הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה בדדליפט..

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
אהלן, יש לי בעיה בדדליפט.
כשאני יורד למוט זה כאילו הוא נמוך לי מדי ואז אני צריך להתכופף יותר מדי, ואני לא מצליח להוציא חזה ותחת ככה ואז גם הגב נהיה עגול (גם במשקלים נמוכים).
כשאני מושך את המוט אני מרגיש גם את הגב העליון (ממש מתחת לעורף), אז כנראה שהגב שלי לא ישר אם אני לא מרגיש רק גב תחתון והאמסטרינג.

חשוב לי להגיד שיש לי בעיית גמישות בהאמסטרינג ממש חמורה (גם סקוואט אני לא מצליח לרדת יותר ממקביל, פשוט לא יכול לרדת, אפילו בלי משקל), יכול להיות שבגלל זה?

איך משפרים את העניין?

תודה

תרגילי גמישות.
שים פלטות של 20 בדדליפט על מזרונים או על פלטות שיגיביה לך
אם כבר זה צץ....למישהוא יש תרגילי גמישות בשלוף? כי גם אני רוצה לעבוד על הגמישות שלי אפילו שהיא לא במצב כל כך גרוע.

אבל אז הטווח יותר קצר ואז זה כאילו אני עושה תרגיל חלקי, לא?
כניראה הפלטות אצלו נמוכות בגלל המשקלים הנמוכים אז הוא צריך הרמה קלה, אם הוא יתן להן הרמה זה יהיה אותו טווח תנועה שאתה תרים פלטות של 20.

אהלן, יש לי בעיה בדדליפט.
כשאני יורד למוט זה כאילו הוא נמוך לי מדי ואז אני צריך להתכופף יותר מדי, ואני לא מצליח להוציא חזה ותחת ככה ואז גם הגב נהיה עגול (גם במשקלים נמוכים).
כשאני מושך את המוט אני מרגיש גם את הגב העליון (ממש מתחת לעורף), אז כנראה שהגב שלי לא ישר אם אני לא מרגיש רק גב תחתון והאמסטרינג.

חשוב לי להגיד שיש לי בעיית גמישות בהאמסטרינג ממש חמורה (גם סקוואט אני לא מצליח לרדת יותר ממקביל, פשוט לא יכול לרדת, אפילו בלי משקל), יכול להיות שבגלל זה?

איך משפרים את העניין?

תודה

סרטוני טכניקה של הסקוואט והדדליפט ישפרו את העניין, צריך לראות מה הגובה של הפלטות ואם אתה בכלל מנסה לכוון את עצמות הישיבה כלפי מעלה ולהוציא חזה או סתם מרים.

צור קשר <נערך>

גם יש לך רק 10 הודעות באתר וכבר פרסמת מוצר למכירה, וגם אומר לאנשים ליצור איתך קשר באימייל בשביל לקבל ביקורת טכניקה?
אם יש לך משהו להעיר, תכתוב אותו פה.

ממש לא בשביל ביקורת בטכניקה, אך לא משהוא שמתאים לרשום בפומבי, וגם לא משהו שבמקרה ולא יצור קשר קריטי כל כך.

מה זה בפומבי? זה פורום וירטואלי. אם יש לך מידע רלוונטי בחינם תציג אותו. אחרת, תשלח לו הודעה פרטית. רק אל תנסה לחפש לקוחות פה. אנחנו לא סובלים שרלטנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית