עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נסטי מפוצץ סוכר, חומרים משמרים ועוד כל מיני גאנק.שלום. האם יש הבדל בריאותי בין שתיית בקבוק נסטי/מיץ רגיל לבין שתיית תפוזים סחוט?
מיץ סחוט זה פרי, פירות הם מפוצצים בסוכר..מיץ סחוט טבעי לא מפוצץ סוכר?
מבחינה בריאותית. מבחינת ערכים הם די זהיםמאיזו בחינה עדיף? שניהם לא משהו מבחינת ערכים או לבריאות
גם מבחינה בריאותית הם די זהים, הייתי אולי הולך על מיץ סחוט כי יש בו קצת פחות סוכר וסיכוי לויטמינים, אבל אם אתה מצפה להרוויח משהו מאחד מהם אז תדע שאין מה להרוויח, ואם אתה עושה את זה בשביל הכיף אז כבר תיקח את מה שאתה אוהב יותרמבחינה בריאותית. מבחינת ערכים הם די זהים
זה נטו סוכר, דרך גרועה ביותר להוסיף קלוריות, למה לא פשוט לקחת שק סוכר ולבלוס ממנו במהלך היום? (אני לא רציני, אל תעשה את זה)עוד דרך להוסיף קלוריות פשוט. יותר 'קל' מתפוז חתוך.
זה נטו סוכר, דרך גרועה ביותר להוסיף קלוריות, למה לא פשוט לקחת שק סוכר ולבלוס ממנו במהלך היום? (אני לא רציני, אל תעשה את זה)
אתה רוצה קלוריות קלות, תשתה חלב, זה גם יותר זול וגם ייתן לך ערכים טובים יותר, תאכל גם אגוזים, הם לא תופסים כמעט כלום מקום בקיבה ונותנים הרבה קלוריות
מה הבעיה עם שומן? ואומגה 6 אפשר לאזן גם עם עוד טיפה אומגה 3, אין כמעט סיכוי שתוציא את חומצות השומן מאיזון עם עוד כמה חופנים של אגוזים ביוםאגוזים זה יותר מדי שומן ויותר מדי אומגה 6.
מה הבעיה עם שומן? ואומגה 6 אפשר לאזן גם עם עוד טיפה אומגה 3, אין כמעט סיכוי שתוציא את חומצות השומן מאיזון עם עוד כמה חופנים של אגוזים ביום
אני מניח שמי שסופר קלוריות גם יספור את הקלוריות שמגיעות מהאגוזיםהבעיה עם שומן היא שמאגוזים אפשר בקלות לעבור את הכמות שאתה צריך ביום. אי אפשר לאזן אומגה 6 עם אומגה 3, זו תאוריה שלא עובדת. הדרך היחידה לאיזון היא לצרוך פחות אומגה 6.
אני מקווה שלטענה כזאת נחרצת יש הסבר משמעותי?איזה שטויות מדברים פה, משווים לי מיץ תפוזים סחוט (שאתה סוחט בעצמך) לבין נסטי.
אני אעמיד פנים שלא קראתי את התגובות שהיו פה
לנושא : כמובן שעדיף תפוזים סחוט.
אני מקווה שלטענה כזאת נחרצת יש הסבר משמעותי?
לא ביקשתי מחקר, ביקשתי רק שתסביר איפה נמצא ההבדל הגדול הזה שאתה מדבר עליולא זכור לי שעל תפוז יש תווית שמראה בדיוק למה לא בדיוק כדאי לקנות את זה מבחינה בריאותית.
ולא, אני לא צריך להביא לך מאמר או מחקר בנוגע לדברים האלו, זה אמור להיות הגיון פשוט שתפוז טבעי עדיף על איזה מיץ שהחברות רק רוצות שהוא יהיה כמה שיותר טעים, לא ממש מעניין אותם הבריאות שלך...