הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה שינוי תוך שנה

ofirdr78

משתמש מתחיל
125
100
נק' מוניטין:
1,130
125
100
Sporter פ"ת
לצערי בגלל התפריט הדל (ניתוח שרוול) והעובדה שאני בגרעון קלורי מטורף, לא עליתי בהמון מסת שריר,
אבל עבדתי מאוד קשה.
מאדם שלא זז אני רץ 5 ק"מ, עושה סקוואטים 80 ק"ג, מתאמן במכון 4 פעמים בשבוע ורץ עוד פעמיים.

אוכל בעיקר חלבונים, בלי ג'אנק בכלל, בעיקר גבינות רזות ו-2-3 כפות אבקת חלבון ביום.
קשה, אבל שווה.

הפורום הזה עשר. אוהב את כולכם.

קבצים מצורפים

• BeforeAfterDecember2013.jpg
    BeforeAfterDecember2013.jpg
    KB 58.5 · צפיות: 823
שינוי מדהים, כל הכבוד
נעזרת באתר ובפורום בכל הדרך?

כל הכבוד. שינוי מדהים.
קבל מוניטין.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה.
המטרות שלי הן להעלות מסת שריר כמה שיותר.
ה-ROLE MODEL שלי, למרות שאני יודע שזה בלתי אפשרי בלי ממתקים,
זה אלון גבאי. ברור לי גם שזה עניין של שנים, אבל כלום לא בוער לי.

אני מתאמן 8 חודשים, עושה AB. לאחרונה העלאתי את כמות הקלוריות שאני צורך ביום ואני מגיע בערך ל-1800 קלוריות,
(כ-150-160 גרם חלבון ביום.. קשה לי יותר מזה. ממילא 90% זה חלבונים). פשוט הקיבה שלי לא מאפשרת לי לאכול יותר.

אני רואה שינוי משמעותי ב-4 ראשי ובתאומים (סקוואט זה אכן מלך התרגילים), רואים שינוי מדהים בחזה, ואפילו הדו-ראשי והדלטואידס השתפרו.
יש לי די הרבה עור עודף - אולי אצטלם בלי חולצה, אם זה מעניין מישהו - ראיתי שרשור על העניין הזה בעבר.

אח שלי אני בטוח שיש לך קצת עור עודף , אתה חייב לעלות מסת שריר וכך תמזער ת הצורך בניתוחים פלסטים!!!
אני נגד ניתוחים אבל כל אחד חיי את חייו
בהצלחה
ואין שום דבר רע ב׳ממתקים׳

• פותח/ת השרשור
חחח..ירדתי 90 ק"ג סך הכל 😃
אני לא מעוניין להוריד יותר אלא לעלות מסה נקיה עד כמה שאפשר. לא בטוח כמה אני יכול עם מגבלות התזונה שלי,
אני בכל מקרה אנסה 😃

אחד השינויים המדהימים שראיתי בשנים האחרונות , יישר כח על הנחישות ההתמדה והרצון הרב ! וכפי שאמרת , עבודה קשה משתלמת!

אתה מגדיר מחדש את המונח למהו אורך חיים בריא ונותן השראה ולגיטימציה להמון גולשים שיושבים בבית במצב זהה ואף גרוע מזה שלך.

אני מסיר בפניך את הכובע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית