נק' מוניטין:
10,325
- 5,583
- 318
הסוללה שלי באייפון (4s) נדפקה לי ,מישהו יכול להמליץ לי על מוכר אמין של סוללה באיביי ולא חיקוי סיני זול?
אשמח ללינקים !תודה 😃
אשמח ללינקים !תודה 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
במקרה הכי גרוע יתנפח לו המכשיר בזמן הטענה או יתפוצץ בזמן דיבורלא תמצא סוללה מקורית של אפל כי הם לא מוכרים חלקים, אולי רק במעבדות.
http://www.ebay.com/itm/F15Q-BEST-1..._Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item27db64155e
רק 13 שקל כולל משלוח, אז מה אם זה מסין הכל מסין בימינו.
המוכר הוא top seller והוא לא ימכור לך חרא כי הוא מפחד מביקורת שלילית.
אני הייתי קונה את זה, במקרה הכי גרוע הלכו 13 שקל.
במקרה הכי גרוע יתנפח לו המכשיר בזמן הטענה או יתפוצץ בזמן דיבור
אז מה אתה ממליץ לעשות עם הסוללה הנוכחית נדפקה ועושה בעיות?במקרה הכי גרוע יתנפח לו המכשיר בזמן הטענה או יתפוצץ בזמן דיבור
לא כל כך נכון.לא תמצא סוללה מקורית של אפל כי הם לא מוכרים חלקים, אולי רק במעבדות.
אתה גם לא יכול להיות בטוח שזה מקורי..לא כל כך נכון.
תקנה OEM
http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=ןphone+4s+battery+oem&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.Xiphone+4s+battery+oem&_nkw=iphone+4s+battery+oem&_sacat=0
"
OEM (קיצור באנגלית של: Original equipment manufacturer - יצרן ציוד מקורי)
"
אני לא בטוח ב 100% אחוז אבל לפי מה שאני יודע אפל בכלל לא מייצרים חלקי חילוף אז כל מה שתקנה הוא כביכול זיוף, אני שנה שעברה קניתי מסך באייבי עם קיט ב 180 שקל והוא נראה ועובד בדיוק כמו מסך רגיל אז אני לא חושב שתהיה גם בעיה עם סוללה מזויפתשום דבר לא בטוח, אתה גם לא יכול להיות בטוח שהאייפון שקנית הוא מקורי....
בכל מקרה מוצרי OEM שמוכרים top sallers בערך 99% מקוריים.
נכון שאפל לא משווקת חלקי חילוף אבל היא כן מוכרת אותם למעבדות חוץ ו/או פנים שלה כדי לתקן מכשירים תקולים...אני לא בטוח ב 100% אחוז אבל לפי מה שאני יודע אפל בכלל לא מייצרים חלקי חילוף אז כל מה שתקנה הוא כביכול זיוף, אני שנה שעברה קניתי מסך באייבי עם קיט ב 180 שקל והוא נראה ועובד בדיוק כמו מסך רגיל אז אני לא חושב שתהיה גם בעיה עם סוללה מזויפת