הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה| לחץ דם גבוהה

eranshani2

משתמש מתחיל
132
4
נק' מוניטין:
68
132
4
שלום לכולם,
היום הלכתי להוציא אישור רפואי לחדר כושר . אז הרופא עשה לי בדיקת לחץ דם .יצא לי גבוה משצריך.
הוא אמר שבין היתר פעילות אנ-ארובית תורמת לזה. השאלה אם זה משהו שבסדר שזה קורה לכולם כמו שפעם בבדיקות דם היה לי איזשהי תוצאה גבוהה אבל זה תקין כי אני מתאמן.

תודה לעוזרים ,

לחץ דם יכול לנבוע מכמה סיבות כלליות , ייתכן שמיהרת לבדיקה ? הלכת ברגל אליה? ישנת טוב בלילה ? שתיתי קפה לפני? (מניח שהיית בצום) או שאפילו אתה אוכל הרבה נתרן.

בגדול , פעילות אירובית תעשה לך רק טוב.
תיהיה רגוע.

פעילות אנאירובית? יכול להיות שהוא התכוון שאי פעילות אירובית גורמת לזה
תתחיל לעשות אירובי תוך שבועיים אתה בסדר

יכול להיות שהגעת לבדיקה לחוץ? אני פעם אחת עשיתי את הבדיקה בלחץ ויצא לי לחץ דם מאוד גבוה, תנסה להיות רגוע לפני הבדיקה

• פותח/ת השרשור
^^ אז ככה :
הוא התכוון למשקולות , שהן יכולות לגרום לזה . עכשיו באמת אחרי תקופה שלא עשיתי פעילות אירובית אני חוזר .
היה לי X/140 , בן 18 . ותכלס הכל יכול להיות בגלל זה אני אעשה עוד פעם בדיקת ארגומטריה (בזמן מאמץ), לא נבהלתי מזה או משהו כי בסך הכל מגיל קטן עסקתי בספורט ואולי טיפה תקופה של לחץ אבל יעבור . המטרה של האשכול היא לדעת האם באמת משקולות יכולות לגרום לזה , ואם כן האם זה תקין למישהו שמתאמן שיהיה לו לחץ דם גבוה יותר ממישהו שלא מתאמן..

^^ אז ככה :
הוא התכוון למשקולות , שהן יכולות לגרום לזה . עכשיו באמת אחרי תקופה שלא עשיתי פעילות אירובית אני חוזר .
היה לי X/140 , בן 18 . ותכלס הכל יכול להיות בגלל זה אני אעשה עוד פעם בדיקת ארגומטריה (בזמן מאמץ), לא נבהלתי מזה או משהו כי בסך הכל מגיל קטן עסקתי בספורט ואולי טיפה תקופה של לחץ אבל יעבור . המטרה של האשכול היא לדעת האם באמת משקולות יכולות לגרום לזה , ואם כן האם זה תקין למישהו שמתאמן שיהיה לו לחץ דם גבוה יותר ממישהו שלא מתאמן..
אני כמעט בטוח באופן חד משמעי שאין קשר בין השניים.
אם לא תתאמן יהיה לך לחץ דם גבוה
אם תהיה לחוץ יהיה לך
תרופות למיניהן וכו'

כן יש קשר מסויים בין משקולות ללחץ דם, צריך להתאים בין הנתונים. תניה תחת מעקב! אם הלחץ דם לא יורד תצטרץ להפעיל שיקולים באימונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית