הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפשרי לקחת נובלדקס תוך כדי...

guysudri2

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
אפשרי לקחת נובלדקס, תוך כדי שאני מריץ סייקל של טסט מינון נמוך של 250 בשבוע?
פשוט עשיתי סייקל דיבול סולו והכנסתי באמצע הסייקל של הדיבול זריקה פעם בשבוע של 250 של טסט
עכשיו סיימתי עם הדיבול אבל נשאר לי עוד שתי שבועות של הטסט,
השאלה אם להתחיל נובלדקס כי מדי פעם יש לי גירודים בפיטמות או לחכות עוד שבועיים שאני יסיים עם הטסט

אפשרי לקחת נובלדקס, תוך כדי שאני מריץ סייקל של טסט מינון נמוך של 250 בשבוע?
פשוט עשיתי סייקל דיבול סולו והכנסתי באמצע הסייקל של הדיבול זריקה פעם בשבוע של 250 של טסט
עכשיו סיימתי עם הדיבול אבל נשאר לי עוד שתי שבועות של הטסט,
השאלה אם להתחיל נובלדקס כי מדי פעם יש לי גירודים בפיטמות או לחכות עוד שבועיים שאני יסיים עם הטסט
קשה לי להאמין שחטפת ג'ינו ממינון טסט כ"כ נמוך (אלא אם אתה מכיר רגישות מיוחדת כזאת אצלך). דיבול ארומאטי במידה מתונה בלבד.
חשוב פעמיים אם זה מרגיש כמו ניצני ג'ינו.
אחרת סיים עם הטסט (במינון המוזר) ועשה pct רגיל.

• פותח/ת השרשור
מה הנקודה של זריקה אחת של 250?

אין לי מושג... פשוט באמצע הסייקל של הדיבול הבנתי שעדיף לי להוסיף לזה טסט וקיבלתי בקבוקון אחד של טסט אנתת 10ML של A&S אז אמרתי נשמתמש בזה סתם פעם בשבוע 250 סתם להיות אנאבולי בקטנה מאשר לזרוק את זה לפח
קשה לי להאמין שחטפת ג'ינו ממינון טסט כ"כ נמוך (אלא אם אתה מכיר רגישות מיוחדת כזאת אצלך). דיבול ארומאטי במידה מתונה בלבד.
חשוב פעמיים אם זה מרגיש כמו ניצני ג'ינו.
אחרת סיים עם הטסט (במינון המוזר) ועשה pct רגיל.

אני חושב שפיספסתה אותי, הרגע סיימתי סייקל של דיבול בגלל זה החשש לג'ינו, לא בגלל הטסט

אין לי מושג... פשוט באמצע הסייקל של הדיבול הבנתי שעדיף לי להוסיף לזה טסט וקיבלתי בקבוקון אחד של טסט אנתת 10ML של A&S אז אמרתי נשמתמש בזה סתם פעם בשבוע 250 סתם להיות אנאבולי בקטנה מאשר לזרוק את זה לפח

אני חושב שפיספסתה אותי, הרגע סיימתי סייקל של דיבול בגלל זה החשש לג'ינו, לא בגלל הטסט

חבל מאוד כי ״ ככה לא פועלים ״ .
החלטת ללכת על זריקות? תבצע את זה בצורה כמו שצריך , 500 טסט אננטט מפוצל ל2 זריקות בשבוע , פרגניל במהלך הסייקל לפי הפרוטוקול , מזה הערבובים האלו? ויאל של 10cc ועוד אננטט לא יזיז לך ת׳ביצה.
תרכוש סייקל כמו שצריך ותריץ.

אני חושב שאתה פיספסת אותי...
דיבול הוא ארומאטי, אך במידה מתונה.שילוב של דיבול וטסט במינון שציינת הוא סייקל עם חשש נמוך יחסית לתופעות לוואי אסטרוגניות (בגלל המינון).
נולבה הוא SERM, בהחלט לא גרעינים ויכול להזיק, בשום פרוטוקול ובשום מקום הוא לא נכנס בזמן סייקל ומאחר ולא הייתי מצפה לג'ינו מהסייקל שעשית אלא במקרים מאוד חריגים אני אומר שזה תמוהה בעיני. בכל מקרה גירוד זה לא עקצוץ או גוש וגם ככה לא טוב לגרד בפטמות יותר מדי (ברצינות).
יש כאלה שמעקצץ להם בכל פעם שהם קוראים את המילה ג'ינו ובאמת נושאים הקשורים בג'ינו עלו הרבה בפורום לאחרונה.

• פותח/ת השרשור
סבבה חברים הבנתי אותכם, אסיים את השטויות שעשיתי שזה עוד 2 זריקות יעשה pct (אני צריך בכלל? ) ולקראת הקיץ אני יעשה סייקל מחושב של טסט אנתת נקי 500 בשבוע עם פיצול של 2 זריקות ויריץ את זה 8 שבועות

סבבה חברים הבנתי אותכם, אסיים את השטויות שעשיתי שזה עוד 2 זריקות יעשה pct (אני צריך בכלל? ) ולקראת הקיץ אני יעשה סייקל מחושב של טסט אנתת נקי 500 בשבוע עם פיצול של 2 זריקות ויריץ את זה 8 שבועות
כדי שלא תעשה שטויות (לא שאמרנו שעשית) קח בחשבון ששמונה שבועות מהווה תקופה קצרה מדי להרצה של טסט אנטט.

אננטט צריך לעשות 10-15 שבועות
אם לא בא לך סייקל ארוך אז לך על פרופיונט 1cc כל יומים 6-9 שבועות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית