הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע ערכי מזון אמינים

אבי כהן

משתמש משקיע
3,319
401
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,617
3,319
401
אני משתדל לסחוב כמה ימים על פחמימות מינ'. בקיצור - בשר וקצת ירקות.
הצצתי הרגע במחשבון שבאתר הבא http://www.goleango.com/מחשבון%20קלוריות.php
והאמת שהלחיץ עד כדי עיצבן אותי למצוא למשל:
עגבניה בינונית - 5.5 גר פחמימה
מלפפון בינוני - 4.5 גר

זה נשמע למנוסים שכאן סביר?
אם כן, כיצד אנשים מבצעים מספר ימים כלשהו על פחמימות שואפות לאפס בהינתן שאפילו אם אוכלים רק מלפפון עם הארוחות מגיעים (בקלות) לעשרות בודדות של גר'
?

עריכה - מצאתי אתר אחר (http://www.netogreen.co.il/Calculators/Nutrition-Calories.aspx)
ובו מלפפון בינוני = 1 גר' פחמימה. פער של 350% בין שני אתרים. יופי

נערך לאחרונה:
זה סיבים תזונתיים שנותנים את הפחמימות,אבל אף אחד(שפוי) לא סופר ירקות כי הם 90% מים בכל מקרה.

• פותח/ת השרשור
רועי - תודה על ההפניה.
בדקתי שם כרגע מלפפון בינוני ---> 4 גר' פחמימה.

ויטאנו - באותו האתר לעיל, מפורט כי מתוך ה 4 גר': 1 מסיבים, 3 מסוכרים

אבל אתה צודק כנראה בענין הירקות (רובם לפחות). ושכחתי מענין הסיבים

עזוב גבר,זה התעסקות בקקה,אף אחד לא סופר ירקות,ובתפריטים דלי פחמימה לא סופרים סיבים\ירקות.

זה סיבים תזונתיים שנותנים את הפחמימות,אבל אף אחד(שפוי) לא סופר ירקות כי הם 90% מים בכל מקרה.
סופרים סופרים, יש אנשים שאוכלים 3-4 קילו ירקות ביום. (פירה כרובית עם חמאה זה טעים, כרוב ברסק עגבניות קטשופ ושמן זית זה טעים).

סופרים סופרים, יש אנשים שאוכלים 3-4 קילו ירקות ביום. (פירה כרובית עם חמאה זה טעים, כרוב ברסק עגבניות קטשופ ושמן זית זה טעים).

אתה מדבר מנסיון?כי אם לא אז תחסוך את זה ממני.
לא מכיר אף אחד שאוכל 3-4 קילו ירקות ביום,וגם במקרה הזה רובם מים.

3-4 קילו אולי לא, אבל קילו-שניים זה אפשרי בהחלט.
אני אוכל 2 קילו ירקות כל יום.. זה המקור פחמימות העיקרי שלי בתפריט...
שעועית ירוקה ברוטב עגבניות, פירה כרובית עם חמאה, כרוב מוקפץ בשמן ורסק עגבניות, סלט חיי, קולורבי מבושל, כרובית אפויה ויש עד אין סוף דברים לעשות.

אל תשאל..
תאכלס, אני עולה וזאת עובדה.. לאט אבל, ותאכלס זאת עובדה שאפשר לעלות עם כל מאכל.., ובחיי שתצחק כמה שאני רזה, אבל הבטן שלי יכולה להכיל כמויות אדירותתת של אוכל, ואני לא מסתפק בכמות קטנה, לא יכול, אני פשוט לא יכול לאכול כמות קטנה של כלום, יש בני אדם אתה יודע ששובעים לדוגמא מפרוסת לחם, אני יעדיף 2 פרוסות לחם קל על אחת רגיל, או לדוגמא 3 קופסאות קוטג 1 אחוז מאשר פחות כמות של 5 אחוז.. כאילו כל דבר יותר בכמות.. זאת בעיה שיש לי :\

אל תשאל..
תאכלס, אני עולה וזאת עובדה.. לאט אבל, ותאכלס זאת עובדה שאפשר לעלות עם כל מאכל.., ובחיי שתצחק כמה שאני רזה, אבל הבטן שלי יכולה להכיל כמויות אדירותתת של אוכל, ואני לא מסתפק בכמות קטנה, לא יכול, אני פשוט לא יכול לאכול כמות קטנה של כלום, יש בני אדם אתה יודע ששובעים לדוגמא מפרוסת לחם, אני יעדיף 2 פרוסות לחם קל על אחת רגיל, או לדוגמא 3 קופסאות קוטג 1 אחוז מאשר פחות כמות של 5 אחוז.. כאילו כל דבר יותר בכמות.. זאת בעיה שיש לי :\

אתה במסה וסופר ירקות?:🙁

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית