הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סיום מסה +16 KG

Mynameisraz

משתמש מתחיל
188
10
נק' מוניטין:
28
188
10
החלטתי לפרסם פה אתה העלייה שלי ממשקל 59 ל 75

גם אם לא תראו בתמונות העיקר שאני רואה על עצמי שינוי גדול גם במשקלים יש שינוי ענקקק אבל אין לי זמן להתחיל לצלם בזמן האחרון אז אני לא יכתוב כדי לא לקבל חוב לראק אולי פעם הבאה
התהליך עלייה מ 59 ל 75 לקח לי 4 חודשים

אז ככה:

נקודת ההתחלה לאחר ירידה של 12 קילו בלי שמירה מתמדת על מסת שריר - 59 קילו !

ועכשו כמה תמונות חלק חודש לפני וחלק מעכשו - 75 קילו !

עוד תמונת השוואה מתחילת המסה לעכשו ( ימין צולם לפני שבועיים)

זהו זה המסה שלי מתכנן להיכנס לחיטוב בשבוע הבא יש לי תפריט ואחד התותחים פה בפורום עוזר לי בכל הדרך אני לא יגיד את שמו כדי לשמור על פרטיות !
תגובות !! ואם יש לכם תגובות ציניות שמרו לעצמכם

לא רוצה להעליב אבל אין לך מה לחטב, נתחיל בזה שאין לך א״ש גבוהה בכלל שזה יתרון ונסיים בזה שאין לך מסת שריר מספיקה כדי להתחיל חיטוב - וזה חסרון!
כך את זה בתור ביקורת בונה
אם תתחיל לחטב , תרצה או לא תרצה תאבד שריר בדרך ובסוף תגיע לנקודת ההתחלה של לפני 4 חודשים.
כך עצה ממני תתאמן לפחות שנה - שנתיים על מסה , תגיע לפחות ל90 קילו לפני שתתחיל חיטוב
(אין לך הרבה א״ש זה משחק לטובתך - אתה יכול להפציץ באוכל ובאימונים והתוצאות לא יאחרו לבוא)
זה כמובן במידה ואתה רוצה להיות גדול שרירי וחטוב ! אם לא , ובא לך סתם להיות בחור רזה עם קוביות בבטן אז העצה שלי בטלה ומבוטלת!

מה הגובה ?
יש לך עוד הרבה מסה לתת
עלייה יפה סה"כ בלי הרבה עלייה בשומן
עכשיו חורף, תן עוד עלייה של 12-15 ק"ג וחיטוב לפני הקיץ

• פותח/ת השרשור
מכבד את התגובות שלכם אבל אני עדיין הולך לחיטוב עוד שבוע זאת החלטה שאני לא יישנה
רוב השומן הולך לרגליים בגלל זה אתה לא רואה אחוז שומן גבוה אבל הוא גבוה
אני 1.72 אני מעדיף כרגע לחטב

מה הגובה ?
יש לך עוד הרבה מסה לתת
עלייה יפה סה"כ בלי הרבה עלייה בשומן
עכשיו חורף, תן עוד עלייה של 12-15 ק"ג וחיטוב לפני הקיץ
בשביל מה להעלות עוד 15 קילו? כדי שהוא ייראה כמו בוקי נאה בלי חולצה? לעניין לדעתי אין לך למה לחטב אבל גם לא להעלות עוד 15 קילו. תפעיל את השיקולים שלך וזהו

בשביל מה להעלות עוד 15 קילו? כדי שהוא ייראה כמו בוקי נאה בלי חולצה? לעניין לדעתי אין לך למה לחטב אבל גם לא להעלות עוד 15 קילו. תפעיל את השיקולים שלך וזהו
לא מדובר על עלייה של 15 קילו של שומן , אבל עלייה של שריר משולב בשומן לא תהפוך אותו לבוקי נאה, כמו חיטוב שיהפוך אוטו למשה פסטר...
מכבד את התגובות שלכם אבל אני עדיין הולך לחיטוב עוד שבוע זאת החלטה שאני לא יישנה
רוב השומן הולך לרגליים בגלל זה אתה לא רואה אחוז שומן גבוה אבל הוא גבוה
אני 1.72 אני מעדיף כרגע לחטב
גוף שלך אתה מחליט ! אגב הכן רואים שינויי בין התמונות , אבל כך בחשבון שאין ירידה של שומן במקום נקודתי , אתה תרג בכל הגוף
אני שוב אומר תשקול את הצעד שלך על העבודה הקשה שהשקעת עד עכשיו תרד לטימיון

• פותח/ת השרשור
לא מדובר על עלייה של 15 קילו של שומן , אבל עלייה של שריר משולב בשומן לא תהפוך אותו לבוקי נאה, כמו חיטוב שיהפוך אוטו למשה פסטר...

