עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני הייתי עושה ABCDEFG.מה אתם אומרים על תכנית ABCD שיש פורטל למטרת מסה? מה יותר יעיל ABCD או AB ?
מצחיק אתה.אני הייתי עושה ABCDEFG.
ואם אתה בכלל רוצה להשקיע ולעבוד על כל הגוף אז גם תוסיף אימון H אני לפעמים עושה אפילו 4 פעמיים ביום, והיתרון הוא שלא צריך אפילו להגיע לחד"כ.
http://www.redtube.com/ אתה תרגיש פאמפ מטורף.
בחייאת ראבק.
תעבוד חודשיים-חודש כמה שיקח על הטכניקה בתריגלים המורכבים(אם לא שמעת מושג זה לעולם, גלוש בקילוגרם(אני אהיה נחמד ואתן קישור: http://www.kilogram.co.il/, יעשה לך סדר בראש.
תקרא תמאמר של STARTING STRENGTH הגדול, צפה בסרטונים שם ותבין תטכניקה. כמובן שיוטיוב הוא גם חבר טוב, מה שאתה לא מבין תשוטט גם שם. וגם באתר של RIP (אתה גם יכול להירשם שם לפורום)http://startingstrength.com/.
תשמע אני הולך להגיד לך משהו שאולי בפורום לא אוהבים לשמוע. אבל התוכנית הזאת(STARTING STRENGTH) היא עצימה, אני נכשלתי בה, והרבה טובים לפני יכשלו בה, אבל אל תוותר לעצמך גם אם אתה לא מצליח, אתה תמיד יכול לעשות תוכנית רגועה יותר ופחות עצימה, התקדמות פחות אלימה גם מבחינת משקל הגוף שלך, וגם במשקל על המוט. אבל מה שכן, תנסה אותה. אני החלטתי שאני עושה אותה בקרוב ולא מוותר לעצמי עד שאני אגיע למטרה שלי. בהצלחה חבר, אני פה בשבילך להתייעצות
בן 16.5שלום
תן רקע על עצמך:
גובה
שנות אימון
תוכניות שעשית
מטרה
טבעי?
ככה אי אפשר לעזור על רגל אחת
בשום צורה לא אמרתי שזה האימון האולטימטיבי, זה תוכנית שאמורה למצא את ההתקדמות של המתאמן המתחיל ולהביא אותך להתקדמות שבועית.מצחיק אתה.
לא הזכרתי את זה אבל אני כן עושה תרגילים מורכבים וכן עבדתי SS שעזר לי לעלות במשקלים אבל זה פשוט שיעמם אותי, כל אימון אותו דבר נכון שזה אולי האימון האולטימטיבי אבל אני מעדיף לעבוד בתכניות כמו AB וכדומה.
דדליפט 110בשום צורה לא אמרתי שזה האימון האולטימטיבי, זה תוכנית שאמורה למצא את ההתקדמות של המתאמן המתחיל ולהביא אותך להתקדמות שבועית.
אם איזה משקלים סיימת SS?
גובה? משקל?
לא היית קרוב לסיים אותה אחי.דדליפט 110
סקוואט 80
חזה 75
במשקל עליתי 1.5 ל64 עכשיו אני 66 עבר חודש וחצי מאז שעשיתי SS
לא היית קרוב לסיים אותה אחי.
משקלים יפים מאוד.
תשמע מה שחשוב זה לבנות בסיס טוב, ברגע שיש בסיס טוב וכוח, אחרי זה יהיה הרבה יותר קל להיות שרירי יותר.
קח לדוג' את רוני קולמן. איך אתה חושב הוא הגיע לגודל הזה? מלפמפם יד קדמית וסטרואידים? לא. 360 קילו לשני חזרות בסקוואט ובדדליפט, פרונט סקוואט שמרבית הפורום פה היה רוצה בדדליפט שלהם וכו' וכו' וכו'.
תסתכל תסרטונים שלו ביוטיוב.
אני שמח. תעלה סרטוני טכניקה שלך בתרגילים האלו, תחפש איך אפשר לשפר אותם. תריץ FBW שלוש פעמיים בשבוע של 4 התרגילים המורכבים(סקוואט, דדליפט, בנץ ופרס) תוסיף מתח, ומקבילים ובטן אם אתה רוצה ואתה מסודר בתור התחלה. אחרי חודשיים-חודש(אינדיבידואלי, יכול לקחת פחות זמן ויכול גם יותר, מה שחשוב הוא גם טיפה להתחזק אבל לשפר את הטכניקה, כי טכניקה טובה -> יותר משקל על המוט וסופו של יום. כשאתה מסיים את למידת הטכניקה תעבור לSS ותנסה אותה!תודה רבה אחי על התגובות המהירות גרמת.לי לחשוב.פעמיים באמת תודה
כל תוכנית אימונים צריכה להיראות כך.אתה יכול לעשות אחר כך AB
ולחלק ל:
1. פלג גוף עליון/תחתון
2. תנועות דחיקה/משיכה
3. תנועות במישור אופקי/אנכי
כמובן לבסס על תרגילי ליבה ולהוסיף תרגילי עזר
אם תחפש בגוגל על הפיצולים הללו ב AB תמצא הרבה מידע