הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה עדכון קטן לבחור קטן

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
זה נראה כאילו אתה הולך לאנוס מישהי חחחח

יפה נראה טוב ועדיין חטוב

הלוואי חטוב אי אפשר להיות חטוב על 90+ קילו חח.. חטוב אני אהיה עוד חודשיים שלושה
אלי איזה פאדיחות היתה מקבל אם איזה שכנה זקנה בדיוק היתה נכנסת 😃 ללובי של הבניין
במהלך החיטוב הייתי מוריד חולצה במכון ומצטלם אני לא חושב שמפריע לי כל כך זקנות בבניין

יש לי כרס קטנטנה אבל זה סתם כי אני אוכל הרבה.. אני מכיר את עצמי תוך חודשיים אני מתחטב לשייפ של קיץ

לך לכיוון ה18 😛

בטח שריבאונד, קח את זה לצורך השוואה:
לילה לפני התחרות שקלתי 76.5 קילו (אחרי העמסה ו12 ליטר מים), בבוקר של התחרות שקלתי 70.9 קילו, אחרי העמסה שקלתי בבמה 74 קילו, בוקר אחרי כבר שקלתי 81 קילו.
שבוע אחרי כבר שקלתי 88 קילו (ועדיין הייתי חטוב מאוד)
canvas.png

😳😲😋🍴

גם אתה היתי אומר למדת לתת מוניטין אני אומר את זה לאו דווקא בהקשר לאשכול הזה
שאנשים אומרים שטויות ומטעים אנשים , יכול להיות שאני אתן מוניטין שלילי אבל על כל תגובה של אותו בחור ? לא נראלי

תגיד מה היה ההיקף יד שלך שהיית בשיא החיטוב? איך זה הגיוני שאתה גודל ככה במהירות הזאת כמה נוזלים אתה סופח זה מטורף אתה כאילו עכשיו פי 2 ממה שהיית בתחרות

• פותח/ת השרשור
תגיד מה היה ההיקף יד שלך שהיית בשיא החיטוב? איך זה הגיוני שאתה גודל ככה במהירות הזאת כמה נוזלים אתה סופח זה מטורף אתה כאילו עכשיו פי 2 ממה שהיית בתחרות
בדיאטה 39.5
בבמה 40.5-41
שבוע אחרי כבר היה 42
הגיוני? אממ זה ריבאונד חולני אין מה לעשות
אני עכשיו 14 קילו יותר ממה שהייתי (הפסקתי לאכול ג'אנק ירדתי בנוזלים קצת )

אחרי 41-42 זה אמור להיות מאוד איטי..אבל עם הגעת ככה מהר ל 44 עם או בלי קיצורי דרך כל הכבוד!!

• פותח/ת השרשור
אחרי 41-42 זה אמור להיות מאוד איטי..אבל עם הגעת ככה מהר ל 44 עם או בלי קיצורי דרך כל הכבוד!!
לא ידעתי על קיומם של קיצורי דרך בספורט הזה

פירגנתי לך והכל בצורה מאוד יפה אבל אתה מחליט להגיב ככה וואלה לא מכובד אבל אם אתה כבר מגיב אני יענה לך.פיתוח גוף זה לא ספורט וקיצורי דרך התכוונתי למשפרי ביצועים מונח יותר יפה ואתה מבין בידיוק למה אני מיתכוון.ואתה אמור לקבל את זה כמחמאה.שבוע טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית