הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סיום מסה +16 KG

אני פשוט לא מבין דבר אחד :
איך זה שכל המאמרים האלו על צהובה ומוצרלה בחיטוב הם נכונים ?
ועדיין 90 אחוז מהאנשים פה בפורום שמהללים אותם והולכים לפיהם מעלים פה אשכולים בסגנון של ׳איך זה שאני לא גדל׳ או ׳איך זה שאני לא מתחטב׳ או שיש את אלה שאני הכי אוהב שמעלים תמונה לפני ותמונה אחרי עם הבדל של שנה אבל בפועל לא רואים שום שינויי...
באמת מעניין מדוע , אולי הם לא מבצעים את הדיאטה נכון, ואוכלים רק צהובה ומוצרלה במקום לאכול רק בולגרית 39 אחוז... לא יודע מה להגיד
שלום גבר
יפה שאתה ציני והכול, הבנו, צהובה זה חרטא וכל בילדר יודע את זה.
עכשיו אני רוצה שתסביר לי למה. החלבון בה הוא לא חלבון? השומן נורא ? או סתם פארוניה כי זה לא חזה עוף וביצים ומה שלא חזה עוף וביצים אתה לא מכניס? אם זה משהו אחר תפרט
אני באמת רוצה לדעת מה הסיבה שאתה טוען שזה כזה גרוע

שלום גבר
יפה שאתה ציני והכול, הבנו, צהובה זה חרטא וכל בילדר יודע את זה.
עכשיו אני רוצה שתסביר לי למה. החלבון בה הוא לא חלבון? השומן נורא ? או סתם פארוניה כי זה לא חזה עוף וביצים ומה שלא חזה עוף וביצים אתה לא מכניס? אם זה משהו אחר תפרט
אני באמת רוצה לדעת מה הסיבה שאתה טוען שזה כזה גרוע
1-תודה על המחמאה שאני ציני והכל !
2-החלבון שם בסדר אבל לדעתי לאכול 200 גרם מוצר עם 30 אחוז שומן ביום בחיטוב זה דבילי !
3-אבל אם קראת את האשכול מלחתחילה היתה צריך לראות שאני מציין ש :
א) ״אני לא אחד תותח פה בפורום״
ב) וגם אמרתי שאני ממש לא רוצה להתווכח ולכן אני מוותר לכל אחד פה כי זה ממש לא מעניין אותי מה תוכלו... כך שדעתי לא נחשבת בכלל - אז סתם אתה מגיב פה
4-אז תזרום עם הצהובה בחיטוב הבא שלך ושיהיה בהצלחה
5-וזה לא נאמר בציניות - אני באמת מתכוון לכל מילה

1-תודה על המחמאה שאני ציני והכל !
2-החלבון שם בסדר אבל לדעתי לאכול 200 גרם מוצר עם 30 אחוז שומן ביום בחיטוב זה דבילי !
3-אבל אם קראת את האשכול מלחתחילה היתה צריך לראות שאני מציין ש :
א) ״אני לא אחד תותח פה בפורום״
ב) וגם אמרתי שאני ממש לא רוצה להתווכח ולכן אני מוותר לכל אחד פה כי זה ממש לא מעניין אותי מה תוכלו... כך שדעתי לא נחשבת בכלל - אז סתם אתה מגיב פה
4-אז תזרום עם הצהובה בחיטוב הבא שלך ושיהיה בהצלחה
5-וזה לא נאמר בציניות - אני באמת מתכוון לכל מילה
אם לא היית ציני בכלל אני כנראה לוקה בהבנתי, כי חצי ממה שכתבת נראו לי כמו ציניות.
לדעתי צהובה 5% או 9% זה לא רע לחיטוב רגיל, ולדל פחמימה בכלל אפשר 28%.. אבל כל אחד יילך עם דעתו מן הסתם. ד״א אני לא אוכל צהובה בכלל כי זה יקר תחת, סתם עניין אותי למה אתה נגד זה..

אם לא היית ציני בכלל אני כנראה לוקה בהבנתי, כי חצי ממה שכתבת נראו לי כמו ציניות.
לדעתי צהובה 5% או 9% זה לא רע לחיטוב רגיל, ולדל פחמימה בכלל אפשר 28%.. אבל כל אחד יילך עם דעתו מן הסתם. ד״א אני לא אוכל צהובה בכלל כי זה יקר תחת, סתם עניין אותי למה אתה נגד זה..
לא היה דיבור על צהובה לייט שזה סבבה לדעתי ! היה דיבור על צהובה רגילה שזה 28-32 אחוז ומוצרלה ...
דל פחמימות או לא דל פחמימות , לאכול 200 גרם צהובה בדיאטת חיטוב ז״א לקבל 60 גרם שומן מאיזה שטות זה דבר דבלי ובמיוחד כשאתה עוד מנסה לדחוף אבוקדו שמן זית ואגוזים לתפריט.. ואתה מגיע למצב שחצי מהתפריט שלך זה שומן !!!
ואם אין לבנאדם סופר גנטיקה או נטייה לגוף בעל א״ש נמוך הדיאטה תכשל...
ותאמת אני מקיר הרבה אנשים בעלי גופות קטלניים ואף אחד מהם לא אוכל צהובה בחיטוב... עכשיו אני יודע שיש פה המון מתנגדים לדעותי (שרובם הגדול הם לא מצליחים לחטב או לעלות במסה רצינית - מסיבות ברורות 😃 ) והם יגידו שאני טועה ולא יודע מה זה דיאטה וזהו וזה וזה...
אבל בוא נדבר תאכלס: אף בודי בילדר או אפילו מישהו בעל מסת שריר מכובדת עם א״ש נמוך לא אוכל בחיטוב צהובה או שהדיאטה שלו מכילה תפריט עם 50 אחוז שומנים... זה עובדה ! ואם יש פה מישהו שעונה לקריטריונים של סוס / בודיבילדר עם א״ש נמוך והוא מפרק ביום של חיטוב 120-150 גרם שומנים שיבוא ויגיד לי ואני אתנצל פה בפני כולם ואני יודה שאני טמבל !!!! מספיק רק אחד (וכמובן שיעלה תמונה)
אני עונה לך רק מתוך נימוס על מנת שלא תחשוב שאני מסנן אותך, ציני או מגעיל.. בכל מקרה זה עמדתי

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית