לכמה קלוריות מעל הניטראלי אתה מתכוון ולאיזה עליה במשקל גוף?ישראל אמר בדיוק מה שרציתי להגיד.
אכילה נכונה שילוב של אירובי זה הכל
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לכמה קלוריות מעל הניטראלי אתה מתכוון ולאיזה עליה במשקל גוף?ישראל אמר בדיוק מה שרציתי להגיד.
אכילה נכונה שילוב של אירובי זה הכל
טוב אז אני מבין שאתה זה הגורומה הבעיה עם 200 גר' צהובה ומוצרלה ?
טוב אז אני מבין שאתה זה הגורו
הרי ציינתי שאני ״לא אחד תותח בפורום״
🤣
תרשה לי בבקשה לא לא להגיב לך מכיוון שאין לי כוח לוויכוח מיותר וחסר טעם שאין לי שום רצון לנצח בו... בזמנו שהגבתי רציתי לעזור ולהשפיע , עכשיו כבר לא אכפת לי
אם אתם רוצים להיות סוסים וחטובים כמו בודי בילדר אמיתי (כמובן חייב פה ושם סייקל) תוכלו מוצרלה וצהובה כל היום !!!
עזוב אותך סתם יתחילו פה ויכוחים עכשיו ממש ברגעים אלו אייל מרעיין את מאור זרדז ואלון גבאי - אולי באמת נשאל את המקצוענים מה דעתם על דיאטת חיטוב עם 200 ג׳ מוצרלה וצהובה ביום על מנת למלא את המאגר הקלורי !!!תאכל חזה ע1ף נקי,אורז ואתה תיהיה באדי בילדר.
גבינה צהובה משמין כי יש שומן.
חנן צריך פחות להתעסק במספרים ופשוט להקשיב לגוף !!! כל המספרים והמחשבונים נותנים קווים מנחים בלבד - אין זה קודש קודשים מה שכתוב שם... אני לא בא לזלזל בזה כמובן אבל צריך לקחת הכל בפרופורציותלכמה קלוריות מעל הניטראלי אתה מתכוון ולאיזה עליה במשקל גוף?
אבל RMR אחי!!!!!!!!!!!עזוב אותך סתם יתחילו פה ויכוחים עכשיו ממש ברגעים אלו אייל מרעיין את מאור זרדז ואלון גבאי - אולי באמת נשאל את המקצוענים מה דעתם על דיאטת חיטוב עם 200 ג׳ מוצרלה וצהובה ביום על מנת למלא את המאגר הקלורי !!!
אה...בעצם זה לא ילך
הם לא מבינים והם לא תותחים בפורום
חנן צריך פחות להתעסק במספרים ופשוט להקשיב לגוף !!! כל המספרים והמחשבונים נותנים קווים מנחים בלבד - אין זה קודש קודשים מה שכתוב שם... אני לא בא לזלזל בזה כמובן אבל צריך לקחת הכל בפרופורציות
כל אדם הוא אינדיבידואלי ובעל מבנה גוף שונה מערכת הורמונלית שונה גנתיקה שונה והכי חשוב כל אחד משקיעה מעצמו את מה שהוא משקיעה חלק משקעים יותר וחלק פחות במלי לדעת את זה אפילו ולכן כל אחד צריך להתאים לעצמו את הדיאטה,
סתם דוגמא : אדם אם נטייה להשמנה ואדם שמתקשה לעלות במשקל גוף לא יצרכו את אותה כמות הקלוריות במסה או בחיטוב למרות היותם בעלי נתונים פיזיים דומים
אני אזרום איתך לגבי הקלוריות מכיוון שברור שגם ה rmr וגם צריכת הקלוריות היא הערכה גסה.. חנן צריך פחות להתעסק במספרים ופשוט להקשיב לגוף !!! כל המספרים והמחשבונים נותנים קווים מנחים בלבד - אין זה קודש קודשים מה שכתוב שם... אני לא בא לזלזל בזה כמובן אבל צריך לקחת הכל בפרופורציות
קודם כל אני לא גורו, אפילו לא קרוב ולא מנסה להיות אחד כזה.טוב אז אני מבין שאתה זה הגורו
הרי ציינתי שאני ״לא אחד תותח בפורום״
🤣
תרשה לי בבקשה לא לא להגיב לך מכיוון שאין לי כוח לוויכוח מיותר וחסר טעם שאין לי שום רצון לנצח בו... בזמנו שהגבתי רציתי לעזור ולהשפיע , עכשיו כבר לא אכפת לי
אם אתם רוצים להיות סוסים וחטובים כמו בודי בילדר אמיתי (כמובן חייב פה ושם סייקל) תוכלו מוצרלה וצהובה כל היום !!!
אח שלי למה צריך להישקל כל שבוע , לאיזה שינוי אתה מצפה משקיעה אחת לשבוע, יש המון פרמטרים במשוואת המשקל (בוקר ערב שתיה אוכל) נשקלים פעם בחודש חודשיים...אני אזרום איתך לגבי הקלוריות מכיוון שברור שגם ה rmr וגם צריכת הקלוריות היא הערכה גסה.
אבל בכל זאת המתאמן נשקל כל שבוע. איזה שינוי אתה מצפה לראות במאסה נקייה. 100 גרם, 500 גרם וכד'
לא רק שמעתי אלא גם עשיתי... בפעמים שעשיתי חיטוב או מסה בוא נגיד שהורדתי מהגוף משקל ששווה למשקל שלך וגם העלתי משקל ששווה למשקל שלך....קודם כל אני לא גורו, אפילו לא קרוב ולא מנסה להיות אחד כזה.
דבר שני זה שנשמע שאין לך מושג בחומר.. אתה יודע מה אפילו אין לי כוח להיכנס לזה בוא נשחרר ונעבור הלאה..
ד''א לגבי כמות השומן ..שמעת על דיאטה דלת פחמימות? אתה יודע מזה אומר לגבי צריכת שומן?
אבל עזוב אתה נשמע אחד שמבין.
בוא אני יסביר לך משהו לגבי שומן (מצטער שאני סוטה מהנושא הראשי אבל אני חייב ) .אח שלי למה צריך להישקל כל שבוע , לאיזה שינוי אתה מצפה משקיעה אחת לשבוע, יש המון פרמטרים במשוואת המשקל (בוקר ערב שתיה אוכל) נשקלים פעם בחודש חודשיים...
לא רק שמעתי אלא גם עשיתי... בפעמים שעשיתי חיטוב או מסה בוא נגיד שהורדתי מהגוף משקל ששווה למשקל שלך וגם העלתי משקל ששווה למשקל שלך....
אבל אני אגיד לך משהו , וזה גם סוג של מחמאה...
זה שאתה בעל גנטיקה מיוחדת ולפי התמונות רואים את זה, זה לא אמור שאפשר לאכול צהובה בחיטוב... אתה באמת בר מזל ואני מאמין שאם תוכל צהובה אתה תחטב, אבל אין הרבה כמוך
. אח שלי למה צריך להישקל כל שבוע , לאיזה שינוי אתה מצפה משקיעה אחת לשבוע, יש המון פרמטרים במשוואת המשקל (בוקר ערב שתיה אוכל) נשקלים פעם בחודש חודשיים...
--- עידכון הודעה, לפני 12 דקות, תאריך ההודעו
RMR? אתה בטוח שלא התכוונת לBMR? איך RMR של אדם מתאמן יכול להיות 2000 קלוריות??בוא אני יסביר לך משהו לגבי שומן (מצטער שאני סוטה מהנושא הראשי אבל אני חייב ) .
לאחר שאתה מסתגל לדל פחמימה(3-4) לא רק שאתה צריך לעלות את כמות השומן אלא אתה חייב .
וזה לא רק אצלי אני מבטיח לך שגם אצלך אם תעשה את זה מסודר לפי הכללים . היום אני נמצא ב''מסה'' דל פחמימה אה-RMR שלי עומד על כ-2000 בערך ואני אוכל בכללי 3000 אלף שמתוכן 80% שומן רווי לא רק שאתה לא משמין אלא יורד במשקל (לצערי ) .
אני מבטיח לך שזה עובד על כולם (חוץ ממקרים חריגים שדורשים זמן הסתגלות ארוך יותר), ולכל משפט שכתבתי פה יש לי מחקר גדול שיעיד על זה.
תזונה דלת פחמימות היא מושלמת לצרכי הגוף וככל שנתרחק מפחמימה נרגיש יותר טוב.
אדם ששוקל 70 והגובה שלו 1.62-3RMR? אתה בטוח שלא התכוונת לBMR? איך RMR של אדם מתאמן יכול להיות 2000 קלוריות??
2000 זה עדיין מעט לדעתי.. יותר לכיוון ה2400אדם ששוקל 70 והגובה שלו 1.62-3
נשמע טובה , אתה צודק , תהיה בריא !בוא אני יסביר לך משהו לגבי שומן (מצטער שאני סוטה מהנושא הראשי אבל אני חייב ) .
לאחר שאתה מסתגל לדל פחמימה(3-4) לא רק שאתה צריך לעלות את כמות השומן אלא אתה חייב .
וזה לא רק אצלי אני מבטיח לך שגם אצלך אם תעשה את זה מסודר לפי הכללים . היום אני נמצא ב''מסה'' דל פחמימה אה-RMR שלי עומד על כ-2000 בערך ואני אוכל בכללי 3000 אלף שמתוכן 80% שומן רווי לא רק שאתה לא משמין אלא יורד במשקל (לצערי ) .
אני מבטיח לך שזה עובד על כולם (חוץ ממקרים חריגים שדורשים זמן הסתגלות ארוך יותר), ולכל משפט שכתבתי פה יש לי מחקר גדול שיעיד על זה.
אין לזה תשובה כל אחד והגוף שלו, מאיפה אני יודע מה אתה יכול לעלות ומה מישהו אחר יכול לעלות , כל אחד והתוספים שלו ! וגם אפילו אדם שלוקח סטרואידים לא יכול להגדיר כמה קילו זה עליה מתונה בחודש !אח שלי אתה מתחמק. אחרי חודשיים ב'מאסה נקייה' איזה שינוי אתה מצפה לראות במשקל גוף
עזוב אני בכללי כבר הפסקתי לחשב , זה שגוי מההתחלה סתם נתתי את זה כדוגמה לבחור מעל,2000 זה עדיין מעט לדעתי.. יותר לכיוון ה2400
פליאוליסט?בוא אני יסביר לך משהו לגבי שומן (מצטער שאני סוטה מהנושא הראשי אבל אני חייב ) .
אני פשוט לא מבין דבר אחד :
איך זה שכל המאמרים האלו על צהובה ומוצרלה בחיטוב הם נכונים ?
ועדיין 90 אחוז מהאנשים פה בפורום שמהללים אותם והולכים לפיהם מעלים פה אשכולים בסגנון של ׳איך זה שאני לא גדל׳ או ׳איך זה שאני לא מתחטב׳ או שיש את אלה שאני הכי אוהב שמעלים תמונה לפני ותמונה אחרי עם הבדל של שנה אבל בפועל לא רואים שום שינויי...
באמת מעניין מדוע , אולי הם לא מבצעים את הדיאטה נכון, ואוכלים רק צהובה ומוצרלה במקום לאכול רק בולגרית 39 אחוז... לא יודע מה להגיד
יותר בכיוון של אפס''פ אבל עם העמסות (בגלל הפווארליפטינג)פליאוליסט?