הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון Tiger מישהו ניסה

• פותח/ת השרשור WII
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

WII

משתמש קבוע
1,986
1,301
נק' מוניטין:
2,375
1,986
1,301
אתמול בערב שמעתי מאיזה בחור המלצות ושבחים על חברת tiger
זה הפעם הראשונה שיצא לי לשמוע עליהם !
בכל מקרה עם מישהו ניסה את המוצר או שמישהו מקיר מישהו קרוב אליו שניסה אשמח לתגובות...

אופס, לא הפורום הנכון ולא החברה הנכונה מסתבר חחחח

נערך לאחרונה:
יש לי חבר שקנה מאיזה דילר בארץ טייגר במחיר מצחיק של נובה חח אמרתי לו שזה לא טייגר הוא לא האמין לי אחרי ההזרקה הוא חזר אליי ואמר לי שכואב לו כל כך שהוא לא יכול ללכת וממש קיבל תופעות לוואי של נובה , כל מה שרץ כאן צריך לבדוק לפני שקונים ממליץ

• פותח/ת השרשור
לגבי הטייגר באמת אמרו לי שהמחיר שלו יחסית יקר לעומת המחירים המצחיקים של נובה... זה גרם לי לחשוב אולי באמת מדובר במשהו מאוד איכותי השאלה היא האם באמת מדובר באיזה שהו סוג של אנדרגראונד איכותי ממעבדה בחול, או שזה עוד תוצרת שמיוצרת באיזה יחידת דיור מוזנחת איפה שהו בארץ... אבל מצד שלישי מי מבטיח שהאנדרגראונד בחול לא מיוצר באיזה אמבטיה ומיוצר במעבדה?
חחח... מה עדיף חומר שעושים במטבח בבת ים או חומר שעושים באמבטיה באוקראינה ??

לגבי הטייגר באמת אמרו לי שהמחיר שלו יחסית יקר לעומת המחירים המצחיקים של נובה... זה גרם לי לחשוב אולי באמת מדובר במשהו מאוד איכותי השאלה היא האם באמת מדובר באיזה שהו סוג של אנדרגראונד איכותי ממעבדה בחול, או שזה עוד תוצרת שמיוצרת באיזה יחידת דיור מוזנחת איפה שהו בארץ... אבל מצד שלישי מי מבטיח שהאנדרגראונד בחול לא מיוצר באיזה אמבטיה ומיוצר במעבדה?
חחח... מה עדיף חומר שעושים במטבח בבת ים או חומר שעושים באמבטיה באוקראינה ??
זה חומר באיכות גבוהה אבל לא משתלם מבחינת המחיר כי אפשר להביא באותו מחיר רפואי מבית מרקחת
*מה אתה לא יודע שהבת ימים מומחים בייצור חח

• פותח/ת השרשור
זה חומר באיכות גבוהה אבל לא משתלם מבחינת המחיר כי אפשר להביא באותו מחיר רפואי מבית מרקחת
*מה אתה לא יודע שהבת ימים מומחים בייצור חח
הבעייה שלא הכל יש בבתי המרקחת.. טרן דיבול ויני כדורים זה רק האנדרגראונד

א
יש לי חבר שקנה מאיזה דילר בארץ טייגר במחיר מצחיק של נובה חח אמרתי לו שזה לא טייגר הוא לא האמין לי אחרי ההזרקה הוא חזר אליי ואמר לי שכואב לו כל כך שהוא לא יכול ללכת וממש קיבל תופעות לוואי של נובה , כל מה שרץ כאן צריך לבדוק לפני שקונים ממליץ
אגב יש מצב שהוא קנה אמיתי מנסיון שלי עם טייגר המקורי החומר כואב רצח ברמה מטורפת אבל שוב סטרואידים בהזרקה במיוחד טסט וטרן אמורים לכאוב 3-4 שעות אחרי זריקה אבל הטייגר גרם לי לסוג של גוש די מפחיד

• פותח/ת השרשור
א
אגב יש מצב שהוא קנה אמיתי מנסיון שלי עם טייגר המקורי החומר כואב רצח ברמה מטורפת אבל שוב סטרואידים בהזרקה במיוחד טסט וטרן אמורים לכאוב 3-4 שעות אחרי זריקה אבל הטייגר גרם לי לסוג של גוש די מפחיד
הטייגר שניסתה זה זה ?
Tahiger fharma
מייד אין תאילנד ?

למה אי אפשר פשוט להזמין מהאתר של טייאגר מחו'ל לארץ ואז להיות בטוחים שזה החומר המקורי?

למה אי אפשר פשוט להזמין מהאתר של טייאגר מחו'ל לארץ ואז להיות בטוחים שזה החומר המקורי?
גם אני שואל למה אי אפשר לקבל השעייה מהאתר על סחר בחומרים + העובדה שאתה לא אישה.

השאלות האלה חוזרות על עצמן. סתם מביא לנעילת שרשורים עם עניין.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית