עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה בסדר אני יעשה העמסה באותו יום אז יסתדר
עדןלהתראות מנחיתה מכה מתחת לחגורה ומצמצמת את הפער
@Strawberry -1
@edenby -1
האם תות תצליח להתאושש או שנזכה לראות פנדלים היום ?
בע סורי, לא סובלת דבש! זה גם דביק ואי אפשר להימרח בזה ולהתפלש 🤣
חח כן נו, רוב הבנות לא יזרמו או ישחקו ביצ'יות כשזה מגיע לסוגשל תחרות.. נשים קיצר!!🙌🙌🙌🙌🙌
**את אמיתית? 🤣
מצטער על הגסות אבל,חח כן נו, רוב הבנות לא יזרמו או ישחקו ביצ'יות כשזה מגיע לסוגשל תחרות.. נשים קיצר!!
ובהמשך לענייננו, אני חושבת שחלב ואוריאו זה הכי מוצלח. נוכל גם להזמין את ריפטו שיתגאה בנו:Sync-0h5y1d7:
בכיף! אפשר אבל פוטבול? נראה לי כיף לתקל אנשים 😆מצטער על הגסות אבל,
אני חייב להביע את ההתלהבות בMEME:
![]()
**רק אימון,לא משהו מחייב 😉
ציוד עליי 😃בכיף! אפשר אבל פוטבול? נראה לי כיף לתקל אנשים 😆
🙌ציוד עליי 😃
תות עושה מהלך שלא נראה מימיו ומשאירה את עדןלהתראות מאחורבע סורי, לא סובלת דבש! זה גם דביק ואי אפשר להימרח בזה ולהתפלש 🤣
יא איזה כיף, אני אוהבת בנות זורמות😄
חח כן נו, רוב הבנות לא יזרמו או ישחקו ביצ'יות כשזה מגיע לסוגשל תחרות.. נשים קיצר!!
ובהמשך לענייננו, אני חושבת שחלב ואוריאו זה הכי מוצלח. נוכל גם להזמין את ריפטו שיתגאה בנו😵💫🥊
בכיף! אפשר אבל פוטבול? נראה לי כיף לתקל אנשים 😆
לכבוד העונה החדשה של משחקי הכס
![]()
חתולות? היא אמרה פיטבול.. 😃
חלב ואוראו זה too mainstream, וזה גם לא דביק מספיק, אני חושבת שהקהל ושריפטו יעריכו אותנו יותר אם נערוך את הקרב בתוך בריכה של חמאת בוטנים תוך כדי מאמצים לנסות לסדר את הביקינים הקטנטנים שלנו על גוף הסקוואט הלוהט שלנו! חמאת בוטנים זה ה----קרב!
![]()
פוטבול הא...? נראלי התבלבלת והתכוונת לפיטבול 😆🤣
אני דורשת(!!!!!!!!) זירת חמאת בוטנים בצורת משושה ושמישהו יכין חגורה למנצחת (שתוכל לשמש אותה גם בתרגילים מורכבים כמו סקוואט ודדליפט כי היא פצצה עם משקלים של תותחית), ואודה לכם מראש אם תרשמו עליה מראש ״עדןלהתראות״ כי זה ברור שזה שלי, וזה ברור שהביקני שלי קטן מספיק בשביל לקחת את זה!!!!
ועכשיו לשמי האגדי בפורום lbs יש משמעות:
אני עדןלהתראות, ניצחתי, להתראות!!!
@Alikk1998 אתה גאון גאון גאון חחחחחחחחחחחחחחח
@Strawberry הכל מאהבה וברוח ספורטיבית כמובן 😛 אולי יום אחד נערוך משהו כזה באמת, במידה והמשקלים שלנו די דומים... נכריע את העניין 😆😄
הברקה מעולהסליחה... אבל חשבתי בכלל שהקרב מתנהל במגרש פוטבול עם בריכת גומי מתנפחת עם חמאת בוטנים
😅
גם כדור פיטבול יכול להיות אחלה תוספת לקרבהברקה מעולה