סוללה לאייפון

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
הסוללה שלי באייפון (4s) נדפקה לי ,מישהו יכול להמליץ לי על מוכר אמין של סוללה באיביי ולא חיקוי סיני זול?
אשמח ללינקים !תודה 😃

לא תמצא סוללה מקורית של אפל כי הם לא מוכרים חלקים, אולי רק במעבדות.

http://www.ebay.com/itm/F15Q-BEST-1..._Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item27db64155e

רק 13 שקל כולל משלוח, אז מה אם זה מסין הכל מסין בימינו.
המוכר הוא top seller והוא לא ימכור לך חרא כי הוא מפחד מביקורת שלילית.
אני הייתי קונה את זה, במקרה הכי גרוע הלכו 13 שקל.

לא תמצא סוללה מקורית של אפל כי הם לא מוכרים חלקים, אולי רק במעבדות.

http://www.ebay.com/itm/F15Q-BEST-1..._Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item27db64155e

רק 13 שקל כולל משלוח, אז מה אם זה מסין הכל מסין בימינו.
המוכר הוא top seller והוא לא ימכור לך חרא כי הוא מפחד מביקורת שלילית.
אני הייתי קונה את זה, במקרה הכי גרוע הלכו 13 שקל.
במקרה הכי גרוע יתנפח לו המכשיר בזמן הטענה או יתפוצץ בזמן דיבור

במקרה הכי גרוע יתנפח לו המכשיר בזמן הטענה או יתפוצץ בזמן דיבור

שטויות. המכשיר בכל מקרה לא יכול להתנפח, רק הסוללה יכולה להתנפח, ובמקרה הזה היא פשוט לא תתפקד בצורה טובה - כלומר היא תיגמר מהר.
גם הפיצוץ בזמן דיבור זו סתם הפחדת שווא, קרו אולי 2 מקרים בעולם מתוך מיליארד האייפונים שבשוק, וגם הם קרו כשהאדם השתמש במטען מזוייף לא בסוללה אחרת.

שום דבר לא בטוח, אתה גם לא יכול להיות בטוח שהאייפון שקנית הוא מקורי....
בכל מקרה מוצרי OEM שמוכרים top sallers בערך 99% מקוריים.

שום דבר לא בטוח, אתה גם לא יכול להיות בטוח שהאייפון שקנית הוא מקורי....
בכל מקרה מוצרי OEM שמוכרים top sallers בערך 99% מקוריים.
אני לא בטוח ב 100% אחוז אבל לפי מה שאני יודע אפל בכלל לא מייצרים חלקי חילוף אז כל מה שתקנה הוא כביכול זיוף, אני שנה שעברה קניתי מסך באייבי עם קיט ב 180 שקל והוא נראה ועובד בדיוק כמו מסך רגיל אז אני לא חושב שתהיה גם בעיה עם סוללה מזויפת

אני לא בטוח ב 100% אחוז אבל לפי מה שאני יודע אפל בכלל לא מייצרים חלקי חילוף אז כל מה שתקנה הוא כביכול זיוף, אני שנה שעברה קניתי מסך באייבי עם קיט ב 180 שקל והוא נראה ועובד בדיוק כמו מסך רגיל אז אני לא חושב שתהיה גם בעיה עם סוללה מזויפת
נכון שאפל לא משווקת חלקי חילוף אבל היא כן מוכרת אותם למעבדות חוץ ו/או פנים שלה כדי לתקן מכשירים תקולים...
כל מה שOEM מיוצר תחת פיקוח ובמפעלים שבהם אפל מייצרת חלקים למכשירים שלה, מה שכן אתה יכול לקנות בדיוק את אותה סוללה
אבל לא תחת פיקוח של אותם מפעלים ב50 ש"ח פחות, אבל בשביל הראש השקט תמיד עדיף OEM.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית