תמונה הערכת אחוז שומן

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
פרונט רפוי
pzvp.jpg

פרונט מכווץ
hrrv.jpg

פרופיל
ealm.jpg

175 ס"מ
82.5 ק"ג
בן 15

• פותח/ת השרשור
22-3~
איך הגעת למצב הזה?
למה הגעת למצב הזה?
פשוט אכלתי בלי לשים לב יותר מדי לקלוריות.
הגעתי כי היה לי יותר חשוב לצבור מסה ולהתקדם מלחטב. התחלתי את המסה (SS) על 18% שומן, הייתי מודע ב-100% שאני אסיים על אחוז כזה ואפילו ציפיתי ל-25% שומן. בכל מקרה, אני לא מתכוון לעבור את ה-20-18 במסות הבאות.

הגעתי כי היה לי יותר חשוב לצבור מסה ולהתקדם מלחטב. התחלתי את המסה (SS) על 18% שומן, הייתי מודע ב-100% שאני אסיים על אחוז כזה ואפילו ציפיתי ל-25% שומן. בכל מקרה, אני לא מתכוון לעבור את ה-20-18 במסות הבאות.
החלק הבעייתי הוא שנראה שלא צברתה גרם שריר אתה נראה כמו ילד שמנמן שלא מתאמן שלא יודע מה זה מכון בכלל
אתה בן 14-15 בערך ?
אתה מבזבז את הזמן ומתעלל בגוף שלך תתעורר

• פותח/ת השרשור
החלק הבעייתי הוא שנראה שלא צברתה גרם שריר אתה נראה כמו ילד שמנמן שלא מתאמן שלא יודע מה זה מכון בכלל
אתה בן 14-15 בערך ?
אתה מבזבז את הזמן ומתעלל בגוף שלך תתעורר
אני התקדמתי בסקוואט מאיזור 70-65 ק"ג ל-3X5 ל-120 ל-3X5 ודדליפט מ-90X5 ל-140X5. פלג גוף עליון התקדמתי אבל לא בצורה משמעותית, הבנץ' תקוע המתח התקדם רק טיפה והפרס היחיד שעלה 10 ק"ג.
אבל שתבין- לפני המסה הזו שקלתי 63 ק"ג, אותו גובה ו-15% שומן.
שוב, אתה המטרות שלי השגתי והסקוואט והדדליפט שלי התחזקו, מסה הבאה אני כבר לא מתכוון לעבור את ה-20% שומן בשום מצב, זה היה חד פעמי.

לצבור מסה = לאכול בלי בקרה?
לא צברת גם מסה וגם השמנת.. יצאת קירח מכאן ומכאן

• פותח/ת השרשור
לצבור מסה = לאכול בלי בקרה?
לא צברת גם מסה וגם השמנת.. יצאת קירח מכאן ומכאן
לא אמרתי את זה.
המטרה העיקרית הייתה לצבור שריר ולהתקדם במשקלים, בעיקר משקלים. אכלתי בלי בקרה כי זו הייתה אמורה להיות מסה קצרה (והיא הייתה כזו) ולא רציתי להיתקע וככה הכי טוב לי.
יכלתי ללכת על פלוס קלורי של 500-600 אבל העדפתי להתפרק על פלוס של 500-1500 ולהספיק בחודשיים-שלושה האלה להגיע למשקלים שאני תכננתי, והגעתי.
בכל מקרה זה לא הנושא, רציתי לדעת מה האחוז שומן שלי, לא לקבל ביקורת מתוצאות שאני מודע ומרוצה מהן.

אני התקדמתי בסקוואט מאיזור 70-65 ק"ג ל-3X5 ל-120 ל-3X5 ודדליפט מ-90X5 ל-140X5. פלג גוף עליון התקדמתי אבל לא בצורה משמעותית, הבנץ' תקוע המתח התקדם רק טיפה והפרס היחיד שעלה 10 ק"ג.
אבל שתבין- לפני המסה הזו שקלתי 63 ק"ג, אותו גובה ו-15% שומן.
שוב, אתה המטרות שלי השגתי והסקוואט והדדליפט שלי התחזקו, מסה הבאה אני כבר לא מתכוון לעבור את ה-20% שומן בשום מצב, זה היה חד פעמי.
אם המטרות שלך הם נטו להתחזק אז אתה יכול לסמן V
אבל אם אפילו קצת חשוב לך איך אתה נראה או מה אחוז שומן כזה עושה לגוף אז נכשלת בגדול במסה הזות

לא משנה איזה תוכנית אתה מתכוון לעשות - כוח או פיצול
אין טעם ושום סיבה שתגבה את זה שעושים מסה על אחוז שומן כזה. היית צריך להתחיל דיאטה ועכשיו סתם אתה מעקב אפשרויות.
בהצלחה ולהבא תדע לחשוב חכם, רק ככה תתקדם

• פותח/ת השרשור
אם המטרות שלך הם נטו להתחזק אז אתה יכול לסמן V
אבל אם אפילו קצת חשוב לך איך אתה נראה או מה אחוז שומן כזה עושה לגוף אז נכשלת בגדול במסה הזות
רואים שאני שמן אבל גם רואים שריר והרבה אומרים לי את זה.
בכל מקרה זה לא משנה, אני מרוצה מהתוצאות למרות שלהבא אני לא אגיע לאחוז כזה מסיבות בריאותיות נטו.
לא משנה איזה תוכנית אתה מתכוון לעשות - כוח או פיצול
אין טעם ושום סיבה שתגבה את זה שעושים מסה על אחוז שומן כזה. היית צריך להתחיל דיאטה ועכשיו סתם אתה מעקב אפשרויות.
בהצלחה ולהבא תדע לחשוב חכם, רק ככה תתקדם
שוב אני יודע שזה אחוז גבוה, זה לא נראה טוב, לא נראה שיש לי הרבה שריר, שזה מסוכן בריאותית אבל אני שלם עם התוצאה, התקדמתי במשקלים וסוף סוף אני עם משקלים נורמליים ולא משקלים של ילדה.
בפעם הבאה אני לא אגיע לזה וגם לא קרוב ואני אשלוט יותר בתזונה שלי אבל הייתי חייב לעשות את זה בשביל עצמי, הגיע הזמן לעשות SS נורמלית אחרי שנה וחצי ועשיתי את זה מבחינתי.

לא אמרתי את זה.
המטרה העיקרית הייתה לצבור שריר ולהתקדם במשקלים, בעיקר משקלים. אכלתי בלי בקרה כי זו הייתה אמורה להיות מסה קצרה (והיא הייתה כזו) ולא רציתי להיתקע וככה הכי טוב לי.
יכלתי ללכת על פלוס קלורי של 500-600 אבל העדפתי להתפרק על פלוס של 500-1500 ולהספיק בחודשיים-שלושה האלה להגיע למשקלים שאני תכננתי, והגעתי.
בכל מקרה זה לא הנושא, רציתי לדעת מה האחוז שומן שלי, לא לקבל ביקורת מתוצאות שאני מודע ומרוצה מהן.
מעניין אותי ממה מורכבת התזונה שלך

רואים שאני שמן אבל גם רואים שריר והרבה אומרים לי את זה.
בכל מקרה זה לא משנה, אני מרוצה מהתוצאות למרות שלהבא אני לא אגיע לאחוז כזה מסיבות בריאותיות נטו.

שוב אני יודע שזה אחוז גבוה, זה לא נראה טוב, לא נראה שיש לי הרבה שריר, שזה מסוכן בריאותית אבל אני שלם עם התוצאה, התקדמתי במשקלים וסוף סוף אני עם משקלים נורמליים ולא משקלים של ילדה.
בפעם הבאה אני לא אגיע לזה וגם לא קרוב ואני אשלוט יותר בתזונה שלי אבל הייתי חייב לעשות את זה בשביל עצמי, הגיע הזמן לעשות SS נורמלית אחרי שנה וחצי ועשיתי את זה מבחינתי.
שאני יבין אתה מתאמן שנה וחצי :?

• פותח/ת השרשור
מעניין אותי ממה מורכבת התזונה שלך
upload_2013-12-29_17-15-9.png
זה כעיקרון תפריט אבל לא ממש ברור, את ה-6 ביצים אני מחלק לכמה מנות והאבקה היא לא ביצה אלה מי גבינה וכו', אבל זה הבסיס. אני מוסיף לזה כל מיני ג'אנק קטנים כמו עוגיות, עוגות, עלי גפן וכו'.
שאני יבין אתה מתאמן שנה וחצי :?
כן, אולי עכשיו אתה מבין למה אני כל כך רציתי לעשות את זה. חיטבתי בהתחלה ללא הצלחה->עברתי ליעוץ->חיטבתי חודשיים->מסה חודש-חודשיים->פציעה בברך->כמה חודשים של אימונים מבוזבזים ובדיקות מה עם הברך->המסה הזו.
הייתי חייב לסמן V על המשקלים האלה אחרי כל כך הרבה זמן מבוזבז והייתי מוכן להגיע לאחוז כזה בשביל זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית