הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים בידיים יותר מיממה אחרי האימון

תומאס אנדרסון

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אתמול עשיתי את התרגילים שלי בחד"כ (של אוניברסיטת תל אביב). החלפתי תוכנית, אבל המדריך עמד לידי והסתכל איך אני עושה. לא העמסתי הרבה כדי לעשות מדידות כמה אני מסוגל, והתאמתי מסט לסט את המשקולות. ישר אחרי האימון הרגשתי את זה פחות, אבל החלק האחורי בידיים שלי כואב עד עכשיו.. אני לא יכול לקפל את היד כמו שצריך, לפחות אם אני לא אוחז משהו כבד ש"מאלץ" את התנועה להמשיך.

אני מאמין שלא עשיתי משהו לא נכון, אבל אני צריך שהיד תחזור לתפקד כרגיל 😃

תנוח, רוב הכאבים עוברים לאחר יממה.
אם זה משהו שנמשך יותר מדי זמן ואין הקלה, גש לרופא.

אתמול עשיתי את התרגילים שלי בחד"כ (של אוניברסיטת תל אביב). החלפתי תוכנית, אבל המדריך עמד לידי והסתכל איך אני עושה. לא העמסתי הרבה כדי לעשות מדידות כמה אני מסוגל, והתאמתי מסט לסט את המשקולות. ישר אחרי האימון הרגשתי את זה פחות, אבל החלק האחורי בידיים שלי כואב עד עכשיו.. אני לא יכול לקפל את היד כמו שצריך, לפחות אם אני לא אוחז משהו כבד ש"מאלץ" את התנועה להמשיך.

אני מאמין שלא עשיתי משהו לא נכון, אבל אני צריך שהיד תחזור לתפקד כרגיל 😃

מה התרגילים שעשית?

החלפת תוכנית.., לא נראה לי שזאת דלקת כי העמסת הרבה על הטרייספס, אבל שים לב לנפח של האימונים, העלת כנראה קצת יותר מידי.

שינית תוכנית והדבר גרם לגירוי שונה של השריר שלך מתרגילים שהיית עושה בעבר,זה יעבור לך תוך כמה ימים ואחרי הגוף יתרגל והתחושות שלך אחרי אימון יהיו מבוקרות כמו בתרגילים קודמים שעשית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית