עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נוזלים לא מושפעים באופן ישיר מהמים שאתה שותה אלא מכמות הפחמימה והנתרן שאתה מכניס בהתאמה למים
יום לפני התחרות שתיתי 12 ליטר מים YOU DO THE MATH
אתה חושב שהמים נשארו בגוף באותו יום? איך שאתה שותה אתה משתיןנורא מסוכן, אמנם זה תלוי יותר בטווח הזמן בו אתה צורך את המים.
אבל צריכה של כל כך הרבה מים, בעיקר כשאתה על 0 נתרן זה מתכון להרעלת מים.
נשמע מצחיק, עד הבצקת הראשונה במוח.
מה ?נורא מסוכן, אמנם זה תלוי יותר בטווח הזמן בו אתה צורך את המים.
אבל צריכה של כל כך הרבה מים, בעיקר כשאתה על 0 נתרן זה מתכון להרעלת מים.
נשמע מצחיק, עד הבצקת הראשונה במוח.
ניבולי פה שכאלה לא שמעתי מימימה אתה בחורה ?
תגיד ״ לא שרף לך הזין ״
חחחח
כפי שציינתי בהודעה ואלי גם כן, רלוונטי יותר טווח הזמן שבו צורכים את המים.מה ?
אני שותה 4 ליטר מים ביום
ואם זה חופש או משהו אז אפילו 6
אולי בגלל שהוא עלה 15 קילו מאז התחרות 😋🍴ואו אחי אתה פשוט ענקי.. אבל למה זה נראה כאילו יש לך ממש כרס בתמונה? אולי סתם תמונה אחת לא טובה?
כל הכבוד!
אולי בגלל שהוא עלה 15 קילו מאז התחרות 😋🍴
יש לי כרס קטנטנה אבל זה סתם כי אני אוכל הרבה.. אני מכיר את עצמי תוך חודשיים אני מתחטב לשייפ של קיץואו אחי אתה פשוט ענקי.. אבל למה זה נראה כאילו יש לך ממש כרס בתמונה? אולי סתם תמונה אחת לא טובה?
כל הכבוד!
לך לכיוון ה18 😛אולי בגלל שהוא עלה 15 קילו מאז התחרות 😋🍴
בטח שריבאונד, קח את זה לצורך השוואה:ואו זה נשמע מטורף , כמה זמן עלית ת 15 קילו האלה? אתה בטוח שזה לא ריבאונד?
אני אחטב כשאגיע למטרה הנוכחית שלי.. מעריך שיקח עוד חודש וחצי ~ואו מטורף איך המשקל גוף משתנה ככה , בהצלחה בכל מקרה בדרך ל 100 אחי!
כתפיים כבר שיפרתי פרופורציה לפני כמה חודשים כשהתכוננתי לתחרות , האופן הפשוט הוא להתאמן עליהן בתדירות של פעמיים בשבועאלי אני בינתיים עוקב אך לא מגיב.
כעת לא ניתן להישאר שאנן ופשוט להגיד כל הכבוד על העלייה והגודל שצברת מאז התחרות.
נראה ששיפרת קצת פרופורצייה בכתפיים מקווה שכך זה גם במציאות.
בהצלחה בהמשך תמשיך לעדכן.
נ.ב
תעלה תמונות גם לא מול מראה אלא שמישהו מצלם אותך.