ייעוץ סייקל טסט + דקה

aleXtazy

משתמש מתחיל
53
9
נק' מוניטין:
10
53
9
שלום,

מתחיל בקרוב סייקל שני של טסט 600 ודקה 300 שמתחלק לפעמיים בשבוע במשך 12 שבועות כאשר את הדקה אני מפסיק לאחר 9 שבועות.

כמה שאלות:
1. איזה PCT מומלץ לי להשתמש?
2. מתחיל את הסייקל עם בערך 18-17% שומן , מסוכן? בסדר? פחות מומלץ?
3. כיצד אני יכול להימנע מג'ינו? במידה ובמהלך הסייקל יתחיל לצוץ סימנים של עיקצוצים או בצקות כיצד אני יכול להימנע מזה?
4. שמעתי על מושג הDECA DICK ממה הוא נובע וגם כיצד להימנע ממנו.

תודה

שלום,

מתחיל בקרוב סייקל שני של טסט 600 ודקה 300 שמתחלק לפעמיים בשבוע במשך 12 שבועות כאשר את הדקה אני מפסיק לאחר 9 שבועות.

כמה שאלות:
1. איזה PCT מומלץ לי להשתמש?
2. מתחיל את הסייקל עם בערך 18-17% שומן , מסוכן? בסדר? פחות מומלץ?
3. כיצד אני יכול להימנע מג'ינו? במידה ובמהלך הסייקל יתחיל לצוץ סימנים של עיקצוצים או בצקות כיצד אני יכול להימנע מזה?
4. שמעתי על מושג הDECA DICK ממה הוא נובע וגם כיצד להימנע ממנו.

תודה

אהלן,

לפני שתקבל תשובות אשאל כמה שאלות : איך אתה בסייקל שני ושואל איך מבצעים התאוששות ? מה היה הסייקל הקודם שלך ? כמה זמן הוא היה ? איך בצעת את ההתאוששות? האם בצעת בדיקות דם לאחר ההתאוששות של הסייקל הראשון?

ולהלן התשובות:

1. 500iu פרגניל החל מהשבוע השלישי מפוצל ל2 זריקות.
2. מאוד לא מומלץ להתחיל בא׳ש שכזה מפעט כמה סיבות.
א׳ זהו סייקל מאסה חזק , טסט ודקה ינפחו אותך בנוזלים כמו בלון , מה שלא יוסיף לאחוז שומן הנוכחי שלך שכבר ככה הוא גבוה והסיכוי לג׳ינו רק יעלה מסיבה פשוטה שאסטרוגן מאוד אוהב שומן.
(הייתי ממליץ לך לרדת 2% לפחות שומן).
3.בנוגע לג׳ינו , אם במהלך הסייקל אתה מרגיש עקצוצים בפיטמה , ״גוף״ מאחורי הפטמה שמציק וכואב בעת מישוש עליך לנטול נולבדקס בשם אחר זה יהיה טמוקסיפן.
בתוך כשבוע זה יחלוף.
4. Deca dick נובע בעיקר מכיוון שהדקה משבית מאוד חזק את הציר , אם תשמור על מינונים, מנקודת הנחה שמקור הטסט שלך הוא אמין והערכים של הטסט בדם יהיו גבוהים משל הדקה , ותשלב פרגניל כמו שציינתי - לא תצטרך לחשוש מזיקפת הדקה.

בנקודה זאת אגיד לך ברוך הבא לפורום , אנחנו נשמח לקבל קצת פרטים ומדדים עליך.

• פותח/ת השרשור
אהלן,

לפני שתקבל תשובות אשאל כמה שאלות : איך אתה בסייקל שני ושואל איך מבצעים התאוששות ? מה היה הסייקל הקודם שלך ? כמה זמן הוא היה ? איך בצעת את ההתאוששות? האם בצעת בדיקות דם לאחר ההתאוששות של הסייקל הראשון?

ולהלן התשובות:

1. 500iu פרגניל החל מהשבוע השלישי מפוצל ל2 זריקות.
2. מאוד לא מומלץ להתחיל בא׳ש שכזה מפעט כמה סיבות.
א׳ זהו סייקל מאסה חזק , טסט ודקה ינפחו אותך בנוזלים כמו בלון , מה שלא יוסיף לאחוז שומן הנוכחי שלך שכבר ככה הוא גבוה והסיכוי לג׳ינו רק יעלה מסיבה פשוטה שאסטרוגן מאוד אוהב שומן.
(הייתי ממליץ לך לרדת 2% לפחות שומן).
3.בנוגע לג׳ינו , אם במהלך הסייקל אתה מרגיש עקצוצים בפיטמה , ״גוף״ מאחורי הפטמה שמציק וכואב בעת מישוש עליך לנטול נולבדקס בשם אחר זה יהיה טמוקסיפן.
בתוך כשבוע זה יחלוף.
4. Deca dick נובע בעיקר מכיוון שהדקה משבית מאוד חזק את הציר , אם תשמור על מינונים, מנקודת הנחה שמקור הטסט שלך הוא אמין והערכים של הטסט בדם יהיו גבוהים משל הדקה , ותשלב פרגניל כמו שציינתי - לא תצטרך לחשוש מזיקפת הדקה.

בנקודה זאת אגיד לך ברוך הבא לפורום , אנחנו נשמח לקבל קצת פרטים ומדדים עליך.

אוקיי,

מה היית ממליץ לסייקל מאסה ללא העלאה של נוזלים? אולי לעשות שילוב רק של טרן? ביחד עם ויני? מובן לי שזה סייקל חיטוב אך במצב א׳ש שלי נראה באמת שאני אתנפח כמו בלון. או אולי לעשות את הסייקל קצר כחודש וחצי?
בדיקות דם עדיין לא עשיתי בדרך לעשות.
מבחינה פיזית:
1.75
שוקל 90 קילו

ולגבי פרגניל החל מהשבוע השלישי לסוף הסייקל? כמה CC וכמה זמן?

התכנון בכללי היה לעשות את הסייקל של טסט + דקה ולאחריו ישר להמשיך בויני על מנת להתחטב.

הייתי ממליץ לך ללכת על פרופ , טרן הוא יחסית חומר חזק אבל אולי במינונים נמוכים זה יהיה סביר , אני גם יוסיף שהוא מעולה לחיטוב , שוב יש חברות אנדרגראונד שהטרן שלהם על הפנים הייתי הולך על הגרסה הקצרה כמעט וללא תופעות לוואי

לגבי הנוזלים אז המשווה היא פשוטה : נוזלים זה לא אחוזי שומן ! אומנם הם יוצרים מראה מגעיל כמו של שומן לאחר הסייקל כל הנוזלי שיצטברו יתנקזו מהגוף ! כך שאין קשר בין נוזל לא״ש
מה שכן חשוב זה להקפיד על תזונה נכונה - דלה בפחימות ושומן , על מנת לעלות שריר נקי ותוך כדי לרדת בא״ש
סוג החומרים בסייקל הוא פחות משנה העיקר זה התזונה , נכון שיש חומרים שממלאים במים את הגוף במהלך השימוש - אבל אין שום חומר שממלא את הגוף בשומן- בסוף הסייקל המים יוצאים ורואים את התוצאה הסופית!
אבל צריך וחשוב לומר שאם המטרה היא באמת עליה נקיה ללא מים אז עדיף באמת להחליף את הדקה בטרן או בכל חומר אחר שלא סופח מים

לגבי הסייקל עצמו ראיתי שאתה כותב מינונים לפי 300-600 איזה חברה אתה לוקח?

• פותח/ת השרשור
לגבי הנוזלים אז המשווה היא פשוטה : נוזלים זה לא אחוזי שומן ! אומנם הם יוצרים מראה מגעיל כמו של שומן לאחר הסייקל כל הנוזלי שיצטברו יתנקזו מהגוף ! כך שאין קשר בין נוזל לא״ש
מה שכן חשוב זה להקפיד על תזונה נכונה - דלה בפחימות ושומן , על מנת לעלות שריר נקי ותוך כדי לרדת בא״ש
סוג החומרים בסייקל הוא פחות משנה העיקר זה התזונה , נכון שיש חומרים שממלאים במים את הגוף במהלך השימוש - אבל אין שום חומר שממלא את הגוף בשומן- בסוף הסייקל המים יוצאים ורואים את התוצאה הסופית!
אבל צריך וחשוב לומר שאם המטרה היא באמת עליה נקיה ללא מים אז עדיף באמת להחליף את הדקה בטרן או בכל חומר אחר שלא סופח מים

ג'נסיס ואלפאפראם
ולגבי דלת פחממות, אם אני במסה אני לא אמור להעמיס פחממות? או בגלל א'ש גבוהה לא לעשות זאת?

נערך לאחרונה:
מסה זה לא מחייב לעלות שומן .
דלת פחמימות זה לא אומר ללא פחמימות בכלל אלא למתן פחמימות , אתה יכול לאכול נניח :
-250-280 ג׳ חלבון
150-180 ג׳ פחמימות
30-40 ג׳ שומן
פחות או יותר

ג'נסיס ואלפאפראם
ולגבי דלת פחממות, אם אני במסה אני לא אמור להעמיס פחממות? או בגלל א'ש גבוהה לא לעשות זאת?
מעניין מה יהיו המינונים בפועל...
אני לא מבין את השאלה. אתה לא באחוז שומן מתאים להתחיל סייקל מסה.

נכון לגבי הנוזלים, אך לא מדוייק. טסט פרופ ו-npp למשל יפגינו פחות ספיחת נוזלים. בנוסף ישנם מספר מנגנונים של ספיחת נוזלים. אם ניקח למשל אנאדרול וסופרדרול בשניהם חלק נכבד מעליית מסת השריר תהיה בנוזלים אלא שבאנאדרול זה יבוא לידי ביטוי במראה נפוח ואילו בסופרדרול המראה יותר יבש.
הדבר קשור באתרים בהם מתבצעת מרבית ספיחת הנוזלים.
בנוסף שימוש בחומרים קצרים מאפשר הפסקה מיידית של הסייקל במידה ומתפתחות תופעות לוואי בלתי רצויות בעוד שכאשר האסטר הוא ארוך השחרור המושהה נוטל מידיך את הבקרה הזאת.

• פותח/ת השרשור
דלת פחמימות זה לא אומר ללא פחמימות בכלל אלא למתן פחמימות , אתה יכול לאכול נניח :
-250-280 ג׳ חלבון
150-180 ג׳ פחמימות
30-40 ג׳ שומן
פחות או יותר
יותר כמו תפריט חיטוב אבל אוקיי אשמע בעצתך.
מעניין מה יהיו המינונים בפועל...
אני לא מבין את השאלה. אתה לא באחוז שומן מתאים להתחיל סייקל מסה.
אז אני באחוז שומן לחיטוב? סה"כ אני אעשה נוזלים אך בסוף הסייקל אני ארד אותם לא? קיים גם סיכוי לא קטן לרדת באחוז שומן במהלך הסייקל

אם אני לא הולך להריץ HCG במהלך הסייקל מה עלול לקרות?

נערך לאחרונה:
לא רוצה להתחיל פה וויכוח על תזונה אבל בגדול אתה בסייקל !!
1- הגוף יכול לסנטז יותר חלבון מהרגיל
2- יש לך עודף של אנרגיה וכוח ולכן אפשר להוריד פחמימות
התפריט הוא דוגמא אתה יכול להתאים אותו עליך אני לא מאמין בתוכאל 1-2-3כל אחד צריך להתאים לעצמו את הדיאטה. אבל לדעתי במקרה שלך הדיאטה היא המפתח, ולא החומר.
מפה והלאה תעשה את החישוב שלך לגבי הדיאטה לפי המטרה !
לגבי חומרים כמו שנאמר - רוצה לעלות כמה שפחות מים בסייקל כך חומרים בעליי אסטר קצר, אין לך בעייה לעלות במים בסייקל כך ארוכים !
בכל מקרה המטרה היא לא הסייקל עצמו אלא מה יהיה אחרי סייקל- גם אם תעלה במים הם יצאו בסוף הסייקל .
לגבי א״ש ככל שמשקל הגוף עולה על חשבון שריר כך א״ש יורד גם אם אין שריפת שומן בפועל- מתמטיקה פשוטה.

-250-280 ג׳ חלבון
150-180 ג׳ פחמימות
30-40 ג׳ שומן
פחות או יותר
זה תפריט של 1800-2200 קלוריות. תפריט חיטוב קשוח. לא הייתי הולך על החומרים האלה עם תפריט כזה. הגם שהוא לא דל פחמימה (יחסית).
יותר כמו תפריט חיטוב אבל אוקיי אשמע בעצתך.

אז אני באחוז שומן לחיטוב? סה"כ אני אעשה נוזלים אך בסוף הסייקל אני ארד אותם לא? קיים גם סיכוי לא קטן לרדת באחוז שומן במהלך הסייקל

אם אני לא הולך להריץ HCG במהלך הסייקל מה עלול לקרות?
תעשה חיטוב ללא חומרים לאיזור ה13 א"ש (בתוספת קלן נניח). הסייקל שלך הוא סייקל חיטוב גרוע.
לאחר החיטוב תוכל להשתמש בסייקל הזה לעלייה במסת השריר. הצטייד בדוסטינקס. ג'ינו המהווה תוצאה של פרולקטין גבוה מתגובה פרוגסטרונית שעלולה להגיע מצד הדקה לא יכולה להיות מטופלת באמצעות נולבאדקס.
שקול הוספת ai לסייקל (מאחר ונראה לי שלא תגיע לא"ש רצוי ואת הסייקל תריץ בכל זאת), ייתכן והוא ייפגע בתוצאות אך יקטין את הסיכוי לתופעות אסטרוגניות.
אי הוספה של hcg יגרום לאטרופיה וודאית של האשך וייתכן וייפגע במידת מה בהתאוששות מהסייקל (יישמרו פחות רווחים בין השאר).
לסיום, ייתכן וכדאי לך לשקול ולסיים את הסייקל בחיטוב. ניתן לבצע זאת במספר אופנים.
לא הייתי ממליץ לך להחליף לטרן מאחר וההשבתה של הציר תהיה חמורה ותקשה עליך לשמור על רווחי הסייקל ללא pct ראוי (שאתה כאמור כלל לא ערוך אליו).
התרכז בלהרכיב pct מתאים. נולבה+כלומיד בפרוטוקול מתאים ובעיתוי המתאים.
אבל בכנות, נראה שאתה לא העמקת מספיק מבחינת ההבנה הנדרשת לשימוש ראוי בחומרים וכל המונחים שזורקים כאן יבלבלו אותך ( hcg מתי ולמה, נולבה, כלומיד, אסטרוגן,פרולקטין, דוסטינקס....). כעצה חברית, עשה חיפוש, שאל וקרא בפורום ואל תלך ותריץ סייקל שתפיק ממנו קדחת.

טום
הבחור שוקל 90 קילו עם 20 א״ש (אמנם כתב 17/18 אבל זה ניסוח יפה של 20)
2200 קק״ל זה דיאטה לא חריפה בכלל לחיטוב , 1600
כך גם בחשבון שאנחנו לא מקצוענים ותמיד אוכלים בדיאטה יותר ממה שמקציבים לעצמנו ב 200 קק״ל לפחות,
אז בעצם זה כבר דיאטה של 2300 קק״ל

טום
הבחור שוקל 90 קילו עם 20 א״ש (אמנם כתב 17/18 אבל זה ניסוח יפה של 20)
2200 קק״ל זה דיאטה לא חריפה בכלל לחיטוב , 1600
כך גם בחשבון שאנחנו לא מקצוענים ותמיד אוכלים בדיאטה יותר ממה שמקציבים לעצמנו ב 200 קק״ל לפחות,
אז בעצם זה כבר דיאטה של 2300 קק״ל
אין שום בעיה עם המאזן הקלורי שהצעת, להיפך.
רק לא בסייקל הזה. שנינו יודעים שהוא לא יוציא ממנו כלום במאזן קלורי כזה, ללא pct, בלי פרגניל וכו...
נזרקות המון הצעות באויר, בכולן קיים הגיון מסויים אבל ללא ידע בסיסי בתכנון והתנהלות בסייקל אין שום סיכוי ליישם כמו שצריך. אתה הרי בסופו של יום לא תזריק במקומו...

אין שום בעיה עם המאזן הקלורי שהצעת, להיפך.
רק לא בסייקל הזה. שנינו יודעים שהוא לא יוציא ממנו כלום במאזן קלורי כזה, ללא pct, בלי פרגניל וכו...
נזרקות המון הצעות באויר, בכולן קיים הגיון מסויים אבל ללא ידע בסיסי בתכנון והתנהלות בסייקל אין שום סיכוי ליישם כמו שצריך. אתה הרי בסופו של יום לא תזריק במקומו...
למה לא אם הוא נניח יתחרט ולא ירצה את הסייקל והוא ירצה לזרוק אותו לפח אז אני אקח אותו במקום זה וייזריק... כשאין ברירה אין ברירה...
אבל אם נהיה רציניים לרגע חש לי תאוריה קטנה שאפילו הצלחתי לייסם אותה והיו תוצאות טובות:
כאשר בסייקל עושים דיאטה דלת פחמימות במשך חודשיים ... לאחר הסייקל בפי סי טי מעלים פחמימות אז בכלל לא מרגישים שיש נפילה ולהפך מעלים עוד בשריר וכוח !
אגב בדקתי את הדיאטה שנתתי כדוגמאות , הערך הקלורי שלה עומד על 2600 קק״לקק״ל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית