחורה חח לפי דעתי תגידי לו שישלב לך אימוני כוח בחד"כ כמו סקואט וסטיף דדליפט הוא סתם יריץ אותך ויתן לך תרגילים של משקל גוף, את תשתפרי אבל עדיין את יכולה לעשות אותו דבר ואפילו יותר במכון

אבל לפרוטוקול אל תתחילי לאכול קצת מידי בשביל להרזות זה מתחיל מטיפה להוריד אוכל ונגמר ב 450 קל ליום. אני מכיר טוב מאוד ילדות כאלה וזה נגמר בזה שהם שוקלות 45 קילו אחרי שהם שרפו את כל המסת שריר שלהם ולא מצליחות שכיבת סמיכה אחת

נערך לאחרונה:
במקום לוותר על החדר כושר הייתי מוותר על המדריך "האישי" הזה.
קביעה דבילית. החדר כושר מגוון יותר, ומתאים למגוון רחב של פעילויות ומטרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית