עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא שותה את זה בשביל ויטמינים, אני שותה את זה כי זה טעים לי.הויטמינים נעלמים אחרי כמה דקות מרגע שסחטת את הקלמנטינה.
אז בכל מקרה אתה שותה מים עם סוכרים
בקיצור, תשתה מים גם בחיטוב וגם במאסה
יהושע ציין מחקר שבדק פירות והסיכונים שלהם לסכרת. אחת המסקנות מהחקר הייתה שמיץ פירות (טבעי) דווקא בעלת השפעה פחות טובה מפירות,. לכן שתיית מיצי פירות היא הרבה יותר טובה מכל מיץ מעובד שאי פעם תקנה, אבל היא לא תחליף למים \ לא כ"כ אידיאלי לשתות בכמות רבה...אני לא שותה את זה בשביל ויטמינים, אני שותה את זה כי זה טעים לי.
אז יש סיכון או לא?
ואפשר לשאול למה הם נעלמים?
ככה או ככה אני שותה מיץ. הקלוריות מאוד עוזרות לי. לחלבון אני מגיע ממקורות אחרים, והמיץ עוזר לי בהשלמת קלוריות.יהושע ציין מחקר שבדק פירות והסיכונים שלהם לסכרת. אחת המסקנות מהחקר הייתה שמיץ פירות (טבעי) דווקא בעלת השפעה פחות טובה מפירות,. לכן שתיית מיצי פירות היא הרבה יותר טובה מכל מיץ מעובד שאי פעם תקנה, אבל היא לא תחליף למים \ לא כ"כ אידיאלי לשתות בכמות רבה...
זה סיכון שלא הזיז לי מי יודע מה עד היום. אני מוכן לקחת את הסיכון הזה.יש סיכון בשתיית מיץ בכללי 😃
לא עברתי למיץ קלמנטינות בשביל ויטמינים.זה פשוט, שום דבר לא טוב כשעושים ממנו יותר מדי, פירות? בגלל הסוכר פירות, אתה יכול לקרוא כאן באתר על הפרוקטוז, בעיקר כשמדובר במיצים..לגבי ויטמינים, אתה תקבל את תסחט ותשתה..אם טעים לך פשוט תשתה..אבל כוס..אל תגזים והכול יהיה בסדר
אדישות תאית ? אתה מתכוון חוסר רגישות לאינסולין אולי ? או עמידות לאינסולין ?סכרת זה תהליך ארוך, בכמות כזאת של סוכר אתה מפתח אדישות תאית, תקרא על זה ואולי זה ישנה את דעתך.