שלום חברים.. אני מתאמן כמה שנים מאסה/כוח בסיסית. עליתי ירדתי הלוך ושוב.
בכול מקרה בעבר הייתי מתאמן קצת איגרוף הפסקתי בשלב מסויים וגם התחלתי לעשן כבר כמה שנים.
רציתי לעשות מהפך, לשנות את תוכנית האימונים העכשווית שלי לתוכנית שמתאימה יותר ל-MMA בשילוב עם אימון או 2 אימונים בשבוע של ספארינג, ועבודה עם שק (יש לי את כל הציוד הנדרש מימים עברו).
כרגע אני מתאמן בצורה פשוטה 3 פעמים בשבוע ABC
A - חזה+יד קדמית (4 תרגילים חזה , 2 תרגילים יד קדמית)
B - גב+יד אחורית (4 תרגילים גב , 2 תרגילים אחורית)
C - כתפיים 5 תרגלים
אז ככה. אני שוקל 65 גובה 173
משקלי עבודה שפחות או יותר חשובים בתרגילי בסיס--
--חזה 4X8 - משקל 28.5 בעלייה ל- 30 ק"ג כל צד בסט האחרון (80 ק"ג סה"כ).
--גב לא עבדתי תרגילים מסובכים אלא בסייסים, 4X8 מתח - פולי עליון 4X8 עם משקל של 60-70 ק"ג
"מסור" עם משקולת יד של 30 ק"ג גם כן 4X8
--כתפיים - לחיצה עם מוט 20 עד 22 ק"ג כל צד
אחרי החפירה. לאיזה תוכנית אימונים אינטנסיבית אחרת אני יכול לעבור שתתמקד על סיבולת, חוזק, "מהירות" ואיך אני משלב עוד אימוני ספאר ושק אגרוף בין לבין? כמובן שאנסה בהדרגה להפסיק לעשן עד לצמיתות למען התוכנית.
כוונתי הכללית היא להפסיק עם חיים של עישון מאסיבי ואימוני כוח שלא מועילים כי אין לי רצון להתקדם איתם ולהתחיל להכנס ל- FIT מה שנקרא עם סיבולת "ENDURANCE" וחוזק "CORE"
מקווה שזה המקום הנכון לשאול... אם לא אם תוכלו להפנות אותי אני אשמח.
תודה רבה לכם.
בכול מקרה בעבר הייתי מתאמן קצת איגרוף הפסקתי בשלב מסויים וגם התחלתי לעשן כבר כמה שנים.
רציתי לעשות מהפך, לשנות את תוכנית האימונים העכשווית שלי לתוכנית שמתאימה יותר ל-MMA בשילוב עם אימון או 2 אימונים בשבוע של ספארינג, ועבודה עם שק (יש לי את כל הציוד הנדרש מימים עברו).
כרגע אני מתאמן בצורה פשוטה 3 פעמים בשבוע ABC
A - חזה+יד קדמית (4 תרגילים חזה , 2 תרגילים יד קדמית)
B - גב+יד אחורית (4 תרגילים גב , 2 תרגילים אחורית)
C - כתפיים 5 תרגלים
אז ככה. אני שוקל 65 גובה 173
משקלי עבודה שפחות או יותר חשובים בתרגילי בסיס--
--חזה 4X8 - משקל 28.5 בעלייה ל- 30 ק"ג כל צד בסט האחרון (80 ק"ג סה"כ).
--גב לא עבדתי תרגילים מסובכים אלא בסייסים, 4X8 מתח - פולי עליון 4X8 עם משקל של 60-70 ק"ג
"מסור" עם משקולת יד של 30 ק"ג גם כן 4X8
--כתפיים - לחיצה עם מוט 20 עד 22 ק"ג כל צד
אחרי החפירה. לאיזה תוכנית אימונים אינטנסיבית אחרת אני יכול לעבור שתתמקד על סיבולת, חוזק, "מהירות" ואיך אני משלב עוד אימוני ספאר ושק אגרוף בין לבין? כמובן שאנסה בהדרגה להפסיק לעשן עד לצמיתות למען התוכנית.
כוונתי הכללית היא להפסיק עם חיים של עישון מאסיבי ואימוני כוח שלא מועילים כי אין לי רצון להתקדם איתם ולהתחיל להכנס ל- FIT מה שנקרא עם סיבולת "ENDURANCE" וחוזק "CORE"
מקווה שזה המקום הנכון לשאול... אם לא אם תוכלו להפנות אותי אני אשמח.
תודה רבה לכם.
נערך לאחרונה: