הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חדש בנושא, אין מושג מה לעשות (כולל תמונות)

• פותח/ת השרשור Yoske
  • פורסם בתאריך

Yoske

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי לכולם,
אוקיי אז קצת רקע עליי.
בן 21, גובה 1.95, שוקל כרגע 94 קילו.
לעולם לא נכנסתי למכון כושר.
אחרי ניתוח גינוקומסטיה.
לפני כשנה הייתי שוקל 140 קילו, עשיתי דיאטה רצחנית שהרגה את הגוף שלי.
המשקל שיא שהגעתי היה 87 קילו.
הירידה הייתה ללא ניתוח, פשוט הייתי מרעיב את עצמי, אוכל פעם ביום קצת קורנפלקס עם חלב, ופעם בשבוע מנת בשר קטנה.
הייתי יורד בטירוף (השיא זה 9.5 קילו בשבוע).
החלטתי לתפוס את עצמי בידיים ולהתחיל להתאמן.
כל הזמן אמרתי בקרוב בקרוב ועכשיו הגיע הזמן.
המטרה שלי היא פשוט להיראות טוב, לא רוצה להיות נפוח ומגעיל, קוביות, ידיים, רגליים, גב.. נורמלי.
הבעיה היא שאין לי מושג מה לעשות, להגיע למכון ואז?
מה אני צריך..? מאסה? חיטוב? איזה תרגילים לעשות? מה לאכול (אם בכלל)?

מצורפות תמונות גוף מכמה זוויות.

תודה רבה לעוזרים.

http://up402.siz.co.il/up3/nhjtbdjjzmzj.png
http://up402.siz.co.il/up2/tdmk1yamnjzm.png
http://up402.siz.co.il/up1/ywmyyjnn1je3.png

בזמן שאתה מחכה למומחים רציתי רק להגיד לך כל הכבוד על השינוי!
אתה עדיין צעיר ולכן טוב מאוד שאתה מתחיל לדאוג לעצמך, הרעבה עצמית אף פעם לא נגמרת טוב וכאן יש לך הזדמנות לתקן.
בהצלחה

הבעיה היא שאין לי מושג מה לעשות, להגיע למכון ואז?
מה אני צריך..? מאסה? חיטוב? איזה תרגילים לעשות? מה לאכול (אם בכלל)?
ראשית: אני לא אחד מהמומחים שמרטין מדברת עליהם אבל זה מעולם לא מנע אותי מלהגיד מה שאני חושב, אז הנה:

אתה צריך להפוך את סדר השאלות האלה. קודם כל צריך להתביית על מטרה (מסה? חיטוב?) וממנה לגזור את הדרך. במקרה שלך, למרות שלפי התמונות לא היה מזיק לך להעלות מסת שריר לא הייתי ממהר להחליט שזה הכיוון הנכון - מי שהוריד 45 ק"ג בטח צריך להזהר מהרפתקאות שכרוכות בעליה במשקל.

אן אין לך בעיה כלכלית, הייתי מתייעץ עם איש מקצוע טוב לפני ההתחלה, ומגבש יחד איתו את תוכנית הפעולה (גם כאן באתר יש כמה מדריכים, ויש גם אפשרות לקנות ייעוץ בתשלום מבעלי האתר). אם אתה מעדיף להמנע מזה, במכון הכושר יש מדריכים ואחד מהם יבנה עבורך תוכנית (ככה העסק הזה עובד). לפני שאתה עושה איתה משהו חזור הנה וספר מה הוא המליץ לך, ייתכן שיתנו לך חוות דעת מועילה לגבי שינויים רצויים, איתה תוכל לחזור למדריך, ועם קצת מזל תגבשו ביחד תוכנית מתוקנת מותאמת לך.

בכל אופן, המטרה העיקרית שלי היא להגיד לך שכשאתה מגיע לחדר כושר יש מי שבונה איתך תוכנית ומלמד אותך את התרגילים, שלא תחשוב שפשוט זורקים אותך למים ואתה צריך ללמוד לבד איך לא לטבוע (אם כי בחלק מחדרי הכושר הבעיה היא לא שזורקים אותך למים אלא שנועלים לך מגפי בטון לפני כן 😃)

• אהבתי
Reactions: Tom
בתור התחלה תירשם לחדר כושר קודם כל ותיראה אם יש לך באמת מוטיבצייה כי יש כאלה שנירשמים בהתחלה מתחילים להיתאמן ואחרי חודש מיתייאשים ומפסיקים .. ואתה בתור מתחיל לך תירשם תעשה תוכנית רגילה של מתחילים שמה ידריכו אותך למרות שהמאמנים בחדריי הכושר לא שווים אבל בתור מתחיל בשבילך זה סבבה ולאט לאט תתקדם ..

• פותח/ת השרשור
אני אשמח אם תוכלו לתת לי תוכנית אימונים.
כי כשאני מגיע למכון אני פשוט עושה מכל דבר קצת.
תודה ויום נעים.

תגש למאמן בחדר כושר שיבנה לך תוכנית אימונים אתה בסך הכל מתחיל

• פותח/ת השרשור
תגש למאמן בחדר כושר שיבנה לך תוכנית אימונים אתה בסך הכל מתחיל
אני לא ממש סומך על המאמן במכון ובגלל זה רציתי שחבריי הפורום המקצועיים יותר יבנו לי תוכנית.

נ.ב
לפי התמונות והנתונים, האם אני צריך ללכת על חיטוב או מסה?

תודה לעונים.

מסה, קח אימון מכל מדריך שסיים כל קורס מסויים, איך לתת תרגילים למתחיל הם יודעים. תתחיל להתאמן ובזמן זה תקרא קצת על התחומים השונים, סוגי אימונים ותבחר לך מה שמרגיש הכי נכון.

• פותח/ת השרשור
מסה, קח אימון מכל מדריך שסיים כל קורס מסויים, איך לתת תרגילים למתחיל הם יודעים. תתחיל להתאמן ובזמן זה תקרא קצת על התחומים השונים, סוגי אימונים ותבחר לך מה שמרגיש הכי נכון.

אני אחרי אימון ראשון ואני קצת תפוס אז אני אתאמן מחר ואני רוצה להגיע עם תוכנית מסודרת.
המאמן בקושי נמצא במכון (קאנטרי), אז אשמח אם מישהו יוכל לתת לי תוכנית למסה שתתאים לי ואם אילו משקלים להתחיל..
תודה!

Back
למעלה תחתית