תמונה הערכת אחוז שומן

זה לא ישאר ככה האחוז שומן שלך לא גבוהה אבל בשביל להוריד את המותניים צריך סבלנות וזה לוקח קצת זמן ובשביל לאזן את זה תעשה הרבה מתח רחב זה יגדיל לך את הגב ייראה הרבה יותר טוב

• פותח/ת השרשור
זה לא ישאר ככה האחוז שומן שלך לא גבוהה אבל בשביל להוריד את המותניים צריך סבלנות וזה לוקח קצת זמן ובשביל לאזן את זה תעשה הרבה מתח רחב זה יגדיל לך את הגב ייראה הרבה יותר טוב
טוב תודה כי חשבתי אולי זה גנטיקה או משהו

תלמד לקבל ביקורת זה שאומרים לך 15 ומספרים כאלה זה לא אומר שהם צודקים.
אם אתה בטוח בעצמך תעלה תמונת שרואים את ככל ההמסטרינג וגב מאחורה..
יש לך מלא נוזלים בגוף,אל תחשוב שמתמונת בטן מעריכים א״ש
יאלה דיאטה

• פותח/ת השרשור
יאלה דיאטה
אתה צודק אבל אחי 20 -21 אחוז שומן זה יותר מידי אתה הגזמתה קצת אולי לא 15 אבל גם לא 20-21 שבוע הבא אני מודד אחוז שומן עם קליפר ואני ידע בטוח כמה אחוז שומן יש לי גם זה לא כל כך נראה לי 20-21 אחוז אני גובה 175 משקל 72

תאמת לדעתי אחרי שהסתכלתי על התמונות הא״ש שיש לך אין להם שום משמעות , הבעייה הגדולה והמרכזית לדעתי שאין לך פשוט מסת שריר בכלל, אני לא בא להעליב כמובן אני מנסה לפתוח לך את העיניים , אין לך בכלל מסת שריר , מה זה משנה אם תחטב או לא תחטב, לדעתי אתה אמור לעלות איזה 15 קילו לפחות לפני שתתחיל חיטוב !!!!
אלא אם כן אתה סתם רוצה להיות בחור רזה עם קוביות שזה בסדר גמור וכל מה שאמרתי בטל ומבוטל !
אבל אם אתה רוצה להראות כמו אחד שמתאמן בחדר כושר ולהיות טיפה חטוב אז תעלה במסה לפחות עד סוף 2014 , תאכל המון בשר ואורז תתאמן חזק ! ורק אז תחשוב על לחטב !

יאלה דיאטה
הבעיה שלו זה חוסר במסה לא א״ש גבוה
זה שאצלך האמסטרינג וגב ״נוזליים״ רק ב20+ זה בגלל שיש לך פאקינג שריר שם (ד״א קיבלת מוניטין ממני באשכול תמונות חתיכת קרנף)

• פותח/ת השרשור
תאמת לדעתי אחרי שהסתכלתי על התמונות הא״ש שיש לך אין להם שום משמעות , הבעייה הגדולה והמרכזית לדעתי שאין לך פשוט מסת שריר בכלל, אני לא בא להעליב כמובן אני מנסה לפתוח לך את העיניים , אין לך בכלל מסת שריר , מה זה משנה אם תחטב או לא תחטב, לדעתי אתה אמור לעלות איזה 15 קילו לפחות לפני שתתחיל חיטוב !!!!
אלא אם כן אתה סתם רוצה להיות בחור רזה עם קוביות שזה בסדר גמור וכל מה שאמרתי בטל ומבוטל !
אבל אם אתה רוצה להראות כמו אחד שמתאמן בחדר כושר ולהיות טיפה חטוב אז תעלה במסה לפחות עד סוף 2014 , תאכל המון בשר ואורז תתאמן חזק ! ורק אז תחשוב על לחטב !
אני יגיד לך את האמת אני לא אוהב את כל הגדולים האלה וכל זה אני פשוט רוצה קוביות וחזה טוב אולי יותר מאוחר כבר אני יתחיל עם כל זה ושאלה לי אלייך שאני ירד לאחוז שומן נמוך יהיה לי קוביות או שלא יהי לי כלום בבטן?

לא יודע ! קוביות זה שריר השאלה עם יש לך בכלל מסת שריר, וחזה בולט זה גם שריר , אם יש לך מסת שריר סבירה (שאותה לא רואים לפי התמונות) אז יהיה לך קוביות וחזה עם תרד בא״ש
אגב אל תדאג אתה לא תהיה כמו ׳הגדולים האלו והמנופחים׳ בשנים הקרובות גם אם תרצה ותתאמץ !
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
לא יודע ! קוביות זה שריר השאלה עם יש לך בכלל מסת שריר, וחזה בולט זה גם שריר , אם יש לך מסת שריר סבירה (שאותה לא רואים לפי התמונות) אז יהיה לך קוביות וחזה עם תרד בא״ש
אגב אל תדאג אתה לא תהיה כמו ׳הגדולים האלו והמנופחים׳ בשנים הקרובות גם אם תרצה ותתאמץ !
בהצלחה
בחזה יש לי שאני מכווץ אני מרגיש ממש אבל בבטן אני לא יודע

להרגיש זה עניין של עובדתיות שיש שם שריר
השאלה היא כמה המסה שם גדולה.. ולפי התמונות היא רחוקה מלהיות במטרה שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית