הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

2014 - שאיפות

למחוק את הפורום.
ברוח הבשורה:
MyGeniousMeme (54).png
MyGeniousMeme (56).png
MyGeniousMeme (55).png

140 קילו סקוואט לחמשייה
110 חזה 160 דדליפט. 65 פרס
מתח +20 .
ולהתחיל לחטב את הכרס כמעט לא רואה את הזין

מבחינת האימונים- פשוט להיות אתלט יותר טוב, המטרה שלי היא לא בתחום הליפטינג או בתחומים אחרים. אני רוצה להיות ספורטאי מספיק טוב בשביל לעשות סנאץ' 100 קילו ביום אחד (כרגע אני עומד על 85-90), ויום אחר כך לרוץ/לחתור 10 ק"מ בסבבה. ככה אני רוצה ששבוע האימונים שלי יראה, שכל יום אני אעשה משהו אחר.

מבחינת החיים- אני מאוד מבסוט מהחיים שלי כרגע, אני בגיל מאוד כיפי (16) ויש לי דברים שאני משקיע בהם אנרגיות והם נותנים לי אנרגיות ושמחה בחזרה, אני רוצה שיהיה לי את הכוח להמשיך ככה, ואז כל הדברים ה"חומריים" פשוט מסתדרים מעצמם.
לגור בארה"ב ולהסתדר על אישורים.

בהצלחה חבר! מאמין בך!

מבחינת החיים- אני מאוד מבסוט מהחיים שלי כרגע, אני בגיל מאוד כיפי (16) ויש לי דברים שאני משקיע בהם אנרגיות והם נותנים לי אנרגיות ושמחה בחזרה, אני רוצה שיהיה לי את הכוח להמשיך ככה, ואז כל הדברים ה"חומריים" פשוט מסתדרים מעצמם.
"היבריס"

אני ידאג שלא תהיה מבסוט ...👹

להחזיר את הגוף למראה הנורמלי שלו. כרגע המטרה זה 80 קילו על 10 אחוז שומן (מטרת ביניים לחצי שנה זה 76 קילו)
תעסוקתית? לסיים את השירות הסדיר מה שיאפשר לי לממן באופן הרבה יותר רציני את הפיתוח גוף שלי.

רעיון יפה אלי.

הייתי רוצה לשפר את הבנץ' ב15 קילו ולהגיע ל82 קילו על אחוז שומן נמוך יחסית (בשבילי זה 10-11).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית