הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון SQUAT 3x5x50kg - טכניקה.

• פותח/ת השרשור rud
  • פורסם בתאריך

rud

משתמש קבוע
1,761
449
נק' מוניטין:
1,062
1,761
449
CROSSFIT
הדבר היחידי שאני יכול להצביע עליו הוא שהסקוואט חרא וזה נראה כיאלו בחיים לא עשיתי סקוואט.
היה יחסית קל, דרך אגב אני שוקל באיזור ה52 קילו והגובה 1.65 😵‍💫🥊

נערך לאחרונה:

לא מסכים עם שתי הטענות, בטענה הראשונה הוא טוען שלא יורדים מספיק אז שישים ארגז בגובה המתאים ולא גבוה מדי 🫤. טענה שניה היא שהמוט לא יורד בקו אנכי וגם במקרה הזה זה לא נכון כי המטרה של הקופסא (בתור תרגיל למתחיל) היא לתת ביטחון עצמי לשבת אחורה כשיש לך משקל על הגב ואין צורך באמת להתיישב לגמרי כמו שהוא מראה בסרטון.
3 חברים שעושים סקוואט מצוין בזכותי והבנה מעמיקה מאוד בתרגיל הזה ספציפית. בדדליפט, בנץ׳, פרס, פאוורקלין אני בסדר אבל בסקוואט אני מאוד בטוח בעצמי
?
לפי מה שאני זוכר עד לא מזמן היו לך בעיות היפ דרייב ככה שאני לא בטוח עד כמה אתה בעצמך עושה טכניקה נכונה. אבל מה שתגיד גבר.

• פותח/ת השרשור
3 חברים שעושים סקוואט מצוין בזכותי והבנה מעמיקה מאוד בתרגיל הזה ספציפית. בדדליפט, בנץ׳, פרס, פאוורקלין אני בסדר אבל בסקוואט אני מאוד בטוח בעצמי
?
אמרתי שאתה יכול ללמד אותי לשבת ב5 דקות, הסמיילי יסביר אתזה יותר טוב ממני-
banana096.gif

לפי מה שאני זוכר עד לא מזמן היו לך בעיות היפ דרייב ככה שאני לא בטוח עד כמה אתה בעצמך עושה טכניקה נכונה. אבל מה שתגיד גבר.

אם אתה מעלה את זה. הסתכלתי לפני כמה ימים על סקוואטים שלי מלפני שהגעתי לאתר. הם מושלמים. ההערות שנתנו לי באתר רק הרסו אותו ותיקנו אותו מחדש. עכשיו הוא שוב מעולה. כבר הרבה מאוד זמן. ויש סרטונים בפורום ליפטינג. אתה בעצמך אמרת לי שהסקוואט שלי מושלם. אז מה שתגיד גבר.

אם התכוונת אלי, אני ממש לא מתיימר להגיד שיש לי סקוואט טוב או טכניקה מצויינת. אני מכיר את הסרטון הזה וחשבתי שהוא יכול להועיל סך הכל..

אם התכוונת אלי, אני ממש לא מתיימר להגיד שיש לי סקוואט טוב או טכניקה מצויינת. אני מכיר את הסרטון הזה וחשבתי שהוא יכול להועיל סך הכל..
לא התכוונתי אליך... אין לי מושג מי אתה בכלל, עכשיו ערכתי והוספתי את מה שרציתי לכתוב על הסרטון שנתת.

אם אתה מעלה את זה. הסתכלתי לפני כמה ימים על סקוואטים שלי מלפני שהגעתי לאתר. הם מושלמים. ההערות שנתנו לי באתר רק הרסו אותו ותיקנו אותו מחדש. עכשיו הוא שוב מעולה. כבר הרבה מאוד זמן. ויש סרטונים בפורום ליפטינג. אתה בעצמך אמרת לי שהסקוואט שלי מושלם. אז מה שתגיד גבר.
נכון אמרתי את זה באמת כי אני בעצמי לא מבין גדול בלתקן אחרים למרות שלי יש טכניקה מעולה.
יש הבדל בין לדעת לעשות סקוואט לבין לדעת לזהות טעויות אצל אחרים וללמד אותם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית