הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה שינוי תוך שנה

שאפו ענק!!!

@Moshe
נראה לי מתאים לקבוצה בפייסבוק, כמובן במידה והבחור יסכים.. (נקווה שיהיו פחות תגובות של פוטושופ הפעם)..

בהחלט עבודה מצויינת. התמדה ונחישות כזאת...צריך באמת לדעת לתחזק לאורך זמן.
כל הכבוד. אתה יכול לתת פה שיעור לבחור או שניים שאומרים שקשה להם עם זה שהם רעבים בחיטוב.

בן אדם... חסר מילים....
כל הכבוד אחד גדול!!!!
@Moshe חובה להעלות את זה לפייסבוק בתור השינוי של השנה או משהו כזה...

על דברים כאלו נאמר - "אין דבר העומד בפני הרצון " 😃
כל הכבוד !
עכשיו הגיע תורך להנות , יאללה צא לתפוס בחורות ;)
מוניטין.

בין השינויים הכי גדולים שראיתי ותאמין לי אני מבלה שעות רבות ביוטיוב על החרא הזה

• פותח/ת השרשור
תודה לכולכם, אתם מאוד מחזקים אותי.
אני מאוד רוצה להעלות תמונה של ההתקדמות שלי - פיתחתי מסת שריר לא רעה (לא מדהימה, קשה לי עם התזונה שלי),
אבל יש לי ה-מ-ו-ן עור עודף, אני לא רוצה לזעזע אף אחד.

תודה לכולכם, אתם מאוד מחזקים אותי.
אני מאוד רוצה להעלות תמונה של ההתקדמות שלי - פיתחתי מסת שריר לא רעה (לא מדהימה, קשה לי עם התזונה שלי),
אבל יש לי ה-מ-ו-ן עור עודף, אני לא רוצה לזעזע אף אחד.
מכיר את הבעיה ישנם שתי אפשרויות האחת קשה וארוכה מאוד והשניה פשוטה יותר יש לך אפשרות של ניתוח למתיחת העור שדרך אגב הוא ניתוח מאוד אסטטי וזה יוצא יפה ויש אפשרות שניה שפשוט תפתח מסת שריר מטורפת וכמה שיותר נקיה בלי הרבה שומן ולאחר מכן תחטב את הגוף אבל שוב זה תהליך מייגע של שנים של עבודה הבחירה בידך.

• פותח/ת השרשור
ביררתי על ניתוח - הקופה לא משתתפת מכיוון שמדובר בניתוח אסתטי. מדובר בניתח שעולה בין 25,000 ש"ח ל-50,000 ש"ח,
כואב מאוד ומשאיר צלקות.
אין לי כרגע לא את הכסף ולא את הרצון לעבור את זה.
אני פשוט ממשיך להתאמן, מנסה להגיע ל-2000 קלוריות ביום (תלוי בקיבה שלי, לא תמיד אני מצליח), צורך לפחות 160 גרם חלבון ביום ומתאמן ABC 5 פעמים בשבוע.
הזמן יעשה את שלו אני מקווה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית