הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Power Lift Trainer Shoes ב45 דולר

אתה מידה 45+ ?
איך הצלחתם להזמין?
ברגע שאני לוחץ להמשיך לחשבון, הם אומרים לי שהם לא מזהים את הצירוף של העיר, ארץ וזיפ קוד.
למרות שלחצתי בהתחלה על ישראל, מעל כתובת החשבון רשום ארה"ב
אגב זה בshipping adress:help:

• פותח/ת השרשור
איך הצלחתם להזמין?
ברגע שאני לוחץ להמשיך לחשבון, הם אומרים לי שהם לא מזהים את הצירוף של העיר, ארץ וזיפ קוד.
למרות שלחצתי בהתחלה על ישראל, מעל כתובת החשבון רשום ארה"ב
אגב זה בshipping adress:help:

אם אני לא טועה אין משלוחים לישראל אז צריך להשתמש בחברת שילוח, זה בכל זאת יוצא 65 דולר.

אני 45
אתה יודע לכמה זמן תקף המבצע הזה?
עד גמר המלאי כנראה. ולמי שזה לא מתאים קיבלתי מידע ממקור אמין ששבוע הבא הריבוק לייט פוואר יצאו בשבוע הבא

אם אני לא טועה אין משלוחים לישראל אז צריך להשתמש בחברת שילוח, זה בכל זאת יוצא 65 דולר.

עד גמר המלאי כנראה. ולמי שזה לא מתאים קיבלתי מידע ממקור אמין ששבוע הבא הריבוק לייט פוואר יצאו בשבוע הבא
אילו נעליים הריבוק האלה?

אילו נעליים הריבוק האלה?
״מידע ממקור אמין ״ חח כל הפייסבוק שלי מפוצץ בזה
והריבוק לפי מה שהבנתי מתאים לlb ולד דדליפט ולכל שאר תרגילי העזר שבד״כל ליפטר עושה אין הרבה מידע רק סרטוני הדגמה (סוליה די שטוחה)

י
״מידע ממקור אמין ״ חח כל הפייסבוק שלי מפוצץ בזה
והריבוק לפי מה שהבנתי מתאים לlb ולד דדליפט ולכל שאר תרגילי העזר שבד״כל ליפטר עושה אין הרבה מידע רק סרטוני הדגמה (סוליה די שטוחה)
אפשר לראות קצת מידע על זה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית