הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הורדת אחוז שומן

EcoLine

משתמש מתחיל
59
0
נק' מוניטין:
0
59
0
1. האם יש אפשרות להוריד אחו שומן בזמן הצבא? התפקיד שלי זה טבח עושה שבוע שבוע הבעיה שלי זה לא להתאמן

2. ראיתי לאחרונה מחקר שמישהו ירד במשקל שלו ע"י הוצאת נוזלים מהגוף אך זה לא באמת הורדה באחוז השומן איך אני יכול לדעת שבאמת ירדתי באחוז השומן ולא באמת שירדו לי נוזלים בגוף?

תשמע אם אתה טבח בצבא הפיתווים מאוד גדולים לטעום מפה לטעום משם אז אם החלטת שאתה רוצה להוריד באחוזים זה קודם להגיע לעצמך בראש שאתה עושה שינוי.

ברוב הבסיסים יש חדרי כושר, תקח תוכנית בסיסית של FBW או AB תתחיל לעשות 3 -4 אימוני כוח בשבוע ותשלב הרבה ריצות, אופניים כל מה שאתה
כל זה בשילוב תזונה לא לאכול שטויות לא לאכול יותר מידי
אני בכוונה לא נכנס למחשבונים האלה כי אני יודע מה זה צבא אין לך זמן לכל השטויות האלה
פשוט תיהיה כנה עם עצמך סוף יום ומה לשפר למחרר

• פותח/ת השרשור
הבנתי אותך סבבה אחי תודה רבה

אתה יכול לעשות ריצות ותשתדל לאכול פחות..
אתה עושה שבוע שבוע אז אתה יכול להיא איתך אוכל מהבית כמו טונה ברנפלקס וכאלה

אם אתה באמת רוצה זה דווקא הכי קל בשבילך. אתה במטבח, אתה יודע מה אתה מכניס לאוכל שלך, וגם אתה עושה שבוע שבוע ככה שחצי מהזמן אתה בבית.

• פותח/ת השרשור
עכשיו אם מישהו יכול לעזור לי עם BMR ניסיתי ולא היה לי נראה שאני צריך לאכול רק 700 קלוריות ביום גובה 1.70 שוקל 66 בן 20

עכשיו אם מישהו יכול לעזור לי עם BMR ניסיתי ולא היה לי נראה שאני צריך לאכול רק 700 קלוריות ביום גובה 1.70 שוקל 66 בן 20

אם תדחוף 2-3 אימוני כוח תתחיל לאכול 1900 ביום ותוריד כשאתה נתקע

אההה סבבה אחי תודה

בכייף, ד"א תנסה לעשות אולי כשאתה בבית 3 אימוני כוח מסודרים ABA , וכשאתה בצבא תעשה תרגילים דומים שעובדים על משקל גוף \ לך לחדר כושר של הבסיס אם יש כזה.

מבחינת תזונה אתה טבח..שלוט על מה שאתה אוכל זה הכי קל ככה - אתה שולט.

• פותח/ת השרשור
יש לנו חדר כושר בבסיס לשלוט קצת קשה עם כל הקוראסונים אחי חחחח אבל מנסים

יש לנו חדר כושר בבסיס לשלוט קצת קשה עם כל הקוראסונים אחי חחחח אבל מנסים

אם אתה רוצה פשוט אל תגע בדברים האלה, אם אתה לא מספיק רוצה סביר להניח שלא תצליח ושום תוכנית לא תעשה פלאים

Back
למעלה תחתית