הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מיץ קלמנטינות.

Leviathan

משתמש פעיל
756
225
נק' מוניטין:
2,184
756
225
פשוט התאהבתי בזה.
אני שוקל להפסיק לשתות מיץ קנוי [שתכלס זה מים מפוצצים בסוכר] ולהתחיל למלא בקבוקים במיץ קלמנטינות סחוט טבעי.
יש איזה סיכון? במידה ואני שותה ביום ליטר מיץ קלמטינות.
תודה.

הויטמינים נעלמים אחרי כמה דקות מרגע שסחטת את הקלמנטינה.
אז בכל מקרה אתה שותה מים עם סוכרים
בקיצור, תשתה מים גם בחיטוב וגם במאסה

• פותח/ת השרשור
הויטמינים נעלמים אחרי כמה דקות מרגע שסחטת את הקלמנטינה.
אז בכל מקרה אתה שותה מים עם סוכרים
בקיצור, תשתה מים גם בחיטוב וגם במאסה
אני לא שותה את זה בשביל ויטמינים, אני שותה את זה כי זה טעים לי.
אז יש סיכון או לא?
ואפשר לשאול למה הם נעלמים?

אם אני לא טועה הוטימינים נעלמים בעקבות מגע עם האויר.
סכנה מהויטמין c אין כנראה, אבל ליטר מיץ זה 400 קלוריות מסוכר וזה לא מומלץ כמו שליטר קולה לא מומלץ.

אני לא שותה את זה בשביל ויטמינים, אני שותה את זה כי זה טעים לי.
אז יש סיכון או לא?
ואפשר לשאול למה הם נעלמים?
יהושע ציין מחקר שבדק פירות והסיכונים שלהם לסכרת. אחת המסקנות מהחקר הייתה שמיץ פירות (טבעי) דווקא בעלת השפעה פחות טובה מפירות,. לכן שתיית מיצי פירות היא הרבה יותר טובה מכל מיץ מעובד שאי פעם תקנה, אבל היא לא תחליף למים \ לא כ"כ אידיאלי לשתות בכמות רבה...

• פותח/ת השרשור
יהושע ציין מחקר שבדק פירות והסיכונים שלהם לסכרת. אחת המסקנות מהחקר הייתה שמיץ פירות (טבעי) דווקא בעלת השפעה פחות טובה מפירות,. לכן שתיית מיצי פירות היא הרבה יותר טובה מכל מיץ מעובד שאי פעם תקנה, אבל היא לא תחליף למים \ לא כ"כ אידיאלי לשתות בכמות רבה...
ככה או ככה אני שותה מיץ. הקלוריות מאוד עוזרות לי. לחלבון אני מגיע ממקורות אחרים, והמיץ עוזר לי בהשלמת קלוריות.
כך שאני מבין שאין כל סיכון בשתיית מיץ קלמנטינות. תודה.

זה פשוט, שום דבר לא טוב כשעושים ממנו יותר מדי, פירות? בגלל הסוכר פירות, אתה יכול לקרוא כאן באתר על הפרוקטוז, בעיקר כשמדובר במיצים..לגבי ויטמינים, אתה תקבל את תסחט ותשתה..אם טעים לך פשוט תשתה..אבל כוס..אל תגזים והכול יהיה בסדר

• פותח/ת השרשור
זה פשוט, שום דבר לא טוב כשעושים ממנו יותר מדי, פירות? בגלל הסוכר פירות, אתה יכול לקרוא כאן באתר על הפרוקטוז, בעיקר כשמדובר במיצים..לגבי ויטמינים, אתה תקבל את תסחט ותשתה..אם טעים לך פשוט תשתה..אבל כוס..אל תגזים והכול יהיה בסדר
לא עברתי למיץ קלמנטינות בשביל ויטמינים.
זה פשוט טעים לי, זה הכל.
כבר 3 שנים שבכל אימון שלי אני מפרק ליטר-ליטר וחצי מיץ, בדר"כ לא סחוט אלא מים עם סוכר [תפוזים, לימונדה].
החלטתי פשוט להחליף את המיץ שאני שותה באימון למיץ סחוט, שוב, לא בגלל שזה נותן משהו אחר אלא פשוט כי זה טעים לי.

סכרת זה תהליך ארוך, בכמות כזאת של סוכר אתה מפתח אדישות תאית, תקרא על זה ואולי זה ישנה את דעתך.

אין בעיה שתשתה..תתיחס לזה כאל מנת פרי, קצת פחות טוב בגלל שאתה לא מקבל ממיץ את הסיבים..ותשתה כוס בערך..ליטר-ליטר וחצי נשמע לי המון

מיץ סחוט טבעי עדיף על מיץ קנוי מהסיבה הפשוטה שאין חומרים נוספים (חומרים משמרים, צבעי מאכל וכו'...)
אבל חוץ מזה אני לא רואה הבדל בין מיץ קנוי למיץ שאתה סוחט
*כמובן בהנחה שמדובר באותה כמות סוכר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית