עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה ניסיון אימון יש לך?
?
לפי מה שאני זוכר עד לא מזמן היו לך בעיות היפ דרייב ככה שאני לא בטוח עד כמה אתה בעצמך עושה טכניקה נכונה. אבל מה שתגיד גבר.3 חברים שעושים סקוואט מצוין בזכותי והבנה מעמיקה מאוד בתרגיל הזה ספציפית. בדדליפט, בנץ׳, פרס, פאוורקלין אני בסדר אבל בסקוואט אני מאוד בטוח בעצמי
?
אמרתי שאתה יכול ללמד אותי לשבת ב5 דקות, הסמיילי יסביר אתזה יותר טוב ממני-3 חברים שעושים סקוואט מצוין בזכותי והבנה מעמיקה מאוד בתרגיל הזה ספציפית. בדדליפט, בנץ׳, פרס, פאוורקלין אני בסדר אבל בסקוואט אני מאוד בטוח בעצמי
?
לפי מה שאני זוכר עד לא מזמן היו לך בעיות היפ דרייב ככה שאני לא בטוח עד כמה אתה בעצמך עושה טכניקה נכונה. אבל מה שתגיד גבר.
אם התכוונת אלי, אני ממש לא מתיימר להגיד שיש לי סקוואט טוב או טכניקה מצויינת. אני מכיר את הסרטון הזה וחשבתי שהוא יכול להועיל סך הכל..לפי מה שאני זוכר עד לא מזמן היו לך בעיות היפ דרייב ככה שאני לא בטוח עד כמה אתה בעצמך עושה טכניקה נכונה. אבל מה שתגיד גבר.
אמרתי שאתה יכול ללמד אותי לשבת ב5 דקות, הסמיילי יסביר אתזה יותר טוב ממני-![]()
לא התכוונתי אליך... אין לי מושג מי אתה בכלל, עכשיו ערכתי והוספתי את מה שרציתי לכתוב על הסרטון שנתת.אם התכוונת אלי, אני ממש לא מתיימר להגיד שיש לי סקוואט טוב או טכניקה מצויינת. אני מכיר את הסרטון הזה וחשבתי שהוא יכול להועיל סך הכל..
זה הסמיילי של הבננה שדופקת בננה.אולי זה כי אני מהאייפוד אבל אני לא רואה שום סמיילי. מה רצית להגיד?
נכון אמרתי את זה באמת כי אני בעצמי לא מבין גדול בלתקן אחרים למרות שלי יש טכניקה מעולה.אם אתה מעלה את זה. הסתכלתי לפני כמה ימים על סקוואטים שלי מלפני שהגעתי לאתר. הם מושלמים. ההערות שנתנו לי באתר רק הרסו אותו ותיקנו אותו מחדש. עכשיו הוא שוב מעולה. כבר הרבה מאוד זמן. ויש סרטונים בפורום ליפטינג. אתה בעצמך אמרת לי שהסקוואט שלי מושלם. אז מה שתגיד גבר.