גוף שלך אתה מחליט ! אגב הכן רואים שינויי בין התמונות , אבל כך בחשבון שאין ירידה של שומן במקום נקודתי , אתה תרג בכל הגוף
אני שוב אומר תשקול את הצעד שלך על העבודה הקשה שהשקעת עד עכשיו תרד לטימיון

חיטוב טוב של חודשיים לפי דעתי יוריד אותי ל 11 זה מה שאני רוצה גוף חטוב וכן עם קוביות זה לא בושה להגיד לדעתי החיטוב יסתיים ב 65
אחרי החיטוב יהיה לי הרבה יותר טוב להתחיל מסה חדשה ואיטית יותר

אומנם יש איזה תותח שמייעץ לך והוא קודש קודשים , אבל תראה את התמונה הגדולה :
איך שאתה ניראה היום על מנת שהקוביות שלך יבלטו אתה צריך לרדת 4-5 קילו וזהו , זה לא קשה חודשיים ואתה שם !
אבל אתה לא נראה אחד שמתאמן , ואחרי החיטוב אתה בכלל תראה כמו כל אחד אחר מהשכבה שלך - ילד רגיל !
אתה חייב אבל חייב לעלות במסה לפני החיטוב , כל מה שהעלת ב4 חודשים ילך לטימיון בסוף החיטוב! אם כל הכבוד תפתח את העיניים אין לך כמעט שריר ומה שרואים בתמונות זה לא משקף כי אתה עומד מתחת למנורה שמקרינה אור מלמעלה ויוצרת רושם ואשליה של שריר אבל זה רק רושם!
אני כבר אמרתי לך, לדעתי אתה חייב להתאמן על מסה עוד שנה שנתיים לפחות לפני החיטוב הראשון שלך - במידה ואתה רוצה גוף שרירי חטוב וגדול - אבל מה לעשות אני לא אחד תותח פה בפורום (ולפי מה שראיתי בדיאטה שלך בפורום של תזונה- 200 ג׳ צהובה ומוצרלה ביום לדעתי אתה חייב לשקול להחליף גורו), אני כולה עם ניסיון של 12-13 שנים והיד שלי כמו רגל שלך ...
אבל באמת עכשיו מכל הלב אני אומר לך כי אתה נראה ילד נחמד מאוד ...
תדחה את החיטוב שלך כמה שיותר , בוא נגיד לא שנה שנתיים , אבל אנחנו עכשיו בדצמבר עונת הרחצה במאי יוני, אתה צריך חודשיים לחיטוב , אז תתאמן עוד חודשיים שלוש על מסה , תוכאל הרבה הרבה , תישן טוב תעלה מקסימום שריר לא שומן!
ורק אז תחטב, מה הטעם להיות שחיף חטוב עד העצם ?

נערך לאחרונה:
טעות להתחיל חיטוב עכשיו.
תשנה את התזונה והאימונים שלך בהתאם למה שלמדת להכיר מהגוף שלך בחודשים האחרונים, תנצל עוד חודשיים שלושה לעליה אופטימלית נקיה של 4-5 קילוגרמים, משם תראה באמת אם תתחיל לחטב ואם זה כדאי.
אף פעם לא הבנתי את רעיון ה'חיטוב לקיץ'.. להשקיע שבועות וחודשים ארוכים ולבזבז זמן מהמטרה הסופית שלך , רק על מנת להיראות כמה שעות עלובות בים יותר טוב מהחברים שלך ?
תחטב כשבאמת זה הכרחי מבחינת המטרות שלך, זו גישה יותר טובה.

מה גם שאתה לא יכול לקבוע על עצמך שתוך חודשיים תגיע ל11 אחוז , (לדעתי בכלל לא נכון) כי אתה לא מתאמן מספיק זמן כדי להכיר את הגוף שלך במצבים האלו.
תהיה יותר חכם, אני אומר לך מהנסיון שלי, אנשים אמרו לי לפני שנתיים כשהגעתי לפורום שאין לי מה לחטב, ולא הקשבתי, ועשיתי חיטוב ולא באמת נראיתי טוב כי לא היה בשר והחיטוב גורם לבזבוז זמן אדיר כשאין לך בשר!

• פותח/ת השרשור
אחלה

טעות להתחיל חיטוב עכשיו.
תשנה את התזונה והאימונים שלך בהתאם למה שלמדת להכיר מהגוף שלך בחודשים האחרונים, תנצל עוד חודשיים שלושה לעליה אופטימלית נקיה של 4-5 קילוגרמים, משם תראה באמת אם תתחיל לחטב ואם זה כדאי.
אף פעם לא הבנתי את רעיון ה'חיטוב לקיץ'.. להשקיע שבועות וחודשים ארוכים ולבזבז זמן מהמטרה הסופית שלך , רק על מנת להיראות כמה שעות עלובות בים יותר טוב מהחברים שלך ?
תחטב כשבאמת זה הכרחי מבחינת המטרות שלך, זו גישה יותר טובה.

מה גם שאתה לא יכול לקבוע על עצמך שתוך חודשיים תגיע ל11 אחוז , (לדעתי בכלל לא נכון) כי אתה לא מתאמן מספיק זמן כדי להכיר את הגוף שלך במצבים האלו.
תהיה יותר חכם, אני אומר לך מהנסיון שלי, אנשים אמרו לי לפני שנתיים כשהגעתי לפורום שאין לי מה לחטב, ולא הקשבתי, ועשיתי חיטוב ולא באמת נראיתי טוב כי לא היה בשר והחיטוב גורם לבזבוז זמן אדיר כשאין לך בשר!

תודה על התשובה המעמיקה אני יודע שיש משהו בדברייך אבל זה לא רק שהמשקל מפריע לי תכלס יש עוד סיבות שאני נאלץ לחתוך לחיטוב
אני יודע שיש לי עוד מה לתת במסה אבל גם יודע שלחטב עכשו זה לא טעות שתעלה לי במחיר אני ייחטב חודשיים ויחזור לסבב נוסף של מסה נקייה מאוד

אגב מסה , מסה לא מחייב לעלות בשומן אפשר לעלות שריר נקי ללא שומן ועקב כך גם לרדת באחוזי שומן

אגב מסה , מסה לא מחייב לעלות בשומן אפשר לעלות שריר נקי ללא שומן ועקב כך גם לרדת באחוזי שומן
בשומן עולים בכל מקרה, אם אפשר לשמור על אותו אחוז שומן? אולי, אני בספק גדול מאוד, וגם אם כן - זה לבעלי גנטיקה אלוהית.
לי לפחות עוד לא יצא לראות אף אחד כזה (אה, וזה שמישהו אומר שהוא נשאר באותו אחוז שומן, לא אומר שהוא צודק)

בשומן עולים בכל מקרה, אם אפשר לשמור על אותו אחוז שומן? אולי, אני בספק גדול מאוד, וגם אם כן - זה לבעלי גנטיקה אלוהית.
לי לפחות עוד לא יצא לראות אף אחד כזה (אה, וזה שמישהו אומר שהוא נשאר באותו אחוז שומן, לא אומר שהוא צודק)
וזה שלא יצא לך לראות את זה זה אומר שלא ראית הרבה
רוב האנשים שאני מקיר ועוד בגילו אשר מתאמנים ואוכלים נכון מעלים שריר נקי, הילד בן 16-17 פאקינג טינאייגר , רמות ההורמונים שלו בשמיים , הוא גודל באופן טבעי מדי יום ביומו, כל יום משהו חדש צצ בגוף ( זה כמו להיות בסייקל )
למה שלא יעלה שריר נקי ?
למה מסה אצל רובכם = שומן
איפה זה כתוב ??? מה הבעייה לעלות נקי מי אמר שהמסה צריך לזלול כל מה בא ליד ?

נערך לאחרונה:
וזה שלא יצא לך לראות את זה זה אומר שלא ראית הרבה
רוב האנשים שאני מקיר ועוד בגילו אשר מתאמנים ואוכלים נכון מעלים שריר נקי, הילד בן 16-17 פאקינג טינאייגר , רמות ההורמונים שלו בשמיים , הוא גודל באופן טבעי מדי יום ביומו, כל יום משהו חדש צצ בגוף ( זה כמו להיות בסייקל )
למה שלא יעלה שריר נקי ?
למה מסה אצל רובכם = שומן
איפה זה כתוב ??? מה הבעייה לעלות נקי מי אמר שהמסה צריך לזלול כל מה בא ליד ?
כי 90 אחוז מהאנשים בפורום הזה לא יודעים לאכול נקי, או שהם יודעים והם פשוט לא רוצים, מעטים האנשים פה שבאמת יודעים מהי מסה נקיה
ממה שאני מכיר רוב האנשים יעלו במסה נקיה מ10 אחוז שומן ל15 במהלך שנה שלמה, שוב - במסה נקיה ומוקפדת.

כי 90 אחוז מהאנשים בפורום הזה לא יודעים לאכול נקי, או שהם יודעים והם פשוט לא רוצים, מעטים האנשים פה שבאמת יודעים מהי מסה נקיה
ממה שאני מכיר רוב האנשים יעלו במסה נקיה מ10 אחוז שומן ל15 במהלך שנה שלמה, שוב - במסה נקיה ומוקפדת.
אתה יכול לפרט מה זה מסה נקיה בשבילך ?

אתה יכול לפרט מה זה מסה נקיה בשבילך ?
אני גם אשמח לשמוע למה אתה מתכוון
עליה רצינית במסת שריר ועליה עדינה במסת שומן . מה שקורה בפועל ישנה עליה במשקל גוף בעיקר על חשבון שריר ומעט שומן וכך אחוז השומן בגוף לא משתנה!!
כן כן זה קיים אצל בעלי גנטיקה טובה, או אצל מתאמנים (ואוכלים) מורעלים או אצל משתמשים בסטרואידים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית