הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ממים של חדר כושר 🤩

• פותח/ת השרשור rud
  • פורסם בתאריך
חחחחחחחחחחחחחח עדןלהתראות
וואו צחקתי בקול
@Alikk1998
עזבי בוץ
דבש יותר מגניב 😆
@Strawberry
בע סורי, לא סובלת דבש! זה גם דביק ואי אפשר להימרח בזה ולהתפלש 🤣
יא איזה כיף, אני אוהבת בנות זורמות:s29:

🙌🙌🙌🙌🙌

**את אמיתית? 🤣
חח כן נו, רוב הבנות לא יזרמו או ישחקו ביצ'יות כשזה מגיע לסוגשל תחרות.. נשים קיצר!!

ובהמשך לענייננו, אני חושבת שחלב ואוריאו זה הכי מוצלח. נוכל גם להזמין את ריפטו שיתגאה בנו:Sync-0h5y1d7:

חח כן נו, רוב הבנות לא יזרמו או ישחקו ביצ'יות כשזה מגיע לסוגשל תחרות.. נשים קיצר!!

ובהמשך לענייננו, אני חושבת שחלב ואוריאו זה הכי מוצלח. נוכל גם להזמין את ריפטו שיתגאה בנו:Sync-0h5y1d7:
מצטער על הגסות אבל,
אני חייב להביע את ההתלהבות בMEME:
will-you-train-with-me.jpg

**רק אימון,לא משהו מחייב 😉

בע סורי, לא סובלת דבש! זה גם דביק ואי אפשר להימרח בזה ולהתפלש 🤣
יא איזה כיף, אני אוהבת בנות זורמות
😄
תות עושה מהלך שלא נראה מימיו ומשאירה את עדןלהתראות מאחור

ובהמשך לענייננו, אני חושבת שחלב ואוריאו זה הכי מוצלח. נוכל גם להזמין את ריפטו שיתגאה בנו😵‍💫🥊

היא משתמשת בנשק הסודי ומדברת על חלב, אוריאו ומרק פאקינג ריפטו (!!!!!!!!!!)

בכיף! אפשר אבל פוטבול? נראה לי כיף לתקל אנשים 😆

וכשכולם חשבו שאין לה מה להוסיף היא מבקשת לשחק פוטבול בטענה שזה נראה כיף לתקל

הקהל משתולל, הביצוע הכי טוב שנראה בדפי פורום LBS מעולם !
עדןלהתראות תצטרך להתאמץ ולא קצת כדי לעבור את תות

Strawberry - 7
Edenby-1
פער של 6 נקודות,זה לא יהיה פשוט עבור עדןלהתראות אבל היום עוד לא נגמר.

חלב ואוראו זה too mainstream, וזה גם לא דביק מספיק, אני חושבת שהקהל ושריפטו יעריכו אותנו יותר אם נערוך את הקרב בתוך בריכה של חמאת בוטנים תוך כדי מאמצים לנסות לסדר את הביקינים הקטנטנים שלנו על גוף הסקוואט הלוהט שלנו! חמאת בוטנים זה ה----קרב!

פוטבול הא...? נראלי התבלבלת והתכוונת לפיטבול 😆🤣

אני דורשת(!!!!!!!!) זירת חמאת בוטנים בצורת משושה ושמישהו יכין חגורה למנצחת (שתוכל לשמש אותה גם בתרגילים מורכבים כמו סקוואט ודדליפט כי היא פצצה עם משקלים של תותחית), ואודה לכם מראש אם תרשמו עליה מראש ״עדןלהתראות״ כי זה ברור שזה שלי, וזה ברור שהביקני שלי קטן מספיק בשביל לקחת את זה!!!!

ועכשיו לשמי האגדי בפורום lbs יש משמעות:
אני עדןלהתראות, ניצחתי, להתראות!!!

@Alikk1998 אתה גאון גאון גאון חחחחחחחחחחחחחחח
@Strawberry הכל מאהבה וברוח ספורטיבית כמובן 😛 אולי יום אחד נערוך משהו כזה באמת, במידה והמשקלים שלנו די דומים... נכריע את העניין 😆😄

חלב ואוראו זה too mainstream, וזה גם לא דביק מספיק, אני חושבת שהקהל ושריפטו יעריכו אותנו יותר אם נערוך את הקרב בתוך בריכה של חמאת בוטנים תוך כדי מאמצים לנסות לסדר את הביקינים הקטנטנים שלנו על גוף הסקוואט הלוהט שלנו! חמאת בוטנים זה ה----קרב!

פוטבול הא...? נראלי התבלבלת והתכוונת לפיטבול 😆🤣

אני דורשת(!!!!!!!!) זירת חמאת בוטנים בצורת משושה ושמישהו יכין חגורה למנצחת (שתוכל לשמש אותה גם בתרגילים מורכבים כמו סקוואט ודדליפט כי היא פצצה עם משקלים של תותחית), ואודה לכם מראש אם תרשמו עליה מראש ״עדןלהתראות״ כי זה ברור שזה שלי, וזה ברור שהביקני שלי קטן מספיק בשביל לקחת את זה!!!!

ועכשיו לשמי האגדי בפורום lbs יש משמעות:
אני עדןלהתראות, ניצחתי, להתראות!!!

@Alikk1998 אתה גאון גאון גאון חחחחחחחחחחחחחחח
@Strawberry הכל מאהבה וברוח ספורטיבית כמובן 😛 אולי יום אחד נערוך משהו כזה באמת, במידה והמשקלים שלנו די דומים... נכריע את העניין 😆😄

עדןלהתראות עושה טעות ומשמיצה את החלב והאוריאו, האם יכול להיות שזו טעות קטלנית ?
לא ! היא עשתה את זה בכוונה, היא חוזרת בהפוכה ומפילה עלינו את פצצת חמאת הבוטנים הביקיני והסקוואטים (שחבר של תות לא עושה @talp ) תוך כדי שהיא מתייחסת למרק פאקינג ריפטו (!!!!!)
עדןלהתראות גורמת לנו לחשוב שאין עוד מקום לשיפור בדיוק רגע לפני שהיא משתמשת בשיטה הסינית ושמה מם שמתאר את המצב.
היא מפרסמת את הדרישות שלה שכוללות זירה בצורת משושה וחגורת אינזר למנצחת ומשאירה לתות אבק.

בדיוק כשחשבנו שהכל נגמר עדןלהתראות עולה מן המתים מצמצמת את הפער ומועכת על תות.

Edenby-9
Strawberry-7

עריכה:
טעות של השופט לא שמתי לב שעדןלהתראות מדברת על דדליפט ומשקלים של תותחית וזה מזכה אותה בעוד 2 נקודות

Edenby-11
Strawberry-7

חחחחחח מה נהייה מהשרשור הזה
נראה לי שנהייה טיפה יותר מעניין כאן מאז שהצטרפתי

לא שכחתי את מטרת הוויתו של השרשור הזה ולכן אפרסם עוד כמה ממים תוצרת עדןלהתראות

Back
למעלה תחתית