הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מיץ טבעי או נסטי?

חמוץ

משתמש פעיל
568
59
נק' מוניטין:
81
568
59
שלום. האם יש הבדל בריאותי בין שתיית בקבוק נסטי/מיץ רגיל לבין שתיית תפוזים סחוט?

מבחינה בריאותית. מבחינת ערכים הם די זהים
גם מבחינה בריאותית הם די זהים, הייתי אולי הולך על מיץ סחוט כי יש בו קצת פחות סוכר וסיכוי לויטמינים, אבל אם אתה מצפה להרוויח משהו מאחד מהם אז תדע שאין מה להרוויח, ואם אתה עושה את זה בשביל הכיף אז כבר תיקח את מה שאתה אוהב יותר

מה המטרה של הוספת הקלוריות? זה לא נספר לך כקלוריות של פחממה לטובת גדילה, זה בגדול סוכר עם חומרים משמרים וחומרי טעם וריח.... (אם רוצה להוסיף את זה באיזו שהיא צורה לתפריט זה רק כמשהו שאתה נהנה ממנו - אין בנסטי ערכים תזונתיים בדיוק......)

עוד דרך להוסיף קלוריות פשוט. יותר 'קל' מתפוז חתוך.
זה נטו סוכר, דרך גרועה ביותר להוסיף קלוריות, למה לא פשוט לקחת שק סוכר ולבלוס ממנו במהלך היום? (אני לא רציני, אל תעשה את זה)
אתה רוצה קלוריות קלות, תשתה חלב, זה גם יותר זול וגם ייתן לך ערכים טובים יותר, תאכל גם אגוזים, הם לא תופסים כמעט כלום מקום בקיבה ונותנים הרבה קלוריות

זה נטו סוכר, דרך גרועה ביותר להוסיף קלוריות, למה לא פשוט לקחת שק סוכר ולבלוס ממנו במהלך היום? (אני לא רציני, אל תעשה את זה)
אתה רוצה קלוריות קלות, תשתה חלב, זה גם יותר זול וגם ייתן לך ערכים טובים יותר, תאכל גם אגוזים, הם לא תופסים כמעט כלום מקום בקיבה ונותנים הרבה קלוריות

אגוזים זה יותר מדי שומן ויותר מדי אומגה 6.

אגוזים זה יותר מדי שומן ויותר מדי אומגה 6.
מה הבעיה עם שומן? ואומגה 6 אפשר לאזן גם עם עוד טיפה אומגה 3, אין כמעט סיכוי שתוציא את חומצות השומן מאיזון עם עוד כמה חופנים של אגוזים ביום

מה הבעיה עם שומן? ואומגה 6 אפשר לאזן גם עם עוד טיפה אומגה 3, אין כמעט סיכוי שתוציא את חומצות השומן מאיזון עם עוד כמה חופנים של אגוזים ביום

הבעיה עם שומן היא שמאגוזים אפשר בקלות לעבור את הכמות שאתה צריך ביום. אי אפשר לאזן אומגה 6 עם אומגה 3, זו תאוריה שלא עובדת. הדרך היחידה לאיזון היא לצרוך פחות אומגה 6.

הבעיה עם שומן היא שמאגוזים אפשר בקלות לעבור את הכמות שאתה צריך ביום. אי אפשר לאזן אומגה 6 עם אומגה 3, זו תאוריה שלא עובדת. הדרך היחידה לאיזון היא לצרוך פחות אומגה 6.
אני מניח שמי שסופר קלוריות גם יספור את הקלוריות שמגיעות מהאגוזים
ואומגה 3 ו-6 מתחרים על אותם מסלולים מטבוליים, אז עודף אומגה 3 אמור לאזן את עודף האומגה 6

איזה שטויות מדברים פה, משווים לי מיץ תפוזים סחוט (שאתה סוחט בעצמך) לבין נסטי.
אני אעמיד פנים שלא קראתי את התגובות שהיו פה
לנושא : כמובן שעדיף תפוזים סחוט.

איזה שטויות מדברים פה, משווים לי מיץ תפוזים סחוט (שאתה סוחט בעצמך) לבין נסטי.
אני אעמיד פנים שלא קראתי את התגובות שהיו פה
לנושא : כמובן שעדיף תפוזים סחוט.
אני מקווה שלטענה כזאת נחרצת יש הסבר משמעותי?

אני מקווה שלטענה כזאת נחרצת יש הסבר משמעותי?

לא זכור לי שעל תפוז יש תווית שמראה בדיוק למה לא בדיוק כדאי לקנות את זה מבחינה בריאותית.
ולא, אני לא צריך להביא לך מאמר או מחקר בנוגע לדברים האלו, זה אמור להיות הגיון פשוט שתפוז טבעי עדיף על איזה מיץ שהחברות רק רוצות שהוא יהיה כמה שיותר טעים, לא ממש מעניין אותם הבריאות שלך...

לא זכור לי שעל תפוז יש תווית שמראה בדיוק למה לא בדיוק כדאי לקנות את זה מבחינה בריאותית.
ולא, אני לא צריך להביא לך מאמר או מחקר בנוגע לדברים האלו, זה אמור להיות הגיון פשוט שתפוז טבעי עדיף על איזה מיץ שהחברות רק רוצות שהוא יהיה כמה שיותר טעים, לא ממש מעניין אותם הבריאות שלך...
לא ביקשתי מחקר, ביקשתי רק שתסביר איפה נמצא ההבדל הגדול הזה שאתה מדבר עליו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